Foto bij Line 49

|| April Joy Williams

Genietend van het warme zonnetje zat ik op mijn handdoek en keek naar het prachtige water voor me. De wind was vandaag uitgebleven, waardoor het prima weer was om aan het strand te zitten. Leah en Kim zaten naast me tijdschriften te lezen, terwijl de jongens met elkaar aan het voetballen waren. Hoewel Seth de kleinste van de groep was, wist hij de anderen toch heel goed bij te benen. Ik lachte toen hij Jacob tackelde en zich vervolgens vliegensvlug uit de voeten maakte naar het onzichtbare doel van de tegenpartij.
“Ik ga het water in,” glimlachte ik, toen ik het wel erg warm kreeg en krabbelde vervolgens omhoog van mijn handdoek. Ik gooide mijn zonnebril af, trok mijn shirt uit en schopte mijn jeansshort van me af. Met een paar snelle bewegingen bond ik mijn haren in een losse knot en stapte vervolgens over het gloeiende zand naar het water toe. Net als gisteren stak ik eerst een teen in het water om te kijken hoe warm het was en zuchtte opgelucht toen ik voelde dat het minstens twee keer zo warm leek als vannacht.
Ik slaakte een gilletje toen ik ineens een paar warme armen om mijn middel voelde krullen en ik niet veel later met een enorme boog het water in werd gegooid. Hele golven botsten tegen mijn lichaam aan en verward sputterde ik weer naar boven.
“Seth!” schreeuwde ik verontwaardigd toen ik het geamuseerde gezicht van mijn beste vriend zag. Lachend stond hij aan de rand van het water, zijn gespierde, bronskleurige armen over elkaar gekruld.
“Als we op jou moeten wachten, kunnen we ons pensioen aanvragen tegen de tijd dat je in het water bent,” antwoordde hij nonchalant lachend, waarop hij zijn schouders ophaalde en vervolgens een simpele duik het water in maakte. Ik zuchtte en veegde wat van mijn natte haren uit mijn gezicht. Zodra Seth weer boven was gekomen, duwde ik een enorme golf water naar hem toe en lachte tevreden toen hij sputterend het zout uit zijn ogen wreef.
“What goes around, comes around, Clearwater,” glimlachte ik, waarna ik ook mijn schouders ophaalde. Seth rolde met zijn ogen en dook onderwater, waardoor ik zuchtte en een stukje begon te zwemmen. Toen ik ineens iets langs mijn voet voelde gaan, sloeg mijn hart een slag over en zwom ik vliegensvlug naar de kant. Gehaast rende ik het water uit en vloekte toen Seth schaterend van het lachen boven water kwam.
“Etter!” schreeuwde ik hem toe, waarna ik mijn armen weer over elkaar krulde en hem beschuldigend aankeek. Seth lachte alleen maar en haalde zijn schouders op.
“Ik ook van jou,” lachte hij, voordat hij opnieuw onder water ging. Af en toe was het echt nog een kind. Hij had alleen nog niet zo’n klein, strak en knalgeel duikbrilletje op. Ik grinnikte even, draaide me weg van het water en beende op Paul af die nu op een handdoekje in de zon lag. Zonder hem te waarschuwen, plofte ik naast hem neer en krulde een been en een arm om hem heen. Hij lachte bulderend en rees vervolgens zijn wenkbrauwen naar me.
“Waar heb ik dat nu weer aan te danken?” lachte hij.
“Zo droog ik sneller,” antwoordde ik grinnikend, waardoor Paul al snel een verontwaardigd gezicht trok. Hij rees zijn donkere wenkbrauwen zo mogelijk nog verder en kietelde vervolgens mijn zij.
“Oké, oké,” grinnikte ik vervolgens. “Misschien vind ik je ook wel aardig.”
Paul proestte, nog verontwaardigder dan daarnet, en toen ik de blik in zijn ogen zag, krabbelde ik vluchtig omhoog en maakte me uit de voeten. Zoals verwacht, had Paul me al snel ingehaald en krulde zijn gloeiende armen om mijn middel.
“Volgens mij vind je mij ook wel iets meer dan alleen maar aardig,” grijnsde hij vervolgens toen hij een kus achter mijn oor had gedrukt en mijn hart een slag miste.


Ik heb al bijna tot en met hoofdstuk 52 geschreven! ^^

Reacties (9)

 • DamnCute

  SUPER SCHATTIG <3

  En op de een of andere manier doet me dit aan een ijsje denkke <$
  Maar dit nog meer>> <|8o

  5 jaar geleden
 • AnSo57

  Hahaha! Echt geweldig!

  5 jaar geleden
 • koekiexkaner

  SNEL VERDERR!

  5 jaar geleden
 • annae

  Aah echt leuk en die Paul en Seth ook hun gedrag vooral!!

  5 jaar geleden
 • Sonyara

  Whahahahaha zo leuk geschreven.. hahaha snel verder...
  I like Seth....

  XxX

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen