Foto bij • 34.

• Candice Brittany Melrose.

Met klamme handen pak ik de deur vast van het kantoor van Simon. Langzaam maak ik hem open en zodra de deur helemaal open is zie ik alle jongens naar me kijken. Tussen Harry en Liam is een stoel vrij en meteen wenkt Liam dat ik daar moet gaan zitten, wat ik ook doe. 'Candice.' Zucht Simon. Ik kijk even onzeker omhoog. 'Ik had het er ook al met de jongens over. Ik weet niet wat er gaande is in huis bij jullie en ik hoef het ook niet te weten, maar dit kan nog slecht af lopen voor de band. Je bent de laatste tijd ontzettend veel in het nieuws. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar het gaat om het feit dat je zo close bent met Harry en Liam. Je loopt over straat hand in hand met Harry, maar je loopt ook omarmd met Liam, terwijl als je met Louis, Niall of Zayn over straat loopt heb je geen contact met je lichaam, om het maar even zo te noemen.' Zegt Simon. Ik bijt op mijn lip en knik.
'Ik wil dat je kiest Candice. Voor de publiciteit. Ik wil dat je kiest tussen Harry of Liam.' Zegt Simon. Mijn mond valt open. Hij wil dat ik kies tussen mijn beste vriendin, of de jongen waar ik me elke dag meer aangetrokken tot voel?
'Ik wil dat je een keuze maakt Candice. Dit kan zo niet langer meer. Ik wil dat je kiest. Of je gaat met Liam over straat en doet dingen met hem, of met Harry. Maar niet beide. Liam word uitgemaakt voor cheater vanwege zijn bijna relatie met Anouk en de manier hoe jullie met elkaar om gaan. Voor Harry is het dan weer rustiger, aangezien hij nu niet elke dag een ander mee naar huis neemt, maar telkens jou, waardoor jij weer uitgemaakt word voor de slet van One Direction.' Zegt Simon en hij vouwt zijn handen in elkaar. 'Die publiciteit kunnen we niet gebruiken meneer Styles, mevrouw Melrose en meneer Payne.' Zegt Simon streng. Ik kijk even naar Liam en Harry die maar wat knikken en dan weer in de ogen van Simon.
'Ik wil dat je kiest Candice. Vandaag nog. Dit uur nog, deze minuut nog, deze seconde.' Zegt Simon. Tranen wellen op in mijn ogen. 'Ik wil niet kiezen.' Stamel ik. 'Je hebt geen andere keuze.' Zegt Simon. Ik hoor Louis even lachen en kijk hem even aan, waarna hij onschuldig zijn schouders ophaalt. Mijn ogen schakelen naar Zayn. Ik kijk hem hulpeloos aan maar hij schud zijn hoofd, wetend dat hij nu niets kan en mag zeggen.

Ik zucht even diep. 'Dus, wie word het?' Vraagt Simon. Dan gaat alles snel. Ik voel een traan over mijn wang lopen en zo snel ik kan sta ik op. Ik gooi de stoel naar achter en ren het gebouw uit. Tranen rollen over mijn wangen en ik veeg ze ruw weg waarna ik een steegje in ren. Ik laat mezelf langs de muur op de grond zakken en sla mijn armen rond mijn knieën. Hoe durft die man?
Ineens voel ik een hand op mijn rug en iemand die naast me komt zitten. Ik kijk recht in de zee-blauwe ogen van Niall. 'Ssst.' Sust hij en hij trekt me dicht tegen zich aan. Ik grijp meteen naar zijn shirt en houd hem strak tegen me aan. Mijn handen geklemd in zijn witte ronde kraag terwijl ik met lange halen alles eruit huil. Niall slaat zijn armen strak om me heen en wrijft met een hand over mijn rug waarna hij me rustig sust.

- -

Wow, jullie zijn echt geweldige abo's!

Ik ben ook wat meer gerust gesteld over de uitslag!
Maar nu wil ik wel weten, wat zei de leraar of wie dan ook belde precies aan de telefoon?
Mijn nicht vertelde dat ze eerst een heel verhaal vertelde voordat ze zei of je geslaagd was of niet....
Daar ben ik echt bang voor...

Maargoed,
wat vinden jullie?
Achter welk team staan jullie?
Team Carry, of Team Ciam?
haha lol, ik wist niet wat ik Candice en Liam als shipname moest geven...
xxxx

Reacties (42)

 • TheBlueJay

  carry en naill en liam als beste vrienden !!

  7 jaar geleden
 • Cumberbang

  Team Ciall

  7 jaar geleden
 • clairens

  Carryyy
  Ahwww niall~<3

  8 jaar geleden
 • Cheshere

  Carrrrrrrrry c:

  8 jaar geleden
 • CliffordKitten

  Dikke vinger Simon:D
  En ik ben voor CARRY

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen