Foto bij • 48.

Beetje 16+

• Harry Edward Styles.

'Zullen we dit bij mij thuis afmaken? Of bij jou... Maar ik denk dat dat niet zo slim is.' Zegt Esra zwoel als ze het eerste knoopje van haar blouseje opent. Ik kijk haar aan en bijt op mijn lip.
Mijn gedachtes schieten naar Candice en de jongens. 'Ik...' Maar Esra snoert me de mond al door haar vinger erop te leggen. 'Maak je niet druk Harry, wat niet weet wat niet deert, toch?' Zegt ze terwijl ze met haar hand langs mijn wang streelt, over mijn shirt wat tintelingen achterlaat, door naar mijn geslachtsdeel waar ze ook overheen streelt. Een diepe zucht verlaat mijn mond.
'Ga je met me mee?' Vraagt ze, en ze knippert met haar ogen. Ik denk aan wat ze eerder zei. Wat niet weet, wat niet deert, toch?
Louis en Liam zijn nog lang niet thuis, dus die merken helemaal niets. Ik denk dat Zayn en Niall ook niet zo snel thuis zijn verwacht ik, en Candice is dan nog de vraag, maar die heeft zelf voorgesteld dat ik een luchtje moest gaan scheppen. Ik laat mijn blik naar beneden glijden en zie de bobbel in mijn eigen broek.
Screw die afspraak, niemand hoeft erachter te komen. Ik heb nu even iemand nodig en toevallig kan Esra mij bevrijden.
Ik pak Esra haar gezichtje tussen mijn handen en druk mijn lippen tegen die van haar. 'Show me your room.' Zeg ik met een grijns, en meteen grijpt Esra mijn hand en trekt me van het bankje af.

'Ogod, ogod, Harry!' Gilt Esra en ik voel haar trillen. Ik stoot nog even door en voel mijn climax opkomen. 'Can-ESRA!' Gil ik en ik voel hoe ik mijn hoogtepunt bereik en ik laat me naast haar neervallen.
Esra kijkt me even aan. 'Can?' Vraagt ze. 'Wat?' Houd ik me voor de domme. 'Je riep: Can-ESRA! Heb je een vriendin?' Vraagt ze verward. 'Nee.' Zeg ik. 'Waarom wilde je dan een andere naam roepen?' Zegt ze. 'Nou.. ik weet het niet...' Ik weet het dondersgoed. Ik dacht aan Candice. De hele tijd.
Een schuldgevoel bouwt zich op en ik sla de dekens van me af. 'Dus, heb je een vriendin?' Vraagt ze. 'Dat... Ligt nogal ingewikkeld....' Stamel ik. 'Leg het maar uit, ik heb de tijd.' Glimlacht Esra. Ik kijk even naar de klok en schrik. 5 uur. Candice is nu zeker thuis om aan het eten voor ons te beginnen.
'Ik niet, sorry...' Zeg ik dan en zo snel ik kan grijp ik mijn boxer en trek deze aan, net als de rest van mijn kleding.
'Laat je mij hier nu zo achter?' Vraagt Esra bot. 'Ja, je bent toch thuis?' Zeg ik boos. Wat denkt ze wel niet. Met me naar bed, me een kruisverhoor afgaan en een beetje in mijn privéleven rotzooien? 'Je bent precies wat de pers over je verteld.' Zucht ze. 'Als jij dat denkt meid, dan moet je dat denken. Fijne dag nog en als ik je weer zie maak ik het goed met je.' Zeg ik en ik loop haar kamer uit. Dat laatste kan ze trouwens wel vergeten.

- -

Tamtamtam....
Oké, wie er nu raad wat er gaat gebeuren,
krijgt een persoonlijke shout-out van mij!
(ookwel reclame op een story, quiz, gedicht, poll whatever)
Eens kijken of ik zo voorspelbaar ben als ik denk dat ik ben....
xxx

Reacties (31)

 • FlyingMinds

  Ik denk ook dat dit een plannetje is van candice of de jongens ofzo...

  8 jaar geleden
 • ImagineDay

  Uhmm, Candice heeft haar ingehuurd? (Ja sorry, beetje laat. Ik lig achter met lezen haha) x

  8 jaar geleden
 • CliffordKitten

  op een of andere manier komt Candice het van Esra te weten? Idk

  8 jaar geleden
 • BlinkyMusic

  Harry houd het voor zich en doet alsof hij niets heeft gedaan. Can ziet dat er is mis is en vraagt het. Hij zegt het niet maar het schuld schuldgevoel vreet hem op. Harry vertelt het uiteindelijk wel. Hij heeft spijt maar de jongens en Can zijn boos. Ze loopt weg , Harry gaat haar zoeken... De rest spreekt een beetje voorzichzelf of niet?

  8 jaar geleden
 • StylesNicole

  Harry voelt zich zo schuldig dat hij het gaat vertellen...

  Nheeh, wss niet. Haha ;p

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen