Foto bij • 43.

Candice Birttany Melrose.

Samen met Lisa loop ik richting het café. We hadden een film van 10 uur gepakt zodat die om half 12 afgelopen was, en we meteen door konden naar een café. Ik heb de hele film naast Harry gezeten en het was echt geweldig. We hadden een romantische film en ik heb dicht tegen hem aangelegen. Ik voel zijn vingers nog branden tussen de mijne.
Net op dat moment voel ik dat ik mijn tas kwijt ben. 'Mijn tas is weg.' Zeg ik en meteen stopt Lisa ook met lopen. 'Had je hem wel mee de bios uit genomen?' Vraagt ze. Ik denk even diep na. 'Volgens mij niet.' Zeg ik dan en ik draai me om. 'Loop maar vast, ik kom er aan!' Roep ik en ze knikt en loopt door. 'Wat is er Candice?' Vraagt Liam die me bij mijn bovenarm pakt als ik langs hem loop. 'Ik ben mijn tas vergeten.' Zeg ik en ik loop alweer door.
'Hebben jullie een klein wit tasje gezien?' Vraag ik als ik bij de receptie kom. 'Deze?' Zegt het meisje en ze houd mijn tasje in de lucht. 'Ja!' Roep ik gelijk. 'Wat zit er allemaal in?' Vraagt ze. Ik lach even maar snap haar wel. Er zouden best veel meisjes kunnen zijn die doen of dat hun tas is, zodat ze in contact kunnen komen met de jongens door te zeggen dat ze mijn tas hebben gevonden.
'Een shine lipgloss, mijn protomonee, beige met een strikje, waar mijn ID inzit. Een flesje deo, sleutels, telefoon, wel te verstaan een LG en USB.' Som ik op. Ja, ik neem altijd mijn USB mee, stel nu dat mijn laptop thuis gejat word, dan heb ik mijn columns altijd nog op mijn USB staan. En zo kan ik hem ook niet kwijtraken.
'Dan is deze van U.' Zegt ze en ze geeft me mijn tas. Ik glimlach en knik kort. 'Dankje.' Zeg ik. 'En doe de groetjes aan Zayn voor mij.' Zegt ze blozend. 'Zal ik doen.' Zeg ik met een glimlach en dan verlaat ik de bios weer.
Ik zie de jongens al een eindje verderop wachten en ik versnel mijn pas wat, als ik ineens door een stem links van mij gestopt word. 'Haast babe?' Hoor ik een stem. 'Wacht je vriendje thuis op je?' Hoor ik een andere stem. Ik slik even en wil doorlopen, als hij me ineens bij mijn arm vastgrijpt. 'Niet zo snel dametje. Dat vriendje van je kan wel even wachten.' Zegt een jongen, ik gok van Harry zijn leeftijd. 'Laat me los.' Sis ik zacht en ik wil ruw mijn arm wegtrekken, maar hij is veel sterker dan ik.
'Heb je een vriendje?' Vraagt de jongen dan. Ik houd mijn lippen stijf op elkaar waarna hij zijn duim en wijsvinger rond mijn kin klemt. 'Antwoord me!' Spuwt hij me in mijn gezicht. Ja, hij praat met consumptie. Ik knijp even mijn ogen dicht. 'Antwoord, slet!' Roept de man. 'Nee... Nee.' Stotter ik dan. 'Mooi, want deze jongens en ik kunnen wel een beurt gebruiken.' Zegt de man dan.
Zonder echt na te denken begin ik hard te gillen. 'HARRY!' Roep ik hard en ik hoop zo hard dat hij het hoort. 'HARRY HELP! LIAM!' Gil ik. 'Kop dicht!' Roept de man naar me. 'NIALL ZAYN LOUIS!' Gil ik dan toch eigenwijs.
'Oh, je bent een aanhangsel van de 5 homo's?' Roept de man. 'Nee.' Zeg ik waarna ik een klap ik mijn gezicht zijn. 'Lieg niet tegen me slet!' Roept hij en dan trekt hij me ruw mee het steegje in.

- -

Pam pam paaaam......
Bedankt allemaal voor het redden van mijn leven (:
hihi.
Oh, en ja hoor, 400 mensen passen wel in mijn huis ;$
xxxxx

Reacties (28)

 • clairens

  Omg wat krijgen we nu?

  8 jaar geleden
 • Xwoezel

  O.O verderr(H)

  8 jaar geleden
 • Lootus

  Owww noooo!! Niuw stukje voor nieuwe abo hierzo? Gehehehe (:

  8 jaar geleden
 • Arquitecta

  OMG NOOOO WTF!
  Ga snel verder xx

  8 jaar geleden
 • Saturnz

  Let Harry slap them in tha face.

  :3

  Snelverderpampampam

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen