Foto bij • 27.

• Candice Brittany Melrose.

'Harry, kom nu!' Schreeuwde ik over het zwembad. 'Ben er al!' Zei Harry en voor ik iets terug kon zeggen voelde ik twee handen in mijn zij, en niet veel later het water langs mijn lichaam snijden. Ik draai me om en kijk recht in de onschuldige oogjes van Harry. Ik schud mijn hoofd en draai me op mijn rug. Harry komt naast me staan en ik voel zijn handen onder mijn rug. Ik glimlach en draai mijn hoofd een stukje waarna ik zijn gezicht kan zien. Mijn ogen dwalen af naar zijn borst, over zijn gespierde buik, weer terug naar zijn gezicht. Ik laat me uit zijn grip zakken en ga weer op mijn tenen staan.
Er zouden zoveel meisjes op dit moment jaloers op mij zijn. Ik zwem gewoon met een half-naakte Harry Styles. Gelukkig is het personeel zo lief om fans op afstand te houden. Er waren wel een paar fans al binnen voordat wij er waren, daar hebben Liam en Harry dan ook even mee gekletst maar gelukkig hebben ze ook gezegd dat ze verder met rust gelaten willen worden.
'Hazz, Can, gaan jullie mee van de wild-waterbaan?' Vraagt Anouk terwijl ze op het randje van het zwembad staat. Ik kijk even naar Harry die mij met grote ogen aankijkt. 'Ja!' Gillen we en meteen zet ik het op een zwemmen. Ik zie Harry aankomen en spartel expres wat met mijn voeten zodat al het water in zijn gezicht komt en hij nog langzamer moet zwemmen. Helaas heb ik pech en pakt Harry mijn voet vast en trekt zichzelf naar voren, of ook wel mij naar achter waardoor hij toch eerder bij de trap is dan mij.

'Oké, wij gaan wel voor.' Zegt Liam, en voor Anouk kan protesteren word ze al de eerste helling afgetrokken. Een klein gilletje verlaat haar mond en ik lach even waarna ze om de hoek verdwijnen. 'Kom.' Zegt Harry als hij naast me gaat zitten en zijn hand uitsteekt. Ik pak hem aan en we duwen onszelf de eerste helling af, waarna de stroming ons direct naar voor trekt en we zo de hoek om gesleurd worden. Harry heeft nog altijd mijn hand vast in het water, en helpt me mee naar voren zodat we de volgende hoek om kunnen. We komen weet bij een helling uit, maar deze keer zie ik hem niet zitten waardoor ik kop je onder ga. Voordat ik goed en wel kan bewegen voel ik al 2 armen langs mijn middel en word ik weer omhoog getrokken. 'Wel boven blijven hé?' Grapt Harry. 'Ja, sorry!' Roep ik sarcastisch en Harry lacht even waarna hij mijn hand weer pakt en we de volgende hoek omgaan. Deze gaat toch iets harden en ruiger. Ik word helemaal door elkaar geschud en ineens zit er een grote bult in de baan. Ik kijk er even na. 'Wat doet die bult hier?' Vraag ik lachend aan Harry. 'Ik weet het niet... Mensen ophouden?' Lacht Harry waarna we weer verder gaan. We gaan een klein heuveltje af en komen bij een soort van ligbedden in het water uit, die bubbelen. Ik kijk even opzei en zie dat Harry al de steilere helling af wil gaan, maar ik houd hem tegen als ik Liam en Anouk zie. Anouk zit tegen de rand gedrukt en Liam leunt voor haar, hun lippen tegen elkaar geplakt. Ik kijk even met een gemene grijns naar Harry en haal mijn wenkbrauwen even op waarna Harry glimlacht en knikt. We zwemmen langzaam naar ze toen en maken met onze handen een kommetje, waarna we ze helemaal nat maken met waterdruppels. Anouk begint lachend te gillen en Liam kijkt ons boos aan. 'Jeetje. Ik ga nooit meer op dubbeldate, ik krijg nergens privacy van jullie!' Roept Liam waarna hij ons nat maakt. Lachend komen we boven en pakt Harry mijn hand weer. 'Doen jullie maar weer lekker verder kleffen in het openbaar, wij gaan ondertussen wel nog een rondje.' Zegt hij en hij trekt me mee naar de helling.
'Zal ik eerst?' Vraagt Harry als hij me wat benauwd naar de helling ziet kijken. Deze is best stijl, en volgens mij kom je niet bepaald zacht op je kont neer. Ik knik waarna Harry mijn hand loslaat en van de helling af gaat. Ik ga hem meteen achterna en kom hard op mijn kont op de baan. Pijn trekt door mijn lichaam als er onverwachts nog een hobbel komt waar ik hard met mijn kont op knal. 'Auw!' Roep ik hard en dan komt er een lange, niet zo een steile helling. Harry glimlacht en pakt mijn hand vast waarna we lachend de helling afgaan. Ik kom meteen weer kopje onder terecht maar zodra ik boven ben zie ik dat Harry ook onder water is. Ik trek hem aan zijn arm omhoog, waarna hij lachend boven water komt en zijn haar uitschud waardoor ik weer waterdruppels op mijn gezicht krijg. Ik begin te lachen en Harry pakt mijn hand weer. We gaan weer een wat kleinere, steile helling af die dit keer gelukkig geen pijn aan mijn kont doet, maar me wel een rondje laat draaien. Dan is er een heel stuk baan waar niets is, en vervolgens een helling die gewoon letterlijk recht naar beneden loopt. Vernauwd kijk ik erna als Harry ineens gaat staan. We hadden nog altijd elkaars hand vast waardoor hij mij ook omhoog trekt. 'Kun je ver springen?' Vraagt hij. Ik knik en we gaan beide met een voet op de helling staan, waarna Harry aftelt. Bij 3 springen we in het water en lachend komen we weer boven. 'We moeten nu wel nog een keer...' Zegt Harry dan. Vragend kijk ik hem aan. 'Die vrijkonten liggen nog steeds op het bankje in het midden van de waterbaan...' Zegt Harry. Ik lach even om zijn woord en knik. 'We zullen ze maar eens uit elkaar gaan halen. Er zijn hier teveel kleine kindjes die dat niet hoeven te zien.' Zeg ik en Harry knikt, waarna hij mijn hand pakt, mij de trap mee opsleurt en dan onze vingers verstrengeld.

- -

Extra lang deeltje voor jullie! (:
En dank jullie wel voor de top gister!
Ik sprong echt een gat in de lucht toen ik gister terug kwam van het werk.
En ik wilde zo graag nog een stukje posten maar ik wist echt niet wat ik moest schrijven,
en toen ik eenmaal mijn laptop voor mijn neus had vielen mijn ogen gewoon letterlijk dicht.
dus heb ik hem uitgezet en ben ik mijn bedje in gekropen.
Maar, ik kan nu wel zeggen dat er vanavond nog eentje komt! (:
xxxx

Reacties (16)

 • Tomlinsbear

  Heb je dit gebaseerd op de Eemhof? Het lijkt er heel erg op namelijk;)

  4 jaar geleden
 • xSel

  Abo erbij <3

  8 jaar geleden
 • LufYou

  oooohn, cutiess! c:

  8 jaar geleden
 • Arquitecta

  Aaawwh!
  Ga snel verder xx

  8 jaar geleden
 • Dahl

  Team Aniam. Ghehehehe. En team Carry natuurlijk.
  Vrijen met Liam op de wildwaterbaan, hmmm. NICE NICE NICE. Souns like a plan.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen