Foto bij Chapter 13 Mila

En weer sex... Mila en Harry zijn op dreef woehoe!

Chapter 13, Mila
'Pippa? Ik ga naar Harry,' zei ik en stond op. Het was eind middag op de zondag, en ik had nog geen één keer echt met Pippa gepraat. Gisteren was ik zo lang bij Harry gebleven en hadden we nog buiten rondgerend, waardoor ik uitgeput naar bed was gegaan. Toen ik de volgende ochtend wakker was geworden was Pippa weggeweest, volgens mij naar Niall, en nu ze terug was ging ik weg.
'Wacht!' riep ze vanuit de badkamer en kwam aangerend.
'Je moet me nog wat vertellen, wat heb je gisteren met Harry gedaan?' vroeg ze nieuwsgierig. Ik beet op mijn lip. Ze ging waarschijnlijk schrikken als ik het vertelde, maar verwachtte het ook wel.
'Niet zoveel...' mompelde ik. Pippa ging met haar wenkbrauwen op en neer.
'Ik weet wat "niet zoveel" betekent,' grinnikte ze.
'Oké, we hebben wat dingetjes gedaan,' mompelde ik.
'In zijn bed?' vroeg ze giechelend. Aubrey en Adriana zaten gewoon verderop maar volgens mij luisterden ze niet. Ik hoopte het maar.
'Zoiets,' ik boog me naar haar toe.
'Ja, we hebben seks gehad, maar ik vertel het straks nog wel wat uitgebreider. Ik moet nu weg,' ze sloeg haar mond voor haar mond.
'Mila!' riep ze uit.
'Ik ben weg!'

'Schatje,' zei Harry en liep naar me toe, om daarna zijn lippen op die van mij te drukken. Een zoen volgde, maar niet al te lang.
'Wat gaan we doen?' vroeg ik, om gelijk met de deur in huis te vallen.
'Wat dacht je van zwemmen?' zei hij.
'Kan dat nu?' vroeg ik en hij knikte.
'Er is nooit iemand op zondag, dat maakt het alleen maar beter,' ik beet op mijn lip. Ik wist wat hij van plan was, maar of het zo'n goed idee was?
'Ehm oké. Dan ga ik mijn bikini even pakken oké?' vroeg ik.
'Een bikini is niet persée nodig, hoor,' knipoogde hij en ik rolde met mijn ogen.
'Blijf dromen, Harry,' maakte ik hem duidelijk en liep weer naar mijn kamer.
'Zo, je bent er al weer?' zei Pippa die op haar bed zat.
'Hm, ik ga zwemmen,' zei ik en pakte snel een bikini.
'Met Harry?' zonder te antwoorden was ik de kamer alweer uitgelopen. Ik had geen handdoek gepakt, maar dat zou ik dan wel zien.

'Ik ga me even omkleden!' voor Harry weer een typische opmerking ging maken ging ik het hokje al in. Met bikini aan kwam ik er weer uit, Harry stond al klaar.
'Prachtig,' zei hij en liep naar me toe, legde zijn handen op mijn heupen en gaf me een kusje op mijn neus. Ik giechelde.
'Jij ook hoor,' zei ik en knipoogde waarna hij een rondje draaide. Ik lachte.
We liepen naar het zwemgedeelte en hij had gelijk, er was helemaal niemand.
'Op zaterdag zijn er veel meer mensen, wat ik niet snap, want op zondag is er toch niks te doen. Dan zijn de winkels dicht enzo... Maar goed,' vertelde Harry.
Ik wilde aan het water voelen met mijn teen toen ik het water in werd geduwd. Het was best warm, maar ik schrok er wel van en kwam verzopen weer boven. Daar ging mijn haar en make-up, die vandaag best goed hadden gezeten...
Harry stond nog droog bij de rand en ik wenkte dat hij moest komen. Hij schudde zijn hoofd.
'Dan krijg je niks meer van mij,' zei ik en begon rond te zwemmen.
'Wat zou ik van je krijgen dan?' ik haalde mijn schouders op en tuitte mijn lippen.
'Dit?' ik wees naar mijn lichaam. Gelijk sprong hij het water in, ik wist niet dat het zo goed zou helpen.
'Kom eens?' zei hij en ik zwom achter hem aan. We kwamen bij een kleiner gedeelte waar het wat donkerder was. Hij zwom naar het hoekje toe.
'Geeneen camera staat hierop gericht, dus niemand die ons kan zien,' zei hij zwoel.
'Wat is de bedoeling dan?' vroeg ik, zogenaamd totaal niet wetend wat hij nou wilde.
'Dat zal ik je laten zien,' zei hij, en drukte zijn lippen gelijk op die van mij. Ik drukte me dicht tegen hem aan en zijn handen schoven gelijk weer onder mijn bikinitopje. Hij klikte hem open en gooide hem ergens verderop, waardoor hij in het water dreef. Hij zette zijn lippen om één van mijn tepels en begon te zuigen. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en genoot van het zalige gevoel. Dit was dus echt heerlijk.
'Straks komt er iemand,' siste ik. Tegenstrijdige gevoelens. Ik wilde zo graag dat hij me nam, hier, nu, maar er kon zo iemand komen.
'Er komt niemand,' beloofde hij. Dat hoopte ik dan maar. Zonder pardon liet hij twee vingers in mijn vagina verdwijnen. Ik kreunde hard, van de schrik én van genot. Want hij deed het goed. Ik had wel eens jongens gehad die het echt niet konden, maar Harry was er goed in. Waar was hij niet goed in?
Hij bewoog in, en uit, weer in, weer uit. Ik krulde mijn tenen van genot.
Ik graaide in zijn broek en pakte zijn lid vast, om ook die eens onder handen te nemen. Beiden bevredigden we elkaar, tot hij ineens zijn vingers eruit haalde en mijn hand uit zijn broek haalde, om met één stoot in me te komen. Ik gooide mijn benen om zijn middel zodat hij nog dieper in me kwam, en hij begon te stoten. Het voelde haast nog beter dan gisteren, kon dat?
Hij stootte door, harder, dieper, en ondertussen likte hij aan mijn tepels, gaf hij kusjes in mijn nek, beet hij op mijn lip en kneep in mijn billen.

Met een heerlijk gevoel kwam ik klaar en bedankte God dat er niemand was gekomen. Dan waren we echt de lul geweest. Ik hoopte ook maar voor Harry dat hij gelijk had gehad dat er geen camera op was gericht, maar dat geloofde ik wel want hij wilde zelf ook geen problemen krijgen. Toen ik net mijn broekje weer aan wilde doen, kapte Harry het af en tilde me op, om me daarna op de rand te zetten. Vragend keek ik hem aan.
Hij spreidde mijn benen en schoof me iets naar voren, waardoor ik precies met mijn vagina op zijn ooghoogte zat. Het begon me al te dagen.
Hij liet zijn tong over mijn clitoris gaan en deed nog veel meer dingen met zijn tong, tanden en lippen waardoor ik opgewonden raakte.
Opeens maakte het me niet meer uit of er iemand zou komen, of nou ja, het zou natuurlijk het ergste zijn wat er was, maar ik maakte me er geen zorgen meer over. Dit was heerlijk en ik deelde het met Harry - en dat was alles wat telde. Ik kwam nogmaals klaar en liet me in Harry's armen zakken, om in die positie nog een tijdje te blijven staan. Onze naakte lichamen tegen elkaar, omringd door water en met verlangen, maar misschien ook wel een beetje liefde die we deelden.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen