Foto bij 078

Harry Styles

Een gaap probeer ik te onderdrukken als ik de keuken binnen gelopen kom. Louis zit daar al met een kom muesli voor zich, hij roert een beetje afwezig door zijn kom. Zijn haar zit in de war waar aan te zien is dat hij ook net wakker is geworden. 
'Was het gisteren nog leuk?' Vraag ik, hij lijkt wakker te schikken uit zijn dagdroom. 
'Euhh. Ja' Antwoordt hij snel. 'En bij jou? Nog vreemde dingen gebeurt?' Ik moet terug denken aan gisteren, toen die twee meisjes naar met toe kwamen om te vragen wat er met Olivia was. Alleen wist ik zelf ook niet was er met haar was, ik was ervan uitgegaan dat het als grapje was bedoelt. Daarom was ik er ook niet veder achteraan gegaan, maar nu moet ik er weer aan denken. Het doet me twijfelen. Ik haal mijn schouders op en loop naar de koelkast en schink voor mezelf een mok melk in.
'Het was wel goed, alleen er kwamen wel twee meisjes naar me toe toen ik boodschappen ging doen. Ze vroegen of het waar was over Olivia, maar ik weet niet. Waarschijnlijk bedoelde ze het als grap. Toen ik niet begreep wat ze bedoelde wuifde ze het weg en gingen ze meteen weg.' Leg ik uit, ik ga tegenover hem aan de tafel zitten met een botterham.
'En nu?' 
'Niets, ik weet niet wat waar over Olivia moet zijn en ik heb ook daarover niets van haar gehoord, dus waarschijnlijk was het gewoon een grapje.' Verklaar ik. 
'Maar?' 
'Waarom een maar?' Vraag ik verbaasd aan Louis. 'Er is geen maar.' 
'En dat probeer je mij wijs te maken.' HIj wijst met zijn lepel naar mij terwijl hij naar de kraan loopt om zijn kom om te spoelen. 
'Wat bedoel je?' Wat bedoelt hij daar mee? Er is geen "maar" die meisjes maakte gewoon een grapje. Toch? Of maak ik me dat zelf wijs? Dat kan ook, nee. Ze maakte gewoon een grapje, ze wilde gewoon aandacht hebben en dat hebben ze ook even gekregen. Nou, nu is iedereen toch blij? Waarom blijft Lou door vragen? 
'Harry' Zucht Louis. Hij komt weer tegenover mij aan de tafel zitten. 'Ik ben niet blind dat weet je, maar even serieus. Denk je echt dat ik het geloof als je zegt dat het gewoon een grapje was? Je maakt je gewoon zorgen om Olivia, omdat je niet weet wat erover haar gezegd wordt. Misschien kun je jezelf wijs maken dat het een grapje was, maar ik geloof je niet als je op die manier zegt.' Eindigt hij zijn verhaal, is het echt waar? Probeer ik het mezelf gewoon wijs te maken? Of niet? Of is het gewoon dat ik me te veel zorgen maak om Olivia? 'Maar nu moeten we wel opschieten. Het management wil ons nog spreken.' Een zucht verlaat mijn mond, bijna vergeten. Eigenlijk was ik het vergeten. We zouden om elf uur daar zijn en nu is het al bijna half elf. Dat gaan we nooit meer redden.

Reacties (2)

 • Manonxxx

  Bel haar gewoon.
  snel verder. <3

  6 jaar geleden
 • Arquitecta

  Ga snel verder xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen