Foto bij • 47

• Harry Edward Styles.

'Dankjewel lieverd.' Zeg ik tegen Candice als ze een dienblad waar een kop thee en een croissantje oplicht op mijn schoot zet. Ze glimlacht naar me en gaat naast me zitten. 'Jij hebt mij gister gered, als jij er niet was geweest was ik gewoon op straat verkracht. Ik zou niet weten hoe ik je moet bedanken.' Zegt ze. Ik slik even en haal mijn schouders op. 'Het is graag gedaan. Ik had niet gewild dat die mannen zo aan je zouden zitten.' Zeg ik en ik pak het kopje thee en blaas erin.
'Moet jij niet eten?' Vraag ik verward. 'Ik heb net met Louis ontbeten.' Zegt ze. Ik knik en neem een slok van de thee.
'Anders ga je vanmiddag even lekker de frisse lucht in? Louis gaat naar Eleanor, Liam naar Anouk, Zayn gaat met Niall naar de voorbereidingen voor de tour van Little Mix en ik moet naar kantoor voor Teenz.' Stelt Candice dan voor. Ik kijk even bedenkelijk. Misschien is dat zo een stom idee nog niet.
'Ik denk dat ik dat wel ga doen ja.' Zeg ik. Candice glimlacht en knikt. 'Ik ga even omkleden als je het niet erg vind.' Zegt ze en ze staat weer op van het bed. 'Ik vind het niet erg hoor, maar wel ongezellig.' Zeg ik. Candice lacht even en loopt dan met haar spullen naar de badkamer.

Ik neem plaats op het bankje in het park. Net toen iedereen weg ging begon het te regenen, dus besloot ik nog maar even te wachten. Ik had wat tv gekeken maar werd dat ook al gauw beu. Toen het eindelijk droog was ben ik meteen gegaan.
'Hey, Harry!' Hoor ik een stem zeggen en ik kijk omhoog. Er staat een prachtig meisje voor mijn neus. Haar kastanje bruine haren vallen net over haar schouders en haar bruine ogen kijken diep in de mijne. Haar lichaam word omhult door een strak blouseje dat in haar zwarte hoge broek gestoken zit. Haar lange benen worden ondersteund door een paar witte all-stars en ze mag zeker niet klagen over haar goedgevormde kont en borsten.
Ja, ik ben en blijf nog altijd een jongen.
'Ben je hier helemaal alleen?' Vraagt ze en ze komt naast me zitten. 'Ja, heerlijk rustig, geen fans, vrienden, niemand.' Glimlach ik. 'Op jou na dan.' Zeg ik. 'Ik ben Esra.' Zegt ze en ze steekt haar hand uit. 'Aangenaam.' Zeg ik en ze komt naast me zitten terwijl ze mijn hand nog altijd vast heeft. Ik kan het niet laten en kijk naar haar borsten. Doordat ze wat voorover buigt om naast me te komen zitten kan ik er net wel net niet inkijken.
'Dus, wil je op de foto, een handtekening?' Vraag ik. 'Graag.' Zegt ze lachend. 'Ik heb voor een handtekening alleen geen pen of papier bij, maar wel mijn telefoon voor en foto.' Zegt ze. Ik lach even en knik dan.
'Zal ik hem maken, ik heb een langere arm.' Stel ik voor. Esra knikt en geeft haar telefoon aan mij, waarna ze dicht tegen me aan komt zitten. Ik ruik nu haar dure parfum echt goed en het ruikt niet verkeerd.
Ik sla mijn arm rond haar schouders, en als ik met mijn andere hand de foto knip, voel ik haar hand op mijn bovenbeen. Dat had ze niet moeten doen. Ik voel mezelf al groeien en nu pas merk ik dat ik al een maand niets meer met en meisje heb gedaan, op die kus met Candice na. Ik geef Esra haar telefoon aan en ze knikt dankbaar. Ze stop hem in haar zak en dan pakt ze mijn gezicht onverwachts tussen haar handen, en drukt haar lippen ruw op die van mij.

- -

Stoute Harry.....
Dank jullie wel, echt jullie zijn zo geweldig!
Ik ben gister de hele dag weg geweest en kwam 's avonds thuis,
zag ik dat ik gewoon op de 4e plaats in de top stond,
en ik heb er niet eens om gevraagd!
En ook nog eens 21 abo's erbij...
Wauw.
Ik hoop dat jullie nog lang genieten van mijn verhaal,
net zoals ik zo geniet van jullie leuke reactie's!
xxxx

Reacties (34)

 • Wavechaser

  harry jij stupid idiot!!!

  7 jaar geleden
 • Rembrandt

  My name is Esra. Nice to finally meet you Harry.
  Al had ik veel liever Niall of Louis ontmoet. Zeker zoals ze Harry nu ontmoet. Rawr.

  8 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Harry, nee!(N)

  8 jaar geleden
 • LastFistKiss

  harry jij idioot! :o Duw haar weg ofzo x)

  8 jaar geleden
 • minerva66

  neeee waarom stop je nou hier:((
  please snel een nieuw hoofdstukje uploaden

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen