Zijn handen liggen op haar heupen en hij trekt haar steeds dichter naar zich toe. Hij trekt haar naar zich toe! Hij! Louis?! H-hij... H-hoe kan hij dit doen? In shock zet ik een stapje naar achter.
"Auw!" Iemand botst tegen me op waardoor ik bijna naar achter val. Ik weet me op tijd te herstellen maar al mijn spullen liggen op de grond. In een reflex buk ik me en veeg ik een verdwaalde traan weg terwijl ik ook nog alles op raap.
"Het spijt me. Hier." De man geeft me een deel van mijn spullen aan die hij heeft opgeraapt. Ik neem het aan maar ben niet in staat iets terug te zeggen. Er zit echt een enorme brok in mijn keel en door te knipperen probeer ik mijn tranen binnen te houden.
"Gaat het? Je handen trillen." Ik probeer zijn ogen te ontwijken maar knik wel. Snel sta ik op en pak ik mijn tas vast. Zonder nog om te kijken naar de man of naar Louis kantoor, draai ik me om en ga ik snel naar de lift toe. Er staan nog twee andere mensen in, dus ik moet me groot houden. Het enige wat in mijn hoofd afspeelt zijn de beelden van Louis' handen op haar heupen, maar ook de seks van gisteren. Betekende het gewoon helemaal niks voor hem? Het voelde zo liefdevol. Was het allemaal nep? Allemaal één grote act? Waarom doet hij dit? Omdat ik onvruchtbaar ben? Daarom neemt hij zijn stagiaire maar. Dat is echt het laagste wat hij kan doen. Zou het alleen maar lust zijn? Louis is echt een seksbeest, maar ik stel hem toch tevreden? Het kan toch niet zo zijn dat hij ergens anders ook nog aan zijn behoefte moet komen. Misschien is ze wel veel beter. Haar naam doet haar eer aan. Ava Dunes. Echt zo'n pornonaam. Maar wat moet Louis daarmee? Of is er misschien ook liefde in het spel? Dat zou echt heel erg zijn. Als hij verliefd op haar is ga ik echt kapot. Alleen lust is al vreselijk en zou mijn hart in honderd stukjes laten breken, maar als hij verliefd op haar is... Ik weet het niet. Dat zou het echt ergste zijn dat me ooit kan overkomen. Louis is mijn alles. Ik heb Aaron voor hem verlaten omdat ik van niemand zoveel houd als van Louis. Maar of ik nog van hem kan houden na dit..? Ik blijf altijd van hem houden, maar er een minnares bij nemen omdat ik onvruchtbaar ben?

"Gaat het?" Ik kijk naast me naar de vrouw van een jaar of 45 die een bezorgde uitdrukking op haar gelaat heeft staan. Ik realiseer me dat de tranen over mijn wangen lopen. Ik bijt op mijn lip en knik. Nu moet ik me sterk houden! "Zeker?" Ik knik nog eens en dit keer zo overtuigend mogelijk. De lift maakt een geluidje dat we op de begane grond zitten. De man die zich niet bekommert om mij, stapt meteen uit en loopt weg. De vrouw kijkt me nog medelevend aan maar ik negeer haar blik. Dan gaat ze ook weg en stap ik ook de lift uit. Langzaam zet ik stappen met mijn voeten vooruit. Steeds langzamer, tot ik stil sta. Ik kijk naar de lift achter me. Eigenlijk moet ik nu naar boven gaan en op hem uitflippen. Of hem letterlijk betrappen met haar. Ik draai me om en stap de lift in. Mijn vinger blijft bij de negen zweven, maar ik laat het. Ik doe het niet. Ik kan het niet. Ik wil ze niet betrappen. Ik kan het niet aan om Louis met een ander te zien. Mijn vinger laat ik zakken en iemand komt naast me staan. De jongedame kijkt mij even vreemd aan en drukt op het knopje van de tweede verdieping. Nog snel voordat de deuren dicht gaan, spring ik eruit. Resoluut besluit ik dat ik naar buiten ga. Het waait er flink waardoor al mijn haar in mijn gezicht hangt. Ik draai me om zodat het tegen mijn gezicht waait en al mijn haar naar achter waait. Ik kijk het grote gebouw omhoog. Ik tel de verdiepingen. Bij de negende blijft mijn blik hangen, maar door de ramen kun je natuurlijk niets zien. Ik weet ook niet eens naar welk raam ik moet kijken. Ik verberg mijn gezicht in mijn handen zodat niet iedereen mijn tranen ziet. Het doet zo'n pijn. Letterlijk voel ik steken door mijn borstkas gaan. Het doet echt pijn. Hoe kan Louis mij dit aandoen? Ik voel misselijkheid opborrelen en sla mijn hand voor mijn mond. Er komt niks maar ik voel me echt niet lekker. Ik walg ervan dat Louis nu, echt letterlijk nu, die hoer een beurt aan het geven is. Nu, terwijl ik hier beneden sta en er kapot aan ga. Misschien moet ik ze wel betrappen. Ik kan er ook niet tegen dat hij dit doet. Hem keihard in zijn gezicht slaan. Of zijn ballen blauw schoppen zodat hij zelf ook niet meer voor nageslacht kan zorgen. Ik zet al weer een stap richting het gebouw maar draai me ook snel weer om. Nog een paar keer draai ik en weet ik niet wat ik moet doen. Het ergste is nog dat hij mij vorige week op het hart drukte dat hij nooit zou vreemdgaan en me toen keihard voorgelogen heeft. Snel veeg ik mijn tranen weer weg. Ik moet niet huilen. Niet om zo'n klootzak. Toch kan ik het niet stoppen. De tranen stromen over mijn wangen, hier midden op de drukke stoep. Niemand die zich er om bekommert hoewel ik nu ook geen gesprek wil. Ik krijg alleen maar meelevende blikken. Ik draai me naar mijn auto en loop er naar toe. Ik ga mijn spullen pakken en ik zie wel waar ik naar toe ga. Hier ben ik klaar mee.

Reacties (61)

 • agirlx

  awh, arme Juul!(huil)

  6 jaar geleden
 • niallertje77

  Awww geen hoofdstukje meer?:(*snik* *snik* dan ga ik maar slapen.... :'(

  6 jaar geleden
 • Osnapitzeva

  Zal ik hem verkrachten dan is IEDEREEN blij:)

  6 jaar geleden
 • niallertje77

  Nog eentje voor het slapen gaan??:)

  6 jaar geleden
 • Kryptonite1D

  OCHARME!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen