Foto bij Line 44

|| April Joy Williams

Een tikkeltje onwennig lag ik naast Paul in de tent. De avond was enkele uren geleden al gevallen en iedereen was naar zijn tent vertrokken. De mijne had nog altijd lekkage, waardoor ik dus weeral bij Paul zou slapen vannacht. Ergens vond ik het een prettig idee dat ik zo dicht bij hem zou zijn, maar aan de andere kant maakte het me ook vreselijk zenuwachtig. Ik wist totaal niet wat ik moest zeggen en ik wist ook niet wat zijn verwachtingen waren.
“Pieker je?” klonk ineens de ietwat hese stem van Paul naast me. Hij rolde zich op zijn zij en liet zijn blik over mijn gezicht dwalen.
“Een beetje,” bekende ik, waarna ik op mijn lip beet en me ook op mijn zij draaide. Het bloed was naar mijn wangen gestegen en ik was blij dat het donker was in de tent. Als Paul namelijk zou kunnen zien dat ik bloosde, zou ik me waarschijnlijk nog meer schamen.
“Mag ik weten waarover?” vroeg Paul vervolgens oprecht geïnteresseerd. De warmte die zijn lichaam uitstraalde, leek elke cel in mijn huid te omhelzen en plaatste kippenvel op mijn armen. Diep haalde ik adem door mijn neus, voordat ik langzaam de zuurstof weer vrijliet over mijn lippen en mijn blik in die van Paul haakte.
“Ik zat te denken over wat er vanochtend gebeurd is,” vertelde ik hem uiteindelijk eerlijk. Nog meer bloed steeg naar mijn wangen en ik voelde me nogal belachelijk toen Paul me ietwat verward aankeek. Waarom wist ik nou niet hoe de vork in de steel zat? Waarom moest ik alles zo ingewikkeld maken? Paul opende zijn mond om wat te zeggen, maar ik was hem voor.
“Ik ga niet zeggen dat ik er spijt van heb, want dan zou ik liegen, maar ik weet gewoon niet wat dit voor ons inhoudt,” vertelde ik hem eerlijk. “Het is het totale tegenovergestelde van hoe het eerst was.”
Paul glimlachte naar me en liet zijn gloeiende vingertoppen over mijn wang dwalen.
“Wat wil je dat dit inhoudt?” vroeg hij, de glimlach nog rond zijn lippen. Zijn blik was nu iets bedenkelijker, maar het wist me nog altijd te doen smelten. Ik besloot mijn brutaliteit weer wat meer te tonen en haalde diep adem door mijn neus, voordat ik mijn gezicht naar het zijne bracht. Mijn hart bonkte in mijn keel en zenuwen raasden door mijn buik, maar ik besloot het er gewoon op te gokken. Misschien voelde Paul helemaal niet hetzelfde, maar hij had me vanochtend met zoveel passie gekust, dat hij toch tenminste iets had moeten voelen?
“Als het aan mij ligt dit,” fluisterde ik, voordat ik het laatste stukje overbrugde en mijn lippen op de zijne drukte. Het was wat vertwijfeld, maar zodra Paul zijn hand naar mijn nek verplaatste en me zo nog dichter naar zich toe trok, verdwenen die twijfels volledig.
“En jij?” vroeg ik toen ik mijn lippen van Paul had losgemaakt. Hij zuchtte teleurgesteld en grinnikte vervolgens zachtjes.
“Moet je dat nog vragen?” grijnsde hij, voordat hij me opnieuw kuste. Het was een liefdevolle kus, die al snel overschakelde op een vurige zoen. Mijn vingers hadden zich vastgehaakt in zijn haren, terwijl zijn handen zich verplaatst hadden naar mijn heupen. Het was alsof mijn hele wereld op zijn kop stond en ik vond het geweldig.
Toen we elkaar noodgedwongen loslieten om adem te halen, keken we elkaar grijnzend aan. Opnieuw verloor ik mezelf in zijn blik en voelde al snel hoe Paul een kus op mijn voorhoofd drukte. Ik glimlachte en legde mijn hoofd op zijn borst. Ik sloot mijn ogen en genoot van Paul’s omhelzing. Het was perfect zo.
“Yo, wakker worden!” werd er ineens van buiten de tent geschreeuwd, waardoor ik geschrokken overeind veerde en Paul zachtjes hoorde lachen. “Rep die konten. We gaan nachtzwemmen!”
Tot zover het perfecte moment.

Reacties (9)

 • annae

  Haha heel leuk net als nachtzwemmen vooral als sommige mensen kapot chagarijnig op t begin zijn en jij helemaal hyper en vrolijk!!

  6 jaar geleden
 • Katalante

  Nachtzwemmen is zoo leuk(A)

  6 jaar geleden
 • Kieran

  Ze zijn zo leuk samen! Wat een geweldig hoofdstuk weer! (: Snel verder.

  6 jaar geleden
 • koekiexkaner

  hahah cute , snel verder! x

  6 jaar geleden
 • Tyche_

  SNEL VERDER!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen