Foto bij Chapter 76

Lief van Zaynie hè? Reacties en kudo's voor zijn lieve actie? Hihi x

Chapter 76.
M
et zijn wijsvinger volgde hij de lijnen van mijn tattoeage, zo zacht mogelijk, aangezien het nog gevoelig was. 'Een hartje, net als we hadden afgesproken.' Fluisterde hij, en verplaatste toen zijn vinger naar wat er in het hartje stond. 'Maar dat... dat hadden we niet afgesproken.' Ik beet op mijn lip en probeerde zijn reactie te pijlen. 'De N, van Niall.' Hij glimlachte voorzichtig. 'Dankjewel.' Hij sloeg zijn armen om mijn nek en ik liet mijn handen rusten op zijn heupen. Blij snoof ik zijn geur op. Blij met mijn tattoeage, blij met hem. Een hartje met een sierlijke N erin, precies zoals het zat. Niall zou altijd in mijn hart zitten, wat er ook zou gebeuren. Het bewijs stond nu op mijn lichaam, tenminste.

Na te hebben betaald liepen we de tattoo-shop uit, Niall had mijn hand stevig vast. Jammer genoeg was er nu een grote pleister over de tattoeage geplakt, en kon ik het zelf niet meer zien, maar het mocht er over een paar dagen weer vanaf. Abdel had al weer naar een afspraak gemoeten dus liep ik enkel met Niall naast me. 'Zullen we ergens lunchen?' Vroeg ik en hij knikte. 'Goed idee.' Zei hij en knikte instemmend. 'Maar eerst...' Vervolgde hij, maakte zijn hand los van de mijne en duwde me zachtjes tegen de muur aan van één of andere winkel. Hij kwam dichterbij en legde zijn handen in mijn nek, om vervolgens zijn lippen op die van mij te drukken. Een fijn gevoel ging door mijn lichaam terwijl ik mijn lippen zachtjes bewoog tegen die van Niall, en onze tongen elkaar raakten. Het was een lieve kus, zo'n eentje waar ik misschien nog wel het meest van genoot. Pure liefde, niks meer, niks minder. Niall liet me los en keek me met een klein glimlachje aan. 'Dankjewel.' Hij legde zijn hand op mijn borst waar de tattoeage was gezet en keek me dankbaar aan. 'Alles voor jou.' Zei ik. Hij drukte nog een laatste kus op mijn wang en begon toen weer te lopen. Snel beende ik hem bij en pakte zijn hand weer vast. 'Ik hou van je.' Zei hij maar ik zei niks terug. Moest het sowieso nog gezegd worden?

'Waarom heb je het eigenlijk gedaan?' Vroeg Niall terwijl hij zijn broodje kip in een snel tempo naar binnenwerkte. Hoe ik het zelfs nog aantrekkelijk vond hoe hij met volle mond praatte, was me eerlijk gezegd een raadsel. 'Zo was het duidelijker dat het hartje speciaal voor jou is.' Hij glimlachte kort en vroeg toen weer verder. 'Weten je ouders het ook, van die N?' Ik schudde mijn hoofd. 'Niemand wist het. Niemand weet het.' Zei ik. 'Wat nou als er nare reacties over komen? Als mensen het zien tijdens het omkleden bij voetbal ofzo?' Vroeg hij. Was hij nou echt bezorgd om mij? 'Wat maakt mij dat uit. En toch niet iedereen weet dat die N voor jou staat...' Ja, daar had ik nog niet over nagedacht, maar ik moest net doen alsof mij dat niks uitmaakte. 'Lou en Harry vertellen het geheid door, iedereen komt er toch wel achter.' Zei Niall en ik rolde met mijn ogen. 'Probeer me maar niet bang te maken, het komt wel goed.' Ik pakte zijn hand vast en keek hem diep in zijn ogen aan. 'En als ik thuis ben, vertel ik het gelijk aan mijn vader en zusjes. Ze zullen er maar mee moeten dealen.' Ik drukte een kusje op zijn hand en hij glimlachte zwakjes. Wat was er nou mis? 'Wat is er?' Vroeg ik toen maar. 'Ik ben gewoon bang dat er iets gebeurt tussen ons, en je spijt krijgt van die tattoeage...' Begon hij en ik knikte begrijpend. 'Ik snap je wel, maar ik zal er nooit spijt van krijgen. Alles tussen ons is oprecht, en die tattoeage heeft dat vastgezet. Niks en niemand krijgt ons uit elkaar.' Ik kneep in zijn hand en hij haalde opgelucht adem. 'Sorry, dat weet ik ook wel.' Ik glimlachte breed naar hem en hij naar mij. Maar wat nou als hij gelijk had? Dat er echt iets zou gebeuren waardoor ik spijt zou krijgen? Of het nou van zijn of mijn kant kwam. Ik moest me geen zorgen maken, besloot ik. Die tattoeage was een prima besluit en zou niks anders maken. En ik had gelijk, voor grote veranderingen zou het niet zorgen, maar moeilijkheden versterkte het wel. Daar kwam ik nog wel achter... bleek.

Reacties (7)

 • Dahlias

  Haha die laatste zin voorspelt niets goeds..

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Don't like the last sentence, nope. What are you doing to me ):

  6 jaar geleden
 • JellyBuddy18

  Die laaste zin! I don't like that!

  6 jaar geleden
 • littlelight

  awhhh how cute <3

  6 jaar geleden
 • ohmymichael

  omg, nu komt het verhaal....
  hij gaat er toch niet gepest mee worden op school toch!? WANT DAT MAG NIET, ZAYN IS TE LIEF.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen