Foto bij Chapter 10 Mila

Het volgende hoofdstuk zal half Mila half Pippa POV zijn, zodat jullie ook weten wat Pippa ondertussen aan het doen is. ;-)
daarnaast, AWKWARDDDDDD, maar geloof me, de jongens zijn wel wat gewend. Het is alleen een beetje zielig voor Mila haha

Chapter 10, Mila
Hoewel ik me in het begin nog wel eens had geïrriteerd aan de krullenbol, begon ik het steeds leuker te vinden. Ik kon er om lachen, maar nog belangrijker, het werkte. Ik begon me steeds meer aangetrokken te voelen tot hem en wilde het liefst mijn lippen op de zijne drukken. Maar dan bedacht ik me weer... viel ik nou niet gewoon voor zijn trucjes? Zoveel mensen hadden al gezegd dat hij een charmeur was en met alles flirte wat los en vast zat, dus hoorde ik daar ook bij? Misschien zoenden we wel een keer, of misschien zelfs meer dan dat, en dan ging hij naar het volgende meisje. En bij sommige jongens vond ik het niet zo erg, maar bij Harry was het anders. Liet nou net hém een mega versierderaar zijn.

We liepen de kledingwinkel uit, en ik voelde hoe Harry zijn arm om me heen sloeg.
'Mil?' fluisterde hij vragend in mijn oor. Afwachtend keek ik hem aan.
'Ga je mee terug naar de school?' vroeg hij en ik fronste mijn wenkbrauwen.
'Wil je niet nog even verder kijken?' hij knikte naar Niall en Pippa, die voor ons liepen.
'We laten die twee even alleen,' ja, dat klonk als een slim plan. Maar deed hij het nou zodat hun alleen konden zijn, of wij? Uiteindelijk stemde ik in, maar ik was benieuwd waar hij van ging profiteren... Ach, Mila, stel je niet aan. Als er iets tussen ons zou gebeuren, zou het toch niet erg zijn. Ik was helemaal geen persoon om te piekeren.
Dús, tijdens het lopen, pakte ik Harry's hand vast. Een glimlach sierde zijn gezicht en hij drukte me dicht tegen zich aan terwijl we het erf op liepen van het Gordonstoun.
We liepen de school binnen en hij sleepte me mee naar de gangen, waar niemand rondliep op zaterdagen. Hij drukte me tegen de muur aan.
'Je weet niet wat ik allemaal wil doen nou,' fluisterde hij en keek me lipbijtend aan. Zie, deed hij het weer.
'Oh, dat weet ik wel,' fluisterde ik terug en hij keek me toestemming vragend aan.
'Mag ik...?'
Ik dacht kort na. Kon ik dit doen? Zou hij geen misbruik van me maken? Maar het feit dat hij toestemming vroeg was al heel wat, dus ik besloot er gewoon voor te gaan. Ik keek nooit zo in de toekomst, ik zou wel zien wat er ging gebeuren. Eerst wilde ik gewoon...
En toen drukte hij zijn lippen op die van mij. Een fijn gevoel nam mijn lichaam over. Het kriebelde in mijn buik en mijn benen werden slap. Stevig pakte ik Harry vast en ik voelde hoe hij zich tegen me aan drukte.

Het bleef niet bij een 'lief kusje.' Zijn handen gingen onder mijn shirt en ik liet het gewoon toe. Dit zou geen onschuldige kus worden, het werd veel meer dan dat. Ik vroeg me af hoe ver dit ging komen, maar ik had al wel een idee.
Zijn vingers gleden over mijn blote huid terwijl de zoen passioneler werd, en hij zijn onderlichaam dicht tegen dat van mij aandrukte. Toen hij onder mijn BH met zijn handen schoof en mijn borsten in handen nam voelde ik langzaamaan hoe zijn broek gespannener kwam te staan. Hij onderbrak de zoen.
'Ik wil je zo graag Mila,' mompelde hij en keek me recht in mijn ogen aan. Zijn groene ogen... de ogen waar ik zo van ondersteboven kon raken. Zijn lippen waren nog roder dan normaal door de zoen en zijn wangen waren rood van opwinding.
'We moeten een goede plek vinden,' zei ik. Hij knikte.
'Mijn kamer kan niet, ik weet bijna zeker dat Aubrey of Adriana of allebei er rondhangt,'
'Ik denk niet dat er iemand op mijn kamer is,' zei Harry en pakte mijn hand om me mee te slepen. We renden door de gangen en ik hoopte niemand tegen te komen. Harry's erectie was best duidelijk en dat ik opgewonden was kon je ook wel zien aan mijn gezicht. Ik wist zeker dat ik zo rood zag als een tomaat. Bij zijn kamer aangekomen voelde hij aan de deurklink.
'Op slot, dat betekent dat er niemand is,' hij voelde in zijn zak en griste er een sleutel uit, waarmee hij het slot openmaakte.
Hij opende deur en sloot hem toen weer, om vervolgens gelijk weer zijn lippen op die van mij te drukken.
Dit keer ging hij niet met zijn handen onder mijn shirt, maar stroopte hij hem gelijk omhoog. Ik gooide mijn armen in de lucht en zo gooide hij hem uit.
Hij begon kusjes in mijn nek te drukken en ondertussen liepen we richting zijn bed, waar hij me op gooide. Hij klom bovenop me en begon aan mijn BH te prutsen. Het duurde niet lang voor ook díe op de grond lag.
Dit keer begon ik aan zijn shirt te trekken en die ging ook uit, zijn broek volgde en mijn broek ook. Alles lag op de grond, naast het bed.
Harry enkel in boxer, ik enkel in slipje. Onze schoenen haddden we in het begin al uitgedaan.
'Damn, je bent perfect,' zei hij en gleed met zijn handen over mijn borsten en buik.
Ook zijn lichaam was niet verkeerd. Tattoo's staarden me toe, en ik had echt een zwak voor jongens met tattoo's. Nog een pluspunt.
Door zijn boxer was een grote erectie te zien en ik liet hem zijn boxer uit doen. Zijn lid stond fier overeind en ik glimlachte. Perfect.
Ook mijn slipje ging uit, en hij begon tussen mijn schaamlippen te bewegen met twee vingers. Toen bracht hij er één naar binnen, en kreunen ontsnapten uit mijn mond.
'Oh Harry,' wist ik uit te brengen. Hij voerde het tempo op en drukte zijn lippen weer op de mijne.
Hij haalde ze er weer uit en masseerde mijn borsten, drukte nog wat kusjes in mijn nek, en kwam toen naar binnen.
'Shit, ben je aan de pil?' ik knikte. Gelukkig. Mijn vader maakte ik altijd duidelijk dat ik het alleen deed om mijn menstruatie te verminderen, maar natuurlijk was het ook voor momenten als deze. Maar dat vertelde ik hém niet.
Zijn hele lengte gleed naar binnen en kreunen verlieten mijn mond. Hij begon sneller te stoten. Ik kreunde steeds harder en net op dat moment hoorde ik iemand anders, maar het was niet Harry.
'Niet weer...' Jeremiah stond met enkel een handdoek om in de deuropening tussen de slaapkamer en badkamer. Hij had dus net gedoucht, daarom was de deur op slot.
'Fuck,' mompelde Harry en sloeg het dekbed over ons heen.
'Ga maar gewoon door, ga jullie gang,' riep Jeremiah uit en met zijn hand voor zijn ogen probeerde hij zich snel aan te kleden. Ik richtte me al lang niet meer op hem. Harry begon weer te stoten. Dat was veel leuker. Hoewel ik me stiekem nogal heel erg schaamde. Oeps.

Reacties (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen