Foto bij • 59.

• Candice Brittany Melrose.

'Ik ga je zo missen.' Zeg ik als ik mijn armen nog een keer rond Liam zijn nek sla. 'Ik jou ook.' Zucht Liam en ik leg mijn kin op zijn schouder terwijl ik hem stevig vastpak. 'Li, het spijt me dat ik dit moet zeggen schat, maar ga je mee?' Hoor ik Anouk zachtjes vragen. Liam laat mij langzaam los en knikt dan.
'Ik kom snel kijken als het huis af is.' Zeg ik tegen Liam en een kleine glimlach komt rond zijn lippen te staan. 'Dat moet je zeker doen, en dan gaan we iets leuks samen doen, goed?' Zegt hij. Ik knik en geef hem nog een laatste knuffel. Ik voel zijn lippen nog even op mijn wang en dan loopt hij naar Anouk toe, waarna Harry meteen naast me komt staan en zijn hand op mijn onderrug legt.
'Gaat het nog?' Fluistert hij in mijn oor. Ik houd me sterk en knik, maar ik kan elk moment in tranen uitbarsten. We zwaaien de zwarte range rover na en dan loop ik naar binnen.
'Wij moeten zo naar de studio, Liam neemt zijn solo's morgen op, en dan zijn wij vrij. Ga je het redden in je eentje?' Vraagt Harry als we weer binnen zijn en ik naar de keuken loop. 'Ja, het komt goed.' Zeg ik met een waterig glimlachje.
'Liefje, kom hier.' Zegt Harry dan en hij opent zijn armen. De eerste traan rolt al over mijn wang en zodra ik in zijn armen sta komen er meer. Ik begraaf mijn gezicht in zijn rood zwarte geruite blouse en ik kan mijn tranen niet meer bedwingen.
'Beloof jij me dat jij wel bij me blijft?' Vraag ik zacht als ik wat rustiger ben. Harry haalt mijn kin omhoog en dwingt me om in zijn ogen te kijken. 'Candice, ik zal jou nooit verlaten. En dan bedoel ik echt nooit. Ik zal altijd bij je blijven en je nooit alleen laten.' Zegt hij streng. Ik glimlach en druk een kus op zijn lippen.
'Ga je mee Hazz?' Hoor ik Zayn vanaf de gang roepen. 'Ja.' Roept Harry terug en hij slaat nog even zijn armen om me heen.
'Ik ben vanavond weer thuis, en dan neem ik je mee uit eten.' Zegt Harry. Een kleine glimlach komt op mijn gezicht te staan en Harry veegt mijn tranen onder mijn ogen uit. 'Tot straks liefje.' Zegt hij zachtjes. 'Tot straks schat.'

Om mezelf deze middag af te leiden heb ik maar besloten om mezelf op te gaan tutten. Ik heb een heerlijk lang bad genomen, genoten van mijn tijd alleen -Zoals ik gok de meeste meiden dan doen, Radio aan, dansen door het hele huis heen, gek doen, zoveel eten pakken als je op krijgt en heel hard en vals meezingen met de radio- en mezelf helemaal klaar gemaakt voor vanavond. Ik pak mijn telefoon tevoorschijn en maak wat foto's die ik naar Cecille stuur. Ik had haar vanmiddag gebeld en alles van de afgelopen dagen verteld.
'Can, ben je boven?' Hoor ik de stem van Harry roepen. 'Ja!' Gil ik terug en ik gooi nog snel een keer mijn handen door mijn krullen. Ik hoor voetstappen op de trap en dan vliegt de kamerdeur open. 'Wow.' Stoot Harry uit als hij mij ziet staan, en een glimlach vormt rond zijn lippen.

Reacties (13)

 • Camouflage

  Aawwhh..
  Die foto doet me denken aan Tommo (:

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Ik heb nu ook zin in gewoon zo'n middag:)
  Snelverder<3

  7 jaar geleden
 • Horibe

  Ah ze hield een pamper middagxDNog steeds raar om te zrggen en schrijven....:xD

  7 jaar geleden
 • iluffood

  aawwhhh leuk! snel veder!
  Xx M

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Ouhhhhh:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen