Foto bij • 57.

• Candice Brittany Melrose.

Harry zijn zachte lippen brandde op die van mij. Ik sla mijn handen rond zijn nek en leg mijn handen in zijn krullen, waarna ik hem nog dichter naar mij toe trek. Ik wilde hem. Ik had hem nodig. Harry zijn tong streek liefdevol over mijn onderlip waarna ik hem gewillig binnen liet. We speelde een spelletje wat ik zou bedenken als een liefdevol spelletje.
Zou Harry mij leuk vinden? Zou hij me echt leuk vinden net als dat Louis zei in het begin? Toen we dit stomme idiote spelletje begonnen? Net als Liam zo vaak aan me vroeg wat ik van Harry vond?
Langzaam haalde Harry zijn lippen van die van mij af en bleef hij boven me hangen, steunend op zijn handen om op adem te komen. 'Screw the lessons.' Zeg ik zacht waarna ik Harry weer tegen me aantrek en liefdevol kus.

Ik zit naast Harry. Zijn hand licht rond mijn onderrug en langzaam maar zachtjes streelt hij over mijn zij. Ik lig met mijn hoofd op zijn schouder en samen kijken we naar de ondergaande zon. We hebben geen woord gezegd sinds we er naar kijken, maar dat is ook niet nodig. Ik geniet van het prachtige uitzicht en zijn aanwezigheid. Zijn zachte aanraking en zijn kusjes die hij me telkens op mijn slaap geeft.
'Candice?' Vraagt Harry dan. 'Ja?' Vraag ik, terwijl ik mijn blik niet van de ondergaande zon weghaal. 'Wat bedoelde je net met ''screw the lessons'', want volgens mij vat ik dat verkeerd op.' Zegt Harry dan. Ik voel hoe ik het benauwd krijg en het zweet me uitbreekt.
'Hoe vat je het op dan.' Vraag ik snel. 'Dat jij mij ook leuk vind.' Zegt hij. Nu haal ik mijn blik wel weg van de zon en kijk naar hem. Ik zie dat hij op zijn lip bijt en me verlegen aankijkt. Wacht, Harry kijkt verlegen? Dat heb ik nooit meegemaakt.
'Ook leuk?' Vraag ik verward. 'Ja. Candice. Ik vind je leuk. Heel erg leuk zelfs. En dat was al voordat Louis met dit stomme idee kwam, daarom nam ik iedere keer een ander meisje mee naar huis. Ik wilde vervanging voor jou, iemand die net zo was als jij. Iemand die kon tippen aan jou omdat ik dacht dat jij niets in mij zou zien. Maar er was geen enkel meisje zoals jij, geen een was hetzelfde als dat jij bent. Daarom stuurde ik ze elke ochtend weer weg. Ik wil jou Candice. Ik vind je leuk en ik hou van jou.' Zegt Harry dan in een adem teug.
Mijn ogen staan groot van schrik en ik kijk hem aan waarna ik het bloed naar mijn wangen voel stijgen. 'Ik heb altijd een zwak voor je gehad Harry, vraag maar aan Liam. Maar sinds het plannetje van Louis voel ik hoe we steeds dichter naar elkaar zijn toe gegroeid en hoe we elkaar nog beter hebben leren kennen. Ik had door je gedrag een heel ander beeld van je, maar dat is nu helemaal weg. Daarom was ik ook zo van streek toen je tóch met Esra mee bent gegaan, ook al was het mijn eigen schuld. Ik vind jou ook leuk Harry, en ik hou ook van jou.' Zeg ik dan.
Harry komt boven me hangen en kijkt me diep in mijn ogen. 'Je bent zo mooi Candice.' Fluistert hij zacht. 'Kus me.' Fluister ik vol verlangen terug, en niet lang hoeft Harry daar over na te denken, want zijn lippen liggen al op die van mij.

Reacties (32)

 • Tomlinsbear

  cute cute cute cute cute cute cute

  4 jaar geleden
 • zoe2002

  cute

  7 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  (H)Ahhwwww!(H)
  En ja ik ben een softie
  Xx snel verder! (Ik ben nu in een 'Awwwhh!' stemming hihi(H)

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Aaaaaaaaaaw(H)

  7 jaar geleden
 • ImagineDay

  Geweldig!! Eindelijk begrijpen ze elkaar! (: x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen