Foto bij • 52.

• Candice Brittany Melrose.

Liam slikt even en ik staar hem in zijn donkerbruine ogen. 'Ik ga met Anouk samenwonen. Ons appartement is al gekocht en vrijdag vestigen we ons er samen.' Zegt Liam dan zacht. 'Dat is overmorgen al...' Zeg ik dan. Liam bijt op zijn lip en kijkt me aan terwijl hij knikt.
Ik kan er niets aan doen, maar automatisch vullen mijn ogen zich weer met tranen en loop ik de gang uit, de woonkamer door. Ondertussen lopen de tranen geluidsloos over mijn wangen terwijl ik de schuifdeur open en de tuin in stap.
Ik laat mijn tranen lopen en doe geen eens moeite om ze weg te vegen terwijl ik starend naar het zwembad kijk. De zon laat het water glinsteren en normaal kan ik daar uren naar kijken en helemaal weg fantaseren, maar nu verpest het mijn humeur alleen maar meer.
Ineens voel ik 2 paar armen rond mijn middel en een kin op mijn schouder. 'Het spijt me zo.' Hoor ik de zachte, hese stem van Harry in mijn oor fluisteren terwijl hij me alleen maar strakker tegen zich aantrekt en me een kus onder mijn oor geeft. 'Ik wilde helemaal niet.' Zucht hij en ik hoor het verdriet in zijn stem en de brok in zijn keel.
Ik draai me om en kijk Harry in zijn ogen. Ik voel maar een drang nu. Dat is mijn armen om zijn nek slaan, en onze lippen met elkaar verzegelen. Hem stevig vasthouden en hem nooit meer loslaten, maar ik kan het niet. Ik kan het niet en ik wil het niet. Ik wil me niet zo snel overgeven. Harry strijkt mijn tranen weg maar ik haal me uit zijn grip.
'Mensen maken fouten Candice.' Zucht Harry. 'De verleiding was zo groot...' Zucht hij. 'Mensen maken fouten Harry, maar voordat ze de fouten maken denken ze gewoon niet na. Voor jou is het misschien makkelijk in je gedachte. Je doet iets, je hebt spijt, het vreet je even op, je zegt sorry, je denkt dat ik je vergeef en alles weer goed is, maar dat kan niemand Harry. Hoe groot de fout ook is die je maakt, ik zal altijd op een andere manier naar je gaan kijken nu.' Zeg ik. Harry zucht en wil weer naar me toelopen, maar zodra hij zijn hand op mijn schouders legt haal ik die ervan af. 'Niet doen.' Zeg ik terwijl ik weer van hem wegloop.

Ik zie in mijn ooghoeken hoe Harry naar binnen loopt en de deur dicht maakt. Dan laat ik mijn gezicht in mijn handen vallen en begin te snikken. Meteen moet ik denken aan het liedje wat mijn moeder altijd voor me zong vroeger toen ik nog klein was, en zachtjes begin ik te zingen.

Enough missery, in my brain,
i've been running in circles because of the pain.
Cause i'm not strong enough.

All my answers are the same.
But they keep on going with this game,
well i've already lost.

I think you don't realise what you have done,
so I leave this note befor I wil be gone.

These are my last words for you,
don't be afraid you will be okay,
nothing to lose no reason to stay,
things will be easier this way.

I gonna run,
I have to hide,
this will be gone,
all the pain in side
Cause all I can see are the words you wrote to me.


Mijn ouders ben ik kwijt, maar dat wist ik allang. Sinds ik bij de jongens ben ingetrokken zijn ze naar Amerika verhuisd en heb ik ze nooit meer gesproken. Ik woon nu 5 jaar bij Liam en 3 jaar geleden zijn mijn ouders overleden met een auto-ongeluk. En nu komt het er echt allemaal uit. Nu Liam ook nog eens verder uit mijn leven verdwijnt. Alleen hij en Cecille weten hiervan. De jongens hebben er wel eens naar gevraagd maar ik ben een persoon die hele diepe gevoelens, die echt te diep gaan, opkropt. Nooit is het ervan gekomen, nooit heb ik het iemand durven vertellen. Alleen Liam, omdat hij het nieuws van de politie moest opvangen. Ik heb er nooit over durven te praten, ik wil er niet meer aan denken. Ik wil het niet meer, maar nu alle slechte dingen tegelijk gebeuren, komt het toch allemaal weer naar boven.
Ik sla mijn armen strak om mijn benen en rol mezelf op tot een propje. 'Ik mis jullie.' Fluister ik zacht en dan voel ik een hand op mijn schouder.
'Ik snap het.' Hoor ik de stem van Liam zacht zeggen.

Reacties (29)

 • love1dLM

  hoe toepasselijk dat ik nu don't let me go luister ik moet bijna huilen het is zoo mooi!! het lied en je verhaal;)
  xx

  6 jaar geleden
 • FlyingMinds

  oh ik vind t echt zielig voor candice:(
  Al die vervelende dingen die gebeuren, en dat van haar ouders, echt omg:O

  6 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  is het een bestaand liedje??
  zo niet mag ik er een melodie bij bedenken ik vindt het schitterend

  6 jaar geleden
 • MYxLoubear

  GAWDDD!!!! VERDER!! En Hazz en Can moeten het goedmaken!:(
  <3

  6 jaar geleden
 • lovatohurr

  Omg zo erg =( snel verder!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen