Home > Stories > Which Calder || Louis Tomlinson [Afgelopen] > Chapter fourty-two, part three: It's perfect!

Chapter fourty-two, part three: It's perfect!

Door: TubbieTommo
Onderdeel van: Which Calder || Louis Tomlinson [Afgelopen]
Laatst bijgewerkt: 4 jaar geleden
Geactiveerd op: 4 jaar geleden

Foto bij Chapter fourty-two, part three: It's perfect!

25 apr 2013

breed | medium | small

"There now, steady love,
so few come and don't go.
Will you won't you,
be the one I'll always know.
When I'm losing my control,
the city spins around.
You're the only one who knows,
you slow it down." Louis trok me voorzichtig mee naar het midden van de tuin waar een tafel met twee stoelen heel chic stonden. Net zoals je bij films wel eens ziet.

"Oh oh oh, oh oh oh,
be my baby
oh oh oh, oh oh

Oh oh oh, oh oh oh
be my baby
and I'll look after you
And I look after you." Zong Louis zijn liedje af. Hij stond nu nog dichter tegen me aan. Ik keek hem met een glimlach aan. Hij glimlachte terug en Schoof de stoel wat naar achter. Hij begeleide me naar een stoel en ging tegenover me zitten.
"Dus wat vind je ervan?" vroeg Louis en keek me wat verlegen aan, wat ik niet echt had verwacht van Louis.
"Dit is echt wauw!" begon ik enthousiast. "Maar ik snap iets niet, deze date was toch voor Marcus en Jesy?" Louis zijn verlegenheid veranderde in een grote grijns.
"Nou dit was allemaal Harry's en Marcus' idee en ik heb ermee ingestemd." zei hij grijnzend. Ik hoorde een deur open en dicht gaan en Marcus en Caspar kwamen in ober pakken en twee dienbladen naar ons toegelopen. Ik keek geamuseerd toe hoe ze het eten op tafel zette en wat wijn in alle twee onze glazen schudde.
"Heb een fijne avond mevrouw en meneer." zei Caspar en ze liepen snel weg.
"Oké hoe hebben jullie die twee overgehaald om zo'n ober's pakje aan te trekken." vroeg ik lachend.
"Nou daarvoor hebben we Harry." grinnikte Louis.

"Kom je mee?" vroeg Louis nadat we al het eten op was en we een gezellige uur met vooral veel bijgekletst verder waren. Ik knikte. Louis stond op en liep snel naar mij toe. Hij pakte mijn hand vast en hielp me met opstaan. Hij trok me mee naar de andere kant van de tuin. Louis ging op de stenen rand zitten en hielp me ook om op de stenen rand te komen. Uiteindelijk lukte het en kon ik de uitzicht naar het strand zien. De zonsondergang was al bezig en met grote ogen keek in naar voren. Wow! Ik dacht dat je dit alleen in films kon zien, maar blijkbaar kan het in het echt ook!
"Kom je?" vroeg Louis die blijkbaar al er overheen was gesprongen.
"Ja wacht even." zei ik en schopte mijn pumps uit. Ze belandde naast Louis in het zand. Hij spreidde zijn armen.
"Ik vang je wel op." grijnsde hij.
"Wel echt doen hé." Louis knikte en langzaam liet ik me van het muurtje afglijden. Ik voelde het muurtje niet meer en belande onhandig in Louis's armen.
"Ik zei toch dat ik je opving." lachte hij. Ik lachte met mijn tandenbloot en Louis liet me los. Hij pakte mijn hand vast en we liepen als enigste over het strand. De wind waaide door mijn haren en een koude bries zorgde ervoor dat ik kippenvel over mijn armen kreeg.
"Heb je het koud?" vroeg Louis die stopte met lopen. Voordat hij wachtte op antwoord trok hij zijn vest uit en deed hem over mijn schouders. Dit deed me een beetje denken aan Marcus' verjaardagsfeestje, toen ik van Louis ook zijn vest kreeg die ik nog steeds in mijn kamer had liggen. Ik keek hem dankbaar aan. Hij draaide zich om zodat hij recht voor me stond en pakte mijn tweede hand ook nog vast. Hij stapte wat dichter tegen me aan zodat we nog maar ongeveer 10 centimeter van elkaar verwijderd waren. Hij kwam met zijn hoofd wat dichterbij en ik sloot mijn ogen. Niet lang daarna voelde ik zijn perfecte lippen op de mijne, die lippen die ik al lang heb moeten missen. Iets wat ook mijn eigen schuld was. Zijn tong tikte tegen mijn onderlip aan en ik opende mijn mond een beetje. Zijn tong glipte soepel in mijn mond. Onze tongen speelde een liefdesspel en het leek net alsof alles rond ons heen alles verdween, dat alleen wij tweeën nog op deze aardbol bestonden. Louis stopte de kus na mijn mening veel te kort en hij keek me met een verliefde blik aan. Ik heb hem eigenlijk nog nooit zo zien kijken, maar zelf heb ik ook de vlinder in mijn buik vliegen.
"Olivia?" fluisterde Louis zachtjes.
"Ja?" fluisterde ik net zo zacht terug.
"Ik hou van je en ben er ook nooit mee gestopt."

Oh my god! Ik ben echt slecht hé, ik laat jullie zo lang wachten terwijl ik beloofd had om bij de 30 kudo's een nieuw hoofdstukje te plaatsen, nou nu zijn we al over de 50 xd
mijn beste vriendin is net weg dus ik ben gelijk gaan schrijven, maar ik en mijn beste vriendin gaan een story schrijven over Jolly -Jaymi Hensley -van Union J- en Olly Marmon- we beginnen pas bij de 30 abo's dus willen jullie allemaal een abo nemen, het is mijn beste vriendin's eerste verhaal ;p
Don't let me go || Jolly [Jaymi Hensley and Olly]
kijken of we de 80 kudo's weer eens halen, en dan komt er nog een stukje, ik beloof het! ;3 -tenzij we het halen om 11 uur want dan lig ik al in bed want morgen vroeg opstaan voor naar de Efteling ;3 yay -

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

 1. Tomlinsbear
  Tomlinsbear 1 jaar geleden

  Lovelyyyyyy !!!!

 2. Chantilly
  Chantilly 4 jaar geleden

  Like like like oftewel kudo kudo kudo!! Haha.

 3. Cinemates
  Cinemates 4 jaar geleden

  Wauww!! Prachtig;D

 4. XMusicBeatsX
  XMusicBeatsX 4 jaar geleden

  Ik. Heb. Kippenvel. Over. Mijn. Hele. Lichaam

  OMG OMG OMG OMG

  Echt kasjodxqwkwsKNFH MOkj Ckj.xw,,nm jy
  dnkd,fkjnewcfdnfvwe
  NSUOFHWEPKVNF
  VBWEFEIUN

  DAT GAAT ER IN ME OM

 5. iHeartNouis
  iHeartNouis 4 jaar geleden

  omg omg omg! omg omg omg! Cuteness overloaded! Dying!

  N'ahwwwwwwwwww
  Ik zit hier nu zo blij te zijn. Dit is zooooo schattig! ojcalmonsjcxkaxnskjvhsodfjvloigfvjnsopkmcsfnjovjcclnslkbvlkmkmckl


  ff super enthousiaste reactie van mij. (Ik heb je zelfs 2 kudo's gegeven vandaag, BAM!)

Details

2955 (0 | 0)

12+

904

1995 (0)

Share