Foto bij Weekend (NOOOO)

Mensen ik heb geen haat aan 1D dus kom alsjeblieft niet haten op dit stukje, het is maar een verhaaltje....... Dat mijn hoofdpersoon er niks aan vind en ze haat betekenend niet dat ik dat ook doe......

Pillen nemen om een weekend door te komen, ik zie geen andere keus als ik probeer toch naar buiten te gaan krijg ik nog meer problemen dus er zit niks anders op, tuurlijk had ik liever aan dat hardstyle festival gegaan maar ja mijn ouders doen weer zo kinderachtig..... Beneden hoor ik mijn ouders ruzie maken en dan hoor ik mijn vader naar bovenkomen en hoor ik gerammel aan mijn deur...

"Robin haal die deur van het slot af" zegt hij op een boze toon

Langzaam loop ik de trap af en haal mijn deur van het slot af en meteen wordt de deur open gegooid ik heb gelukkig nog net de kans om de deur te ontwijken.

"Robin wij moeten praten!" zegt mijn vader terwijl hij me richting de trap duwt als hint dat ik weer naar boven moet lopen.

"Robin luister even goed" zegt mijn vader als we boven zijn en op de bank zitten die in mijn kamer staat
"Ja vertel alsjeblieft je verhaal in 1 keer" zeg ik geïrriteerd
"Oke luister je moeder en ik hebben het er al een tijdje over dat je wat meer verantwoordelijkheden moet nemen." tot daar volg ik zijn gezeur en de rest van de zee met woorden glijd langs me heen ik zie zijn mond op en neer gaan maar hoor niet wat hij zegt en nog voor dat hij klaar is met praten zeg ik: "Ja pap meer verantwoordelijkheden, ik snap je, ik snap waarom ik dit weekend thuis zit het is al goed." "Nou dat is mooi dan" zegt hij en hij staat op en loopt mijn kamer weer uit.

Nogal verbaast over dat hij in 1 keer weg gaat en over wat ik heb gezegd tegen hem ga ik achter mijn laptop zitten en het rare is dat ik me niet eens meer zo slecht voel nu... Pillen wat een wonder dingen ik heb geen woord gehoord van wat me vader net zei maar kon toch meteen het goede zeggen en daarbij is het ook nog zo dat hij er zelf dit weekend niet eens is omdat hij met zijn werk ergers heen moet dat geeft mij een soort gevoel van rust en met die gedachten begin ik weer aan een nieuw online spel poker. Het is 1 uur als ik besluit me bed in te gaan hij blije gevoel van daar straks is totaal weg gezakt en ik besluit als ik in me bed lig ik er de aankomende 2 dagen ook niet meer uit kom sowieso kom ik me kamer niet uit mijn bed oke maar ik ga mijn kamer niet uit.

Als ik de volgende ochtend wakker wordt hoor ik heel hard muziek aan staan van die boy band One Direction waar allebei mijn zusjes helemaal fan van zijn, ik krijg er alleen maar hoofdpijn van, ik kijk op mijn wakker en zie dat het al half 12 is, ik stap mijn bed uit en loopt naar benden om eten en drinken te pakken voor de heledag.

Als ik in de keuken sta komt mijn moeder aan gelopen.
"Goedemorgen Robin" zegt ze
"Hoi mam" zeg ik terwijl ik in de koelkast sta te kijken.
"Robin wij gaan vandaag gezellig met z'n 4e even winkelen"
"Met ze 4e maar pap is er niet eens dit weekend?"
"Ja dat weet ik maar jij gaat met ons mee"
"Wat! Nee mam dat kan je me niet aan doen hoor"
"Jij gaat mee of je dat wil of niet ik wil er zeker van zijn dat jij niks anders gaat doen als er niemand thuis is, dus schiet op en ga je aankleden"

Met tegen zin loop ik naar boven naar de badkamer, ik stap onder de douche en daarna kleed ik me aan, ik heb totaal geen zin om een heledag alleen met me moeder en zusjes door te brengen dat over leef ik nooit, voor dat we weg gaan neem ik nog maar een pil dan red ik het misschien wel.

De dag verloopt sneller dan ik dacht en ben blij als ik weer thuis ben ik heb de heledag niks anders aan moeten horen als One Direction, Harry homo, niall gay, en al die onzin zooi die jongens zijn allemaal homo alleen weten ze het zelf nog niet maar ja ik heb er echt niks mee... En dan moet ik morgen ook nog is zien te over leven met me zusjes die zo nodig vriendinnetjes uit moesten nodigen dat word dus alleen maar One Direction gekwijl de hele dag door..... ik kijk even op de klok en zie dat het 23:00 uur is en ik besluit vandaag vroeg naar bed te gaan....

Als ik de volgende ochtend wakker wordt is het eerste wat ik doe een pil nemen en douche, de enige manier om hier te over leven zijn die pillen, alleen die zijn nu bijna op dus ik moet Joey binnen kort maar is om meer vragen.

Rond 12 uur komen de vriendinnetjes van mijn zusjes en zoals ik al verwachten wordt het een en al One Direction gekwijl en ik irriteer me er zo hard aan ik heb echt een hekel aan dat gedoe en aan die band en blijf deze dag dus wel op me kamer zitten tot het avond eten.....

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen