Foto bij • 55

Hebben jullie al een kijkje genomen bij mijn nieuwe story?? (:

• Candice Brittany Melrose.

'Waar gaan we heen?' Vraag ik verward. Ik moest mijn handen voor mijn ogen houden en mocht absoluut niet spieken. Harry rijd zelfs met een hand en heeft zijn andere voor mijn ogen, tot hij moet schakelen, dan schakelt hij snel en legt zijn hand er weer voor. Nu ben ik wel een meisje die oprecht niet spiekt als het echt niet mag, maar Harry vertrouwd me nog niet helemaal.
'Dat zul je zo zien. We zijn er bijna.' Zegt Harry. Ik lach even en neem een hap lucht waarna ik begin te zingen. 'We zijn er biiiijjjjna we zijn er biiijjjna maar nog niet helemaal!' Harry lacht even en ik zing gewoon verder. 'Ja, Can, je mag wel ophouden. Die zangcariëre zit er voor jou niet in.' Zegt hij. 'Daarom leef ik ook met 5 beroemde jongens in een huis.' Zeg ik met een glimlach. '4.' Corrigeert Harry me waarna hij een klap op zijn been krijgt.
'Ik wil niet dat Liam gaat.' Zucht ik. 'Dat snap ik. Je bent al je hele leven met hem samen en nu gaat hij ineens weg...' Zegt Harry. 'Laten we het er maar niet over hebben. Dan moet ik straks weer huilen en dat verpest de verrassing.' Zeg ik dan. 'Je bent ook zo'n leuke meid hé!' Lacht Harry en even weet ik niet hoe hij dit bedoeld, maar laat het er dan bij zitten.
'We zijn er!' Roept Harry blij en zo snel ik kan gooi ik mijn handen voor mijn ogen weg en spring de auto uit. 'Wat romantisch!' Roep ik uit als ik het strand zie. 'Ja, vind je het mooi?' Vraagt Harry als hij naast me komt staan. Meteen knik ik hevig. 'Gaan we een strandwandeling maken met de ondergaande zon?' Vraag ik met een grote glimlach. 'Als jij dat wil, maar eerst heb ik een andere verrassing.' Zegt Harry dan en hij pakt mijn hand vast. 'Wat zit jij vol verassingen vandaag zeg!' Lach ik, waarna Harry zijn schouder ophaalt.

'Gaan we paardrijden?' Roep ik uit als ik 2 witten paarden zie staan. Harry bijt op zijn lip en glimlacht. 'Dit heb ik echt altijd al een keer gewild!' Gil ik blij en ik sla mijn armen rond Harry zijn nek. 'Hey, kussen mag je na het paardrijden.' Zegt Harry als hij mijn armen rond zijn nek weghaalt. 'Is het al date 5 dan?' Vraag ik lachend, waarna Harry blozend knikt. Ik weet nu al meteen wat er door hem heen gaat.
Lachend loopt Harry op de man af en regelt wat dingen waarna hij een stel teugels aan mij geeft. 'Heb je al eens eerder paard gereden?' Vraagt de man aan mij. Ik knik. 'Vroeger toen ik klein was.' Zeg ik. 'Weet je nog hoe je op het paard moet gaan zitten?' Vraagt hij. Ik bijt op mijn lip en schud mijn hoofd. De man helpt me met opstappen terwijl hij de dingen uitlegt en na een tijdje zit ik op het paard. Ook helpt hij Harry en beide zitten we nu op het paard. Hij legt ons uit hoe we de teugels moeten vastpakken en dan vraagt hij of we een stukje willen rijden. Harry en ik knikken beide en de man vertelt dat we een keer met onze voeten tegen de buik van het paard aan moeten tikken, waarna het paard begint te lopen. De man blijft naast ons lopen terwijl we rijden over het strand.

Reacties (13)

 • FlyingMinds

  Oeh dat is echt romantisch! <3

  8 jaar geleden
 • Efflorescence

  Wauw leuke date. It's actually very cute. x

  8 jaar geleden
 • HARRYlovers

  Romantisch

  8 jaar geleden
 • MYxLoubear

  VERDER!!!!!!!! <3 ZO BENIEUWD< YOU"RE KILLING US!!!!

  8 jaar geleden
 • Xwoezel

  ghehe en dat doe ik dus vet vaak. Alleen niet met Harry maar alleen ik en en mijn paardje(H)zo sweet

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen