Foto bij • 32.

• Harry Edward Styles.

Ik word wakker en merk dat Candice in haar slaap helemaal tegen me aan is gaan liggen. Mijn arm licht rond haar middel en haar hand omklemt mijn pols, terwijl haar andere hand onder haar kussen en haar hoofd licht. Ik glimlach even en buig over haar heen, waarna ik zachtjes haar haren uit haar gezicht streel. Ik glimlach bij het zien van haar gesloten ogen. Ik geef het toe, en de jongens weten het ook allemaal. Ik heb altijd een zwak gehad voor Candice. Ze heeft iets wat me tot haar aantrekt en ik voel me helemaal goed nu ik haar ook in mijn macht heb, als het ware. Ze moet bij me zijn en ze kan niet weigeren. Ik hoop dat ze ook hetzelfde bij mij heeft, anders hebben we een groot probleem, want dan lopen alle lessen in duigen. Zodra zei verliefd word op iemand kan ze mij geen les meer geven. Dan gaat ze praktisch vreemd. En ik zal toch moeten leren hoe ik een vrouw met liefde moet behandelen volgens de mannen in dit huis.
Ik zucht even diep en laat mezelf achterover vallen. Candice draait even en laat mijn pols los, maar slaapt daarna gewoon weer verder.
Hoe graag ik haar nu zou willen aanraken. Onze lippen contact zou willen laten maken, haar handen over mijn lichaam voelen strelen, mijn handen over haar lichaam strelen, haar kippenvel bezorgen. Haar handen in mijn krullen en mijn handen door haar steile haren strijkend zoenen. Ik wil haar bij me hebben, voor me hebben.
Maar ik zou geen idee hebben hoe. Ik zou niet weten wat er gebeurd als de komende vier en nog een halve maand om zijn. Hoe zou mijn leven er dan uit zien? Zou ik dan een relatie hebben met Candice, of weer genieten van mijn oude status. De lust zonder de liefde. Iets waar ik altijd voor in was. Ik heb het gewoon niet op relatie's. Dat houd ik gewoon niet vol en dat weet iedereen. Als ik een meisje zie weet ik dat ze goed genoeg is voor 1 nacht, maar het is niet zo dat ik de rest van mijn leven voor mijn neus zie met haar. Vaak als ik de volgende ochtend wakker word, voel ik meteen hoe graag ik haar wel niet weg wil hebben. En iedere dag was het hetzelfde liedje. Maar nu voelt het anders. Nu Candice zo tegen me aanlicht weet ik dat ik anders ben, en anders kan zijn.
Louis zei ooit tegen me dat het gewoon kwam, omdat ik te hard zocht naar echte liefde. Ik graaf te diepe kuilen en klim in veel te hogen bomen om liefde te kunnen vinden. Maar ik vergeet een ding, en nu weet ik wat ik al die tijd vergeet. Elke keer als ik een meisje zie, elke keer als ik mijn lust uitleef en elke keer als ik haar vertel dat ze het huis maar beter kan verlaten dan dat ze blijft. Nu weet ik pas echt wat ik verkeerd doe als het om liefde gaat,
en nu weet ik ook zeker, dat de lessen die Candice me gaat geven nog eens goed voor me kunnen zijn. Ik weet wat ik verkeerd doe. Ik moet stoppen met diepe kuilen graven en zeker ook stoppen met het beklimmen van hoge bomen. Ik moet gewoon op mijn eigen lengte blijven, en kijken wat er recht voor mijn neus te vinden is.

- -

De laatste voor vandaag.
Mijn vingers doen gewoon pijn van het schrijven,
en mijn hele o is eraan.
Ik moet hem echt heel diep induwen wil hij op mijn beeldscherm verschijnen...
Maar het is het waard, speciaal voor jullie! (:

En weet je dat ik er nu pas achter kom dat ik in de top sta?
Thank you all so much.
Jullie zijn echt de beste.
Ik meen het.
Toen ik voor het eerst op Q een verhaal begon,
had ik nooit verwacht dat ik ooit in de top zou komen staan...
En dan ook al die abo's.
Wauw. 350 mensen die mijn story lezen.
Die mijn verhaal volgen. Jeetje...
Het klinkt misschien echt raar,
maar het is echt een droom van me,
en mijn droom is gewoon uitgekomen.

Wow, ik word echt diepzinnig op de late avond.
Ik ga dus maar eens slapen,
welterusten schatjes!

En voor degene die pww hebben morgen,
veel succes!
xxxx.

Reacties (8)

 • FlyingMinds

  Heeeel mooi geschreven!(H)

  8 jaar geleden
 • clairens

  Super storyyyy
  Nieuwe abo +kudoo(H)(doeg)(flower)

  8 jaar geleden
 • MYxLoubear

  YAYYAAYAYAYAY! Thankyou:)Leuk stukje!!!
  C'mon Candice. Je weet dat je het wilt >:-)

  8 jaar geleden
 • Salute

  Super!!
  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  Prachtig!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen