Foto bij Line 40

|| April Joy Williams

Het geknetter van het vuur deed mijn trommelvliezen lichtjes trillen, terwijl de bijbehorende warmte mijn huid streelde en verwarmde. Het bulderende gelach van de jongens om me heen deed me grinniken en lichtjes mijn hoofd schudden. Ze waren zo vreselijk snel geamuseerd. Als één van het stel een slechte grap maakte, ging de rest gelijk strijk. Afgezien van Leah en Kim dan, maar dat lag natuurlijk anders. Wij drieën vonden hun gelach over het algemeen grappiger dan de grap zelf.
“Oké, ik heb een idee!” begon Embry, waarna hij wat heen en weer schoof op zijn plek en nog een slok nam van zijn flesje bier. “Laten we truth or dare doen.”
De grijns op zijn gezicht vertelde me dat hij al heel wat in de planning had, waardoor ik even zuchtte en nog een slok nam van mijn drinken. Ik had besloten niets sterks te nemen, omdat dat me niet verstandig leek na de laatste keer. Ik was dan wel geen watje, maar ik kende mijn grenzen.
“Prima, maar dan moeten we wel enkele regels hebben,” antwoordde Kim gelijk. “Ik zeg nu alvast dat ik met niemand anders ga zoenen dan Jared en ik verwacht dat voor hem hetzelfde geldt.”
“Zoenen is sowieso de grens!” mengde Seth zich er gelijk tussen. “Ik hoef geen trauma’s op te lopen, dank je wel.”
Gelijk begon iedereen weer te lachen en knikte vervolgens instemmend.
“Oké. Jared begint,” mompelde Embry vervolgens, waardoor Jared zijn schouders ophaalde en zich tot Jacob richtte. “Quil, Truth or Dare?”
“Dare,” antwoordde Quil nonchalant.
“Drink drie blikjes bier in één keer achter elkaar op,” reageerde Jared, een kleine glimlach rond zijn lippen.
“Is dat alles?” grijnsde Quil stoer, duidelijk al een tikkeltje aangeschoten. “Nou, kom maar op.”
Moeiteloos ving hij de blikjes die hem toegegooid waren en opende ze stuk voor stuk. Met een paar simpele bewegingen gooide hij de inhoud van de blikjes achterover en liet vervolgens een walgelijke boer weerklinken.
“Charmant, Quil,” mompelde Kim, waarna ze zachtjes grinnikte. Quil haalde zijn schouders op, grijnsde even en veegde met zijn arm langs zijn mond.
“Leah, Truth or Dare?” vroeg Quil vervolgens.
“Dare,” antwoordde Leah schouderophalend.
“Zoen Jacob,” grinnikte Quil.
“Wat? Gatver,” mompelde Leah hierop.
“Eerlijk is eerlijk, Leah,” grinnikte ik, waarna ik haar een por in haar ribben gaf. Leah rolde met haar ogen en stond vervolgens met een vies gezicht op.
“Laten we even heel duidelijk hebben dat ik dit net zo min wil als jij, Black,” mompelde ze, voordat ze richting de roestbruine jongen liep en haar lippen voor een moment op de zijne drukte. Het was een vlugge zoen en zo snel als Leah haar lippen van die van Jacob had gehaald, veegde ze met een vies gezicht met haar hand langs haar mond. Vervolgens plofte ze weer naast mij neer en pakte mijn drinken van mij over. Zonder een woord te zeggen nam ze een enorme slok van mijn drinken, gorgelde en spuugde de vloeistof vervolgens uit in de bosjes. Ik lag in een deuk.
“Oké, lolbroek,” grijnsde Leah vervolgens mijn kant op. “Jouw beurt. Truth or Dare?”
“Dare,” antwoordde ik toen ik uitgelachen was.
“Zoen Paul,” grijnsde ze, waarna ze met haar wenkbrauwen wiebelde en haar armen over elkaar krulde. Ik rees verontwaardigd mijn wenkbrauwen en opende net mijn mond om iets te zeggen, toen Leah me tegenhield door haar wijsvinger in de lucht te houden.
“Eerlijk is eerlijk, April,” grijnsde ze, waardoor ik met mijn ogen rolde en haar een duwtje gaf.
“Jou pak ik nog wel een keer terug,” mompelde ik naar haar, voordat ik opstond van mijn plek en diep ademhaalde door mijn neus. Mijn God, stond ik nu serieus op het punt om Paul te zoenen?
“Komt er nog wat van?” drong Leah grinnikend aan, duidelijk om me op mijn zenuwen te werken. Ik rolde nogmaals met mijn ogen, liep naar Paul toe en drukte mijn lippen op de zijne. Eerst leek hij nogal verrast door het feit dat ik het werkelijk deed, maar al snel bewogen zijn lippen tegelijk met de mijne. Snel liet ik hem los en wilde net weer weglopen, toen Leah’s woorden me tegenhielden.
“Een oppervlakkig kusje telt niet,” wees ze me terecht. Ik vloekte onder mijn adem, draaide me weer naar Paul toe en krulde mijn vingers om zijn shirt. Vurig drukte ik mijn lippen op de zijne, waardoor we al snel verwikkeld raakten in eenzelfde zoen als die van het feest. Zijn lippen bewogen synchroon met de met die van mij en zijn tong vond al gauw de mijne. Mijn hart beukte tegen mijn ribben en voor een moment was het alsof ik iets in mijn buik voelde kriebelen.
Gejoel haalde me al snel weer uit mijn trance, waarna ik mijn lippen van die van Paul haalde en mijn longen de zuurstof weer liet zoeken.
“Zo goed?” vroeg ik aan Leah, mijn wenkbrauwen gerezen. Zo nonchalant mogelijk plofte ik weer naast haar neer en probeerde mijn hartslag weer te normaliseren. Vond ik het nu serieus fijn om met Paul te zoenen?


Zoals beloofd. ^^
Doet jullie inbox trouwens ook raar? o_o

Reacties (8)

 • AnSo57

  Super!

  5 jaar geleden
 • Reigning

  Aah, zo leuk! Heel snel verder! c:

  5 jaar geleden
 • annae

  Haha geweldig dit benieuwd hoe t verder zal gaan en wat Paul aan het denken was tijdens die zoen!!
  Snel verder en wat bedoel je met raar dat je van iedereen minimaal 3 berichten krijgt voor 1 nieuw stukje??

  5 jaar geleden
 • Kieran

  Echt geweldig!

  5 jaar geleden
 • koekiexkaner

  hahaha echt geweldig! x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen