Foto bij • 40.

• Candice Birttany Melrose.

Ik zucht en staar wat voor me uit op de bank. Mijn blik ik strak op de muur gericht en ik zit wat aan mijn huid langs mijn nagels. Iets wat altijd al een slechte eigenschap van me is geweest. Ik hoor Niall en Harry wel praten, maar kan niet verstaan wat ze precies zeggen. ik kijk weer naar mijn nagels en kom ook meteen tot de conclusie dat ik ze maar weer eens een keertje moet lakken.
'NIALL, ALS ZEI ME TOCH GODVERDOMME NIET VERTELD WAT ER IS?!' Hoor ik Harry schreeuwen. 'Sssst, ze zit beneden ja!' Hoor ik Niall terug schreeuwen, en dan hoor ik weer niets meer. Ik zucht en loop naar de keuken. Waarom kan ik dan ook niets voor me houden, waarom moet ik alles verraden... Waarom is Harry zo goed in het ''lezen'' van meisjes?
'Alles oké daarboven?' Ik hup wat in de lucht en leg mijn hand op mijn borst, bij de plek waar mijn hart zit en kijk Zayn met vernauwde ogen aan. 'Je liet me schrikken joh!' Roep ik en Zayn krijgt een glimlach op zijn gezicht. 'Sorry.' Zegt hij. 'Maar even serieus, wat is daar aan de hand?' Vraagt Zayn knikkend naar boven. 'Ze hebben ruzie om mij.' Zeg ik terwijl ik het kastje met de glazen open trek en een glas pak om die te vullen met water. 'Oh oké.' Zegt Zayn. Dat is altijd zo fijn aan Zayn. Zayn wil altijd de basis weten, en meer hoeft niet. Als zou je s' avonds laat na het uitgaan huilend zijn kamer op komen, hij zou je in zijn armen nemen, je stil sussen en je de volgende ochtend wakker maken voor ontbijt, zonder je te vragen wat er gebeurd is, iets wat Louis dus nooit zou doen, en nu ook niet aangezien hij al de keuken in komt vliegen.
'Waarom hebben die 2 ruzie om jou?' Roept hij en hij hangt bijna aan mijn lippen. 'Omdat er iets is gebeurd gisteravond, en ik wilde het Harry niet vertellen. Daardoor ging hij me negeren en Niall vind dat nergens op slaan.' Zegt ik simpel. 'Is ook niet. Je hoort meisjes niet te negeren, dan doe je ze pijn.' Zegt Louis. Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. 'Ik dacht dat ik de leraar was hier?' Zeg ik. Louis haalt zijn schouders op. 'Jij bent ook een meisje. Het is een beetje raar als Harry met mij moet daten, en ik heb al een vriendin.' Zegt hij. Ik lach even. 'Dat is waar, al had ik wel graag met homo's in een huis geleefd.' Zeg ik terwijl ik mijn vinger op mijn kin legt en Louis schud even zijn hoofd. Ik lach en even en loop dan voor hem uit waarna hij snel zijn hand op mijn kont legt en er vervolgens in knijpt. '

'Candice, kun je even naar boven komen?' Hoor ik Niall schreeuwen. Ik blijf echter zitten en doe verder niets. 'Can, ga nu naar boven. Doe het dan voor ons.' Zegt Liam. Ik zucht en sta op. 'Ik ga al!' Roep ik geïrriteerd en ik loop richting de gang. Onder aan de trap blijf ik staan en ik hoor Liam zuchten. 'Candice, nu!' Roept hij en ik schud mijn hoofd en loop naar boven.
'Jij gaat nu vertellen wat er aan de hand is, en Harry gaat naar je luisteren en antwoorden. Ik heb de sleutel van jullie kamer hier en ik laat jullie niet gaan totdat ik hoor dat het weer goed is.' Zegt Niall. Ik zucht en ga op het bed zitten. Harry kijkt mokkig voor zich uit.. 'Harry...' Zucht Niall en dan trekt hij zijn blik van de witte muur los en kijkt naar mij. 'Goedzo.' Zegt Niall en hij verlaat de kamer, waarna ik de sleutel in het slot hoor en de klik dat hij op slot zit.

- -

Wauw dank jullie wel voor de top!
en zo veel abo's! O: WOW!
Dankjulliewel! <3
xxxxx.

Reacties (24)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen