Foto bij • 29.

• Candice Brittany Melrose.

'Harry.' Zucht ik. 'Candice.' Zucht Harry me na. Ik schud mijn hoofd en veeg wat mayonaise uit zijn mondhoek. 'Lesje 3 meneertje. Let op de manier hoe je eet.' Zeg ik terwijl ik een frietje in mijn mond wil stoppen. Snel stoot Harry me aan waardoor het frietje een streep van mayo op mijn wang achterlaat. 'Jij ook schat.' Zegt Harry dan met een knipoog en ik kijk hem even verontwaardigd aan. 'En bedankt.' Zucht ik terwijl ik een servetje pak en mijn gezicht afveeg. 'Hier zit nog wat.' Zegt Harry als ik het servetje weer op het dienblad leg. 'Waar?' Vraag ik geschrokken. 'Hier.' Harry glimlacht en veegt met zijn zachte vinger net langs mijn lippen. Expres schiet hij uit waardoor het topje van zijn vinger over mijn lippen streelt.
'Harry, je moet het leren te bedwingen.' Zucht ik. 'Ik moet bekennen, je bent echt een goede lerares.' Zegt hij als hij zijn hand op mijn wang legt, en met zijn duim erover streelt. Ik zucht en haal mijn gezicht weg uit zijn hand. Harry herstelt zich langzaam, en gaat weer verder met het eten van zijn frietjes.

'3, 2, 1!' Roept Harry, en voor ik iets kan doen voel ik zijn sterke armen rond mijn middel en zijn benen langs de mijne. Een harde zet laat me weten dat we van de glijbaan afgaan terwijl Harry zijn armen nog altijd strak om mijn middel heeft geklemd. We worden verschillende bochten door geslingerd en uiteindelijk komen we aan het einde. Ik neem net een hap adem waardoor ik me onder water kan begeven, maar in plaats daarvan tilt Harry me op waardoor mijn gezicht boven water blijft. Ik glimlach en draai me om. Zodra Harry boven water is pak ik hem vast en druk een kus op zijn wang.
Anouk en Liam komen ook de glijbaan uit, maar verdwijnen beide weer onderwater. 'Jij bent toch een echte heer.' Zeg ik lachend als ik mijn hand tegen Harry zijn borst leg. 'Gelukkig maar.' Lacht Harry, en hij drukt een kus op mijn kruin.

'Zullen we nog even wat drinken?' Stelt Harry voor als we onze hokjes uit komen. Liam en Anouk knikken, dus stem ik ook maar in. We lopen maar een restaurantje in het gebouw wat er wel knus uitziet. We besluiten een tafeltje bij de live muziek te nemen en gaan rustig zitten. Ik kijk even naar de zangeres en zie dat ze Liam en Harry al gespot heeft. Zodra het nummer is afgelopen gaat ze naar haar bandleden die glimlachen en knikken. Dan ineens horen we de begin boten van little things. 'Hee, dat is ons liedje!' Roept Harry uit. Meteen draait hij naar de band en krijgt hij een knipoog van de zangeres. 'Oeh, zag je dat? Ik heb haar al binnen.' Zegt Harry met een grijns. 'Onee Styles, je bent hier op date met Candice, en jij gaat met andere vrouwen flirten?' Zegt Liam met open mond. Harry kijkt ontschuldig naar zijn beste vriend. 'Lesje 4 Styles. Kijk nooit op die manier naar andere vrouwen als je een vrienin hebt.' Zeg ik streng tegen hem, wat een giechel van Anouk oplevert. 'En we gaan nooit meer met jou zwemmen. Ik heb je nu al 2 lessen gegeven in minder dan 1 halve dag.' Zucht ik. Harry haalt zijn schouders op. 'Ik heb dan gewoon mijn dag niet.' Zegt Harry waarna we verder luisteren naar de zangeres en haar versie van het liedje van de jongens.

- -

ik weet dat ik beloofd heb, dat als ik kampioen ben ik extra deeltjes zou schrijven,
Maar mijn ouders gaan vanavond onverwachts naar Guus Meeuwis waardoor ik bij mijn vriendin moet blijven slapen,
en daar moet ik heen zodra ik van mijn wedstrijd terug ben, dus kan ik net schrijven..
Dat betekend dus dat ik jullie morgen pas weer een deeltje kan geven en dat er dan hopelijk ook een paar extra zullen komen (:
Sorry! xxx

Reacties (17)

 • FlyingMinds

  harry, de eeuwige flirt...
  Snelverder! <3

  8 jaar geleden
 • Multiply

  Hellow!

  Ten eerstewil ik je bedanken voor het liedje Stay van Miley Cyrus in je trailer. Zonder jou was ik er nooit achter gekomen (en verslaafd geraakt) haha. Ten tweede, ik ben je eeuwig dankbaar om zo'n geweldige verhaal te schrijven. Ik hoop dat je snel verder schrijft. Ik hou echt van dit verhaal!

  x je grootste fan:)

  8 jaar geleden
 • Elis

  Whii cute Harry

  8 jaar geleden
 • LukeHemmings

  ooeehh een vriend van mij is nu bij GuusxD
  bad bad hazzaaaa, u need to learn so much more...
  Xx ChocoPupz

  8 jaar geleden
 • xLouisee

  Candice is een goede lerares ;a x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen