Foto bij • 60

• Candice Brittany Melrose.

Harry loopt naar me toe, en met een onverwachte beweging tilt hij me op en draait hij me een rondje door de lucht. Ik giechel even en dan zet hij me neer. Harry pakt mijn handen vast en zet een stap naar achter waarna hij me nog een keer goed bekijkt. 'Je bent echt prachtig.' Zegt hij en ik glimlach.
'Ik ga ook even omkleden als je het niet erg vind.' Zegt hij dan. Ik schud mijn hoofd en loop de kamer al uit.
'Oh, Schatje, ik heb iets voor je!' Hoor ik dan Harry ineens roepen. Ik draai me sierlijk om en loop weer terug de kamer in, waarna ik een tijdschrift van Harry in mijn handen gedrukt krijg.
Klein in een hoekje zie ik staan: ''Hot News. Candice Melrose maakt keuze.'' Ik zucht en loop naar beneden. 'Tot zo lieverd.' Zeg ik nog snel en ik loop de trap af.
Ik sla het tijdschrift open terwijl ik op de bank plof. Ik begroet Niall snel die zich al geïnstalleerd heeft met een glas cola en een zak chips, en blader dan naar de goede pagina.
Een grote foto van mij en Harry in de duinen komt in mijn zicht, en in de hoek zie ik een foto van mij en Liam waar we elkaar knuffelen.
Aandachtig begin ik de tekst te lezen.

Columniste Candice Melrose kiest voor Harry Styles.
De bekende meidencolumniste Candice Melrose heeft eindelijk een keuze gemaakt. Naar maanden zoeken of het nu toch Liam Payne was waar de dame een zwak voor had, of dat ze toch een oogje had op Harry Styles, is eindelijk de keuze gemaakt.
Melrose is zoenend gespot met Styles in de duinen, en zelfs afvaller Liam heeft zijn hart afgegeven aan een ander.
Zo gaat onze Payne samenwonen met vriendin Anouk Johnson, in een prachtig appartement in hartje London.
Melrose en Styles schijnen al een tijd te daten, maar dat zorgde nog wel voor onrust in huize One Direction.
Toch is de keuze eindelijk gemaakt.
Hoewel het nog niet helemaal bevestigd, zeker en officieel is,
zijn wij er sterk van overtuigd,
dat Melrose toch voor flirt Styles heeft gekozen.


Ik zucht en gooi het tijdschrift aan de kant op de bank. Ik pak mijn laptop erbij en open mijn mailbox. Ik zie dat ik een mailtje heb van Angela, mijn baas bij Teenz. Mijn hart maakt een sprongetje en ik zucht even diep. Gelukkig meld ze dat ze mijn column van deze keer prachtig vond en hem zeker in het tijdschrift gaat doen. Het word een dubbel nummer deze keer, dus mijn volgende column hoeft pas over een maand af. Dat scheelt weer werk.
'Kunnen we gaan?' Ik schrik van de lieve stem van Harry en klap meteen mijn laptop dicht. Ik sta op en bekijk hem even. Wauw.
Hij heeft een wit shirt aan, met een wit, strak shirt aan, met een lichtblauwe blouse en een donker blauwe blazer. Daaronder draagt hij een zwarte broek met zijn witte all-stars. 'Wow.' Spreek ik hem na, net als hij bij mij deed toen hij de kamer binnenviel.
'Nu moet jij mij ook optillen en een rondje door de lucht draaien hé?' Lacht Harry. 'Dat dacht ik niet hé?' Zeg ik dan en ik loop naar hem toe. Meteen trekt hij een pruillipje. Ik strijk met mijn wijsvinger over zijn lip waardoor die terugvalt en geef hem dan een kus. 'Hmm, dat is ook goed.' Zegt hij dan, waarna we Niall gedag zeggen en de auto instappen.

Reacties (11)

 • FlyingMinds

  Haha lol harryxD
  Snelverder<3

  7 jaar geleden
 • xSwaggyJerry

  WHAHAHAHAHAHAH harry x'D

  7 jaar geleden
 • ImagineDay

  Ahhh hoe lief?? x

  7 jaar geleden
 • HARRYlovers

  Haha mijn broer ik ook uit met een meisje

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  YIEEEEHHHH <3 Verder!!!:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen