Foto bij • 61.

• Candice Brittany Melrose.

In plaats van dat we naar het winkelcentrum rijden, rijden we naar het park. 'Harry, waarom gaan we naar het park?' Vraag ik verward. 'Dat zul je zo wel zien.' Zegt hij met een geheimzinnige glimlach.
'Maar ik wil het weten!' Zeur ik. 'Ik zeg toch niets.' Zegt Harry simpel.
'Waar waren Lou en Zayn eigenlijk?' Vraag ik zodra Harry de auto geparkeerd heeft, naar mijn kant is gelopen en als een echte heer de deur voor me open heeft gehouden zodat hij me uit de auto kon helpen. Ik glimlach en pak zijn hand waarna ik onze vingers verstrengel met elkaar. Harry glimlacht schattig waardoor de kuiltjes in zijn wangen ontstaan en ik uit mezelf ook niet kan laten om te glimlachen. We lopen het park in waar ineens Louis en Zayn staan.
'Hehe.' Zucht Louis waarna hij een klap van Zayn krijgt tegen zijn borst, en ik even grinnik.
'Sorry, Harry, wil je eerst naar de brug?' Vraagt Louis. Verward kijk ik hem aan. 'Nee, doe eerst maar de barbecue.' Zegt hij dan.
Meteen lichten mijn ogen op. Barbecue-en, dat heb ik al zo lang niet meer gedaan! Harry neemt me mee naar een groot kleed en ik ga zitten, waarna Zayn 2 glazen met champagne inschenkt.
Ineens zie ik de bekende haren van Perrie de hoek omkomen en ik kan een glimlach niet onderdrukken als ze naar Zayn loopt en hem een lange kus geeft.
Ook Eleanor staat ineens bij Louis en ik glimlach nog breder. 'Kijk eens dame en heer.' Zegt Louis en hij zet een bord voor ons met heerlijke vleessalade, gebakken aardappeltjes en een stokje saté. Ik glimlach naar mijn heerlijke bord.
'Smakelijk eten prinses.' Zegt Harry dan zachtjes. 'Eet smakelijk lieverd.' Glimlach ik waarna ik aan het heerlijke eten begin. Ineens zijn Perrie, Zayn, Louis en Eleanor uit het zicht verdwenen, wat het alleen maar romantischer maakt.
Harry staat wat achter de barbecue terwijl ik de figuurtjes in het kleed na teken. Ik voel zijn blik op me branden en kijk omhoog, recht in zijn prachtige ogen.
'Kan je het zien?' Vraag ik met een glimlach. 'Heel goed zelfs.' Antwoord hij lachend en hij haalt 2 speklapjes van de barbecue en legt deze op onze borden, waarna hij spontaan een kus op mijn lippen drukt.
Ik glimlach tegen zijn lippen aan en begin dan aan het speklapje, wat heerlijk smaakt.


'Candice, ik wil je eigenlijk even meenemen.' Zegt Harry dan. Ik glimlach en sta op. 'Waar gaan we heen dan?' Vraag ik verward. 'Dat is een verrassing.' Zegt hij waarna hij achter me komt staan en zijn handen voor mijn ogen legt.
Hij stuurt me dat ik moet lopen en voorzichtig loop ik voor hem. 'Jij zit ook vol verrassingen hé?' Lach ik. 'Jup.' Antwoord Harry luchtig en ik lach even.
'Vertrouw je me?' Vraagt hij dan. Ik twijfel even, niet wetend of ik het serieus moet nemen of niet, maar knik dan toch. 'Ja.' Zeg ik.
Voordat ik nog goed na kan denken voel ik de grond onder mijn voeten verdwijnen en slaak ik een klein gilletje.
'Klaar voor je verrassing?' Vraagt Harry dan, en ik voel de druk van zijn handen voor mijn ogen al verminderen.
'Helemaal.' Glimlach ik, en dan haalt Harry zijn handen voor mijn ogen weg.

- -

My fucking god.
Ik heb echt huge Harry feels, stomme tumblr....
god.
Wie helpt me er vanaf?
xxx

Reacties (24)

 • FlyingMinds

  Ben benieuwd!!
  Snelverder

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  Those dimples will never leave your mind, sorreh:$
  Ik faal want ik had opeens titanic in mijn hoofdxDAlhoewel het re-de-lijk logisch is omdawt Harry echt megaromantisch is!!! <3
  VERDERR!!!:)

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  ik heb ook Harry feels oarr XD
  Snel verderr xx

  7 jaar geleden
 • Multiply

  Leuk stukje!

  Ik heb een vraagje, hoe doe je een gif als foto? Want ik kan geen gif opslaan ofso, dan beweegt hij niet meer ):
  x

  7 jaar geleden
 • MrsHood

  Niet erg heb uk ook hoor ben er el heel blij mee want wie wil nou niet zo'n schattige man!!;)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen