Foto bij Ninety

Harry's gezicht hier ^^ is echt om te lachen. Haha. En wat vonden jullie van dit hoofdstukje? Niet fantastisch I know. Maarja.
LEES DIT EVEN: Hierna volgt nog één normaal hoofdstuk, daarna nog twee epilogen en dan is het verhaal afgelopen. Ik ga dan snel met een nieuw verhaal beginnen, en natuurlijk is mijn Ziall verhaal er nog. DAT JULLIE HET WETEN.

Chapter ninety.
Z
ijn zachte lippen streken gelijkmatig over de mijne. Het liet mijn hele lichaam te sidderen. Mijn handen zochten houvast en ik klemde ze strak om zijn lichaam. We draaiden ons om, en nu lag ik boven op. Zijn handen gingen onder mijn shirt en streelden mijn rug, en borst. Hij cirkelde met zijn wijsvingers langs mijn tepels en ik voelde hoe kippenvel ontstond. Als Niall dit soort dingen, leek het nog tien keer meer effect te hebben dan één of ander meisje. Het duurde niet lang voor ik mijn broek gespannen voelde worden, want Niall die zorgde nou eenmaal dat dat snel gebeurde. Hij begon met zijn onderlichaam tegen het mijne te bewegen waardoor ik nog meer opgewonden werd. Zijn voelbare erectie die tegen het mijne schuurde, maakte me gek. Broeken uit, was het enigste wat ik wilde. Ik begon aan zijn broek te pulken en kreeg hem uiteindelijk los, toen ik zijn gespannen boxer zag. Ook mijn broek ging uit. Ik liet mijn hand over de stof van zijn boxer glijden en grijnzend keek hij me aan. 'Liggen jij.' Beveelde hij. 'Jij hebt de 7,5 gehaald.' Mompelde hij. 'Jij haalt dat soort cijfers alleen maar.' Mompelde ik maar deed wat hij zei, en ging liggen. Ik trok mijn shirt uit en kort daarna ook de zijne, toen hij weer boven me hing. 'Wacht.' Riep ik hijgend toen hij naar onder wilde kruipen. Ik stond op en liep snel naar de deur, om die op slot te draaien. Stel je voor dat mijn moeder of vader binnenkwam, en hij me aan het pijpen was? Dat zou het ergste zijn. Gemma is al erg, maar mijn ouders... pfoe. Hij zakte naar beneden toen ik weer onder lag en trok mijn boxer naar beneden. Mijn lid stond fier omhoog en hij beet op zijn lip toen hij ernaar keek. Hij legde zijn hand eromheen en begon op en neer te bewegen. Kreunen verlieten mijn mond. Wat was dit heerlijk, zeg. Terwijl er kreunen mijn mond verlieten voerde hij het tempo op, maar stopte weer toen ik net op dreef raakte. Teleurgesteld keek ik hem aan. Maar toen hij mijn lengte in zijn mond nam, kwam er weer een glimlach op mijn gezicht. Dit was nog beter. Niall's tong die mijn eikel streelde was het beste wat er was- al was seks ook fantastisch. Maar dat was vooral omdat het dan voor ons allebei fijn was, en niet alleen voor mij.

Ik begon harder te hijgen. Veel harder. Ik hoopte maar dat niemand het hoorde, maar daar was ik niet zeker van. Niall zijn tong niet me alles vergeten. De stress van het leren, de nachten zonder Niall- het was het allemaal waard. Hij was de jongen waar ik oud mee wilde worden, en dat merkte ik nu al. Het was misschien vroeg, maar ik wist dat ik met hem zou trouwen. Dat wist ik gewoon. Het gevoel dat hij me gaf- en dan niet alleen als hij me aan het pijpen was of andere seksuele dingen, voelden fantastisch. Ik was zo verliefd - oh zo verliefd. Alles begon te draaien. Hartkloppingen versnelden. Dit was het allerbeste wat er was. 'Oh Niall.' Riep ik. Hij pakte mijn teelballen vast met zijn handen en masseerde ze zachtjes. Wauw. Dit was wat ik elk moment van de dag wilde. Ik legde mijn handen op zijn hoofd en drukte hem er meer op, waardoor mijn lengte nog verder zijn mond in ging. Magisch. Schreeuwend kwam ik klaar. Het zweet stond op mijn voorhoofd, en ook op dat van Niall. De witte vloeistof vulde zijn mond en hij slikte alles netjes door. Mooi zo, zat het tenminste niet op het dekbed. Hij kwam omhoog en keek me met een glimlach aan. Ik drukte lachend mijn lippen op die van hem en drukte hem dicht tegen me aan. Ik wilde niet meer dan Niall. Ik wilde niet minder dan Niall. Ik wilde gewoon Niall.

'Krijg ik dit nu elke keer als ik boven de 7 haal?' Vroeg ik me hardop af. 'Nou, laten we boven de 8 zeggen. Aangezien je zo slim bent moet dat ook wel lukken.' Ik beet op mijn lip. 'Dat wordt dan nog flink wat beurten krijgen in de toetsweek. Een lach ontsnapte uit zijn mond. 'Wat heb ik gezegd?' Riep hij dramatisch en ook ik lachte. 'Alleen maar boven de acht is moeilijk hoor.' Mompelde ik. Niall keek me streng aan. 'Dat mag je niet zeggen.' Ik rolde met mijn ogen. 'Ja, ja.' Ik drukte mijn lippen weer kort op hem. 'Ik ben zo gek van je.' Zei hij toen hij me met een serieuze blik aankeek. 'Wat een geluk!' Riep ik uit. 'Wat?' Hij fronste zijn wenkbrauwen. 'Ik ben ook gek van jou.' Hij keek naar mijn lippen, naar mijn neus, naar mijn ogen, en weer naar mijn lippen. Toen boog hij zich razendsnel naar me toe en drukte zijn lippen op die van mij. Alles kan kapot, behalve dit.

Reacties (5)

 • Paardenvriend

  (Ik moet ff reageren op die foto) WHAHAHAHA HARRYS FACE IS ZO GRAPPIGGGG WHIHIHI.
  (flower)

  2 jaar geleden
 • Larrystylis

  Wauw mooi stukje het is niet zo slecht hoor die van mij pas;)ik geef jehoop hahaha wel jammer dat het bijna afgelopen is:(maar dan moet er wel snel eenLarry verhaal komen ofzo

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Aw dit is zo lief <3

  6 jaar geleden
 • Unfocused

  n'awhh , dit is zo schattig ;3

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Nawhhh dit is geen slecht stukje hoor haha
  Omg bijna afgelopen? Neeeeeeee naja verhalen kunnen nirt eeuwig duren haha

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen