Foto bij Page 81 - Harry Styles

Helloooooow crazy mofos!!! (:
Ik had eigenlijk gisteren al willen schrijven, maar ik was/ben ziek en ik was gewoon zo moe en mijn hoofd leek wel verstopt, waardoor ik gewoon niks op papier/computer (^^) kon krijgen. Vandaag ben ik ook nog thuisgebleven, maar ik voel me al wel wat beter (: (nog wel verhoogde temperatuur, 38 graden, maar gisteren was het nog bijna 39 (: )
Ik wil jullie vast waarschuwen dat het kan zijn dat ik de komende weken weinig ga schrijven. Ik moet deze week nog een verslag van Nederlands en een werkstuk van geschiedenis inleveren en ik heb een toets van ANW en een Frans mondeling. Dan heb ik volgend weekend op zaterdag een wedstrijd van trampolinespringen en op zondag een familieuitje. Daarna heb ik van woensdag t/m maandag toetsweek (of eigenlijk dus meer "toetsvierdaagse" dus:P) waarin ik dus 10 toetsen in vier dagen heb ^^ (die smiley was dus sarcastisch ^^)
Dussss, na maandag over 2 weken ben ik vrij en zal ik dus weer veel kunnen schrijven, maar daartussen is het nog een beetje de vraag hoe goed het gaat lukken... Maar dat kunnen jullie wel begrijpen, toch? Ik weet namelijk dat jullie ontzettend lief zijn ^^
Ik heb trouwens besloten om van dit hoofdstuk een Harry pov te maken, omdat ik dan ook wat aandacht kon besteden aan zijn date (: Het gaat nog steeds ook wel een beetje over Niall en Jay in dit hoofdstuk, omdat het verhaal toch om hun gaat, maar Harry en zijn date krijgen in dit hoofdstuk ook aandacht ^^
Ik hoop dat het zo een beetje leuk is (:
Groetjesssss,
Een zieke, zielige, met huiswerk overladen, maar nog steeds positieve Charlotte (:

Zoals dat hoorde hielp ik Mickey de auto uit te stappen. Ik had nooit begrepen hoe het meisjes lukte om op hakken te lopen, maar blijkbaar ging het. Ik moest wel zeggen dat het er bij haar erg mooi uitzag. Ik complimenteerde Mickey dus nog maar een keertje met hoe mooi ze er uit zag vanavond, wat ze lief en glimlachend ontving.
Ik had Mickey een paar dagen geleden ontmoet. Ze kwam naar me toe met de vraag of ze misschien met me op de foto mocht en vervolgens vroeg ik haar mee uit. Als Niall Jay zou meenemen kon ik immers niet de enige zijn die zonder date achter bleef. Mickey was aardig, lief, grappig en erg enthousiast. We konden het goed met elkaar vinden, dus wie weet, misschien zou het nog wel meer worden dan die ene date. Ze leek in elk geval ontzettend blij dat ik haar hierheen had meegenomen, dus zo kan ik haar blij kon maken, deed ik in elk geval al iets goed. Ze zag er mooi uit vanavond, dus het was helemaal geen probleem om vanavond naast haar over de rode loper te mogen lopen.
Camera's flitsten en ik kon merken dat mensen nieuwsgierig waren naar dit meisje dat ik had meegenomen. Ik was maar begonnen haar aan iedereen voor te stellen als: Mickey, mijn date. Mickey zou waarschijnlijk met een grote glimlach op elke foto staan.
Toch trok ik met mijn date nog lang niet zo veel aandacht als Niall met de zijne. Iedereen had al wekenlang vermoedens over het feit dat er tussen Jay en hem iets gaande was en met deze date leek hij dat op een bepaalde manier te bevestigen. Niall had zijn arm om haar heen geslagen en toen zijn blik de mijne kruiste, zag ik dat hij trots aan het grijnzen was en totaal niet zijn best deed om dat te verbergen. Ik grijnsde terug naar hem en stak onopvallend mijn duim naar hem op. Het was raar, want hoewel Niall één van mijn beste vrienden was, had ik hem geloof ik nog nooit zo gezien. Toen we een paar dagen geleden in de studio zaten, had Niall ongeveer een half uur lang een verhaal tegen me zitten houden over Jay's haar. Hij had me elk klein detail verteld, hoe de kleur leek te glimmen in de zon, hoe zacht het wel niet voelde en zelfs hoe het rook. Ik had nooit echt het gevoel gehad dat ik die dingen nou heel nodig had horen te weten, maar Niall was niet te stoppen geweest. Hij was echt tot over zijn oren verliefd.
Ik zag hoe Niall en Jay wat naar elkaar fluisterden, hoe Jay Niall een kus op de wang gaf en vervolgens naar binnen liep. Niall keek haar na tot ze veilig binnen was. Ik keek Niall vragend aan. Met zijn ogen duidde hij de camera's die overal waren aan en ik begreep het. Hij was beschermend tegenover zijn meisje en wilde haar op haar gemak stellen, ook al betekende dat dat hij haar even niet meer bij zich kon houden en aan iedereen kon laten zien. Ik hoopte dat Jay besefte hoeveel geluk ze eigenlijk wel niet had met Niall, die alles voor haar over had en dat zij ook zo om hem gaf, want dat was wat Niall verdiende.
'Where did Jay go?' hoorde ik Mickey opeens naast me vragen, waardoor ik uit mijn gedachten verstoord werd. Ik besefte me dat ik misschien wel wat meer aandacht zou mogen besteden aan mijn date.
'She doesn't really like the cameras,' legde ik haar zachtjes uit, zodat niemand het zou horen voor wie het niet bestemd was.
'Should I go check on her?' vroeg Mickey, wat erg attent van haar was.
Mickey verdween achter Jay aan naar binnen en ik liep naar Niall toe, die met een groepje journalisten te praten stond.
'Jay? She just went to the bathroom.' 'No, we're not a couple, it's just this one date.'
Niall beantwoordde de vragen van de journalisten bijna alsof hij ze ingestudeerd had. Ik wist dat hij hen liever zou vertellen dat Jay zijn vriendinnetje was.
Ik besloot mijn vriend wat steun te geven en kwam naast hem staan, om samen wat vragen te beantwoorden. Vervolgens zochten we de rest van onze band op en gingen we nog een paar keer met zijn allen op de foto.

Toen we eindelijk het theater betraden, troffen we daar Jay en Mickey aan, die met elkaar aan het praten waren. Ze leken het wel goed met elkaar te kunnen vinden.
Niall ging gelijk op Jay af om haar weer voor zichzelf op te eisen. Ik zag hoe Jay's blik nog even de mijne kruiste en ze vervolgens met haar ogen naar Mickey wees, alsof ze daarmee wilde zeggen dat ik haar goed uitgekozen had. Ik glimlachte.
De rest van de avond probeerde ik te besteden aan het feit dat dit een date was en ik probeerde het Mickey zo veel mogelijk naar haar zin te maken. Het was gezellig, we praatten veel en ik kreeg de kans haar voor te stellen aan vrienden en kennissen die ik hier toevallig tegenkwam. Mickey was enthousiast, erg enthousiast en verborg dat niet. Ze leek niet heel erg haar best te doen om zich cool te gedragen als ik haar aan een bekend persoon voorstelde, maar om eerlijk te zijn kon ik daar wel om lachen. Ik vond het misschien wel een beetje vreemd dat Mickey voor het scherm langs rende, nadat de film was afgelopen.
Het was een goede film geweest en na de film vond een soort afterparty plaats. Gek genoeg hadden mensen besloten dat het tijd was geworden voor karaoke. Er werd gelachen, gedanst, gezongen en gedronken. Mickey en ik klommen samen het podium op om Mamma Mia van Abba te zingen, nadat ik nog een glas champagne achterover gegoten had. Hier schenen ze niet bepaald moeilijk te doen over het feit dat ik nog geen 21 was.
Ergens in mijn ooghoek zag ik, toen ik het podium weer af klom, hoe Niall en Jay erg dicht bij elkaar aan het dansen waren. Ik grijnsde naar mijn vriend toen hij even naar mij keek en hij grijnsde terug. Niall was bezig te scoren hier.

'I had a great night,' zei Mickey, toen we aan het eind van de avond voor haar huis stonden.
Ik grijnsde. 'Me too.'
'Well, thank you for this wonderful date.' Mickey prutste met haar sleutels. Ik wist wat het betekende als meisjes dat deden. Ik ging even een stapje dichter bij haar staan.
'No, thank yóú,' zei ik charmant, 'you were lovely tonight.' Ik streek een plukje verdwaald haar achter haar oor en liet mijn hand op haar wang rusten. Vervolgens bewoog ik mijn hoofd dichter naar het hare toe en kuste ik haar op haar lippen. Mickey zoende me gewillig terug.
'Well, good night, Harry,' sprak Mickey, nadat de kus verbroken was.
'Good night,' antwoorde ik. Ze zwaaide me na, terwijl ik terugliep naar de auto, waarmee ik vervolgens terug reed naar het hotel.

Ik weet trouwens dat Harry in de meeste stories zou worden omschreven als een vrouwenverslinder die op een eerste date waarschijnlijk al gelijk verder zou zijn gegaan dan zoenen... Maar ik wil het een beetje origineler en onschuldiger houden (: Hoewel er nu waarschijnlijk ook wel voorspelbare dingen zitten aan te komen in het verhaal, ik denk/hoop dat ik het toch wat minder voorspelbaar kan maken ^^

Reacties (13)

 • Lugano

  Oh dit is echt een van de beste hoofdstukken ooit (ik dacht: ik zoek het op)
  <3

  5 jaar geleden
 • Summerday

  AWHH HAZZA <3
  Ik vindt het trouwens leuker als een verhaal origineel is en onvoorspelbaar dan zo een standaard doorsnee verhaal;)

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  awhhh, veel beterschap!
  wacht, ik lees dit ongeveer een week te laat dus je bent wss al beter...woeps
  Veel plezier met het beter zijn! (is dit beter?) je krijgt van mij trouwens een kudo, jij zielig meisje. Hopelijk overleef je. Anders zoek ik wel een middeltje om je terug tot leven te wekken. Dit verhaal moet af, koste wat kost. =)
  meh, ik voel de pijn omdat in mijn verhaal Harry wel een vrouwenverslinder is...
  althans, dat lijkt hij^^
  en hij maakt ruzie, ghehe, zo leuk om te doenxD
  veel plezier *kuch* met je toetsvierdaagse! Je kant het!!! dikke duim!(Y)

  6 jaar geleden
 • Cannon

  Ik ben een paar dagen niet online geweest, en ik was al bang dat ik weer gigantisch achterliep met deze story en dat hij misschien zelfs al afgelopen was (oke, waarschijnlijk komen er nog aardig wat hoofdstukjes, maar ik heb het al vaker gehad dat een story ineens afgelopen was haha).
  Maaar gelukkig liep ik maar twee hoofdstukjes achter (:
  Dat betekent wel dat je weer snel verder moet gaan ^^

  6 jaar geleden
 • Schack

  Ik vind dit echt zo'n leuk stukje ;3
  Ik bedoel, Harry pov, dat is toch ook weer eens iets anders? Ik vind het leuk dat je de personages niet zo voorspelbaar maakt...
  Hvj

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen