Foto bij 1. Lauren De Ruyck

Bedankt voor alle liever reacties. En welkom aan alle nieuwe abo's. De eerste hoofdstukjes zullen nog wat saai zijn maar daar komt snel verandering in!

LUFU

"Dit is Niall Horan, dit is Harry Styles, dit is Liam Payne, dit is Louis Tomlinson en dit is Zayn Malik." legde Jill uit terwijl ze telkens een post-it onder iedere jongen kleefde met hun naam erop. Op de achtergrond speelde de muziek van hun nieuwe CD. Jill was echt een mega fan van One Direction. Ze vertelde van alles over hen. Maar het enige wat ik kon onthouden waren hun namen en hun liedjes. De rest ging aan me voorbij. "Waarom hang je die poster hier op? Je kunt hem toch beter zelf houden want ik ben niet echt zo'n fan als jij bent." zei ik omdat ze de poster aan mijn kast aan het vastkleven was. "Nee, ik heb hem toch al en zo kun jij hen ook elke avond bewonderen en hun namen leren want als ik dan later met één van hen ga trouwen moet jij toch wel zijn naam weten!" zei ze terwijl ze het laatste hoekje vastmaakte. "oh, okay, maar je weet toch dat je ze daarvoor eerst moet ontmoeten? Ik bedoel om met hen te trouwen enzo." Jill keek me aan en zei toen "Ik ontmoet ze heus wel hoor, ooit, als ze nog eens naar België komen wil ik wel kaartjes en een meet and greet." Ik moest lachen om haar toekomst plannen. Ik stond op van mijn bed om de poster eens van dichterbij te bekijken. Het viel op dat Niall diezelfde blauwe ogen had als mijn vader. Dat was toevallig. Ik vond het persoonlijk best wel jammer dat ik die blauwe ogen niet had. Ik had de bruine ogen van mijn moeder.

Toen Jill weg was ging de bel. Ik keek op de klok en zag dat het waarschijnlijk mijn broer was die thuis was. Hij werd met de bus naar huis gebracht en kwam pas later thuis omdat hij op een speciale school zat. Hij had een handicap. Hij was verlamd aan zijn benen en kon niet lopen. Hij praatte wel goed en kon goed overweg met zijn handen. Hij was ook best wel slim. Dus eigenlijk was hij net als ik maar hij kon enkel niet lopen. Het doet me wel pijn als ik met mijn moeder mijn broer van school ga ophalen om al die andere kinderen te zien die helemaal niets kunnen. Het is echt verschrikkelijk om te zien. Daarom heb ik veel respect voor al de opvoeders en leerkrachten omdat ze echt super veel geduld moeten hebben. "Hey Lauren" zei Jaan enthousiast. "Hallo, hoe was het op school?" vroeg ik terwijl ik zijn rolstoel naar binnen duwde. "Bwa, die Mathias vond het weer eens leuk om me om te leggen." zei hij of het niets was. Ik had zwaar een hekel aan die Mathias. Hij kon lopen en praten. Daar maakte hij handig gebruik van. Mijn broer was meestal zijn slachtoffer. Maar de school deed er niets aan. "Waar zijn mam en pap?" vroeg Jaan. ''Die komen straks, ze zijn nog op hun werk." vertelde ik hem. Hij knikte goedkeurend en rolde dan naar zijn kamer om huiswerk te maken.

Ik zat op mijn kamer wat naar muziek te luisteren toen mijn vader plots binnenkwam. "Dag schat, hoe was je dag vandaag?" vroeg hij. Dat was iets wat hij dagelijks deed. "Goed hoor, Jill is hier nog geweest." zei ik. Mijn vader antwoordde niet. Ik draaide me om, om te kijken wat hij doet. Hij bekijkt de poster van One Direction. "Wie is dit?" vroeg hij terwijl hij op de poster wees. "One Direction." zei ik, ik wist helemaal niet waar hij naartoe wilde. "Ik wil niet dat je ooit naar hen luistert of naar een concert gaat en al helemaal geen posters!" schreeuwde mijn vader woedend terwijl hij de poster van de muur haalde en scheurde. Wat had hij nu plots? Hij stormde mijn kamer uit, waarschijnlijk om de poster weg te gooien. Ik snapte hier echt niets meer van.

Reacties (6)

 • FrannieSuggy

  Hihi ik ga straks naar ze toe

  4 jaar geleden
 • Janet_Christina

  Echt leuk xx

  6 jaar geleden
 • tryforlarry

  ooeehhh niall is haar broer ik wil dat hij mij broer is(huil)(huil)(huil)(huil)

  6 jaar geleden
 • JustMe123

  snel verder xx

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  IK HEB DIE POSTER OOK XL:D*even ter mededeling* (: Leuk geschreven! Ocharme toch ;d

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen