Foto bij • 58

• Candice Brittany Melrose.

Hand in hand lopen we het huis binnen. Harry sluit de deur en buigt zich over me heen om me weer te kussen. Mijn hand ligt op zijn wang en die van hem ligt in mijn nek. 'HEY! DAT MAG NIET!' Beiden laten Harry en ik elkaar los omdat we schrikken van Louis die de gang binnen komt.
'Wat mag niet?' Vraagt Harry verbaasd. 'Wat jullie net deden.' Zegt Louis dan. Ik kijk even naar de deur waar nu ook Niall, Zayn en Liam nog doorheen komen. 'Li, moet jij niet allang weg?' Vraagt Harry verward. 'Het is donderdag hé? Morgenvroeg worden mijn spullen pas gehaald.' Legt hij uit. 'Ooh,' Zegt Harry en hij knikt. 'Praat er maar weer overheen Hazz. Maar ik wil uitleg.' Zegt Louis en ik voel hoe Harry ondertussen mijn hand weer pakt.
'Simpel.' Zegt hij dan. 'Ik hou van Candice.' Zegt hij. Ik voel ineens dat er 4 paar ogen op mij zijn gericht. 'En ik hou van Harry.' Zeg ik dan. 'En jij Louis, kan oprotten met je spelletje.' Zegt Harry dan en hij geeft me een kneepje in mijn hand waardoor ik moet glimlachen.
Ineens beginnen Louis, Liam, Zayn en Niall hard te juichen en in hun handen te klappen. Louis springt Liam helemaal om zijn nek en knuffelt hem helemaal plat, waarna hij Zayn en Niall ook in de knuffel betrekt. Verward kijk ik van de jongens, naar Harry, weer naar de jongens.
'Snap jij hier iets van?' Vraagt Harry aan mij. Ik schud mijn hoofd. 'Jij?' Ik kijk weer naar Harry en hij schud ook zijn hoofd.

'Oké, boys, uitleg.' Zeg ik waarna ik op Harry zijn schoot plof. 'Auch.' Komt er als klein kreuntje uit zijn mond. 'Wen er maar aan.' Zeg ik met een bigsmile waarna ik nog een kus op zijn lippen druk, gewoon omdat ik vind dat het kan. 'Oké. Luisteren jullie dan wel, of beginnen jullie nu al aan de 30-dagen fase?' Zegt Louis waarna ik hem een dodelijke blik toewerp.
'We luisteren.' Zegt Harry waarna hij zijn armen rond mijn middel klemt en zijn gezicht op mijn schouder legt. Ik glimlach even en leg mijn handen op zijn armen waarna hij een kusje op mijn schouder drukt en ik glimlach.
'Het was allemaal een plan. Wij wisten van Liam tussen jou en Liam Candice, en we wisten ook dat Liam dat gebruikte om over Anouk heen te komen en dat is helaas niet gelukt. We wisten dat Harry jou leuk vond en die meisjes gebruikte om zijn gevoelens voor jou weg te stoppen, daarom bedacht ik dat plannetje.' Legt Louis uit.
'Wacht, wat is er tussen Candice en Liam?' Vraagt Harry verward. 'Dat leg ik je nog wel uit.' Zeg ik snel en ik wrijf even over Harry zijn arm. Hij haalt zijn schouders op en knikt dan maar, terwijl hij me aankijkt met een ''het zal wel'' blik.
'Dus jullie hebben dit allemaal bedacht, om ons bij elkaar te brengen?' Vraag ik voor verduidelijking. Louis, Liam, Niall en Zayn knikken.
'Dat is dan mooi gelukt.' Glimlacht Harry waarna hij me een kus op mijn wang geeft. 'Dat is ze zeker.' Glimlach ik en ik draai mijn lichaam half, sla mijn armen om zijn nek en druk mijn lippen op die van hem. Ja, ik hou van Harry, en ik weet het zeker.

- -

Aaaaaaah, ik sta gewoon met 2 story's in de top!
Oh, ik hoop dat jullie blij zijn met de andere wending die ik aan het verhaal heb gegeven.
Ik had het eerst anders in mijn hoofd zitten, maar door jullie reactie's kwam ik ineens op een heel ander idee.
Maar ik kan jullie vertellen, het is nog lang niet afgelopen hoor! (:
Dus, ik hoop dat ik jullie nu niet teleurstel! (:
Dank jullie wel voor de top vandaag!

Reacties (19)

 • TheBlueJay

  dat zag ik niet aan komen GRAPPIG hoe ze zo stonden te juichen!!xD(lol)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Oke dat zag ik eigk niet aankomem..
  Maar hetvis wel een leuke wending:)
  Snelverder<3

  8 jaar geleden
 • Nashton

  Liefffffff. <3
  x

  8 jaar geleden
 • xharrylove

  Ooh zo romantisch echt waar! Ik dacht dat het na dit hoofdstuk het gedaan zou zijn maar GELUKKIG niet XD i love this story
  Snel verder xx

  8 jaar geleden
 • kukeluusje

  omg dat was onverwacht
  snel verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen