Foto bij Ninety-Six

Hannah Mae Wilson

Gisteren zijn we aangekomen in Dublin en vandaag gaan de concerten weer beginnen. Ik stap m'n bed uit en ga recht staan. We liggen hier allemaal in stapelbedden en ik lig op het onderste bed en Harry ligt boven me. Tegenover ons liggen Liam onder en Louis boven. En ietsje verder liggen Zayn, Jade, Niall en nog een paar van het crew. Ik loop de slaapcabine uit en zie Louis en Niall al op de bank zitten. Verder is er nog helemaal niemand, maar ik heb Liam niet op bed zien liggen. Ik loop terug naar de slaapcabine's en zie inderdaad Zayn en Jade nog liggen en ook Harry. Zijn ogen zijn nog gesloten en ik loop naar hem toe en druk een kus op zijn wang. Ik vindt het jammer dat we niet naast elkaar kunnen liggen omdat we met z'n allen in dezelfde slaapcabine liggen. Ik loop naar de plek waar onze tassen en koffers staan en maak m'n koffer open en pak er kleren uit. Dan loop ik door naar het badkamertje en kleed me om. Het wordt vandaag bloedheet en heet heb ik het nu al, dus waarom niet lekker zomers? Ik loop het badkamertje weer uit en leg mijn slaapbroekje en topje onder mijn kussen en loop dan de slaapcabine uit.
"Goeiemorgen" glimlach ik naar Louis die nu alleen nog op de bank zitten.
"Goeiemorgen" glimlacht hij terug. Ik loop naar het keukentje en bijt op m'n lip als Niall daar staat. Had ik kunnen verwachten. Ik loop verder en pak een bord uit de kast en pak dan de zak met brood.
"Mae, kunnen we even praten?" vraagt Niall en zijn stem klinkt onzeker. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en kijk hem kort aan.
"Praat maar" zeg ik en begin mijn brood te smeren.
"Ik wil gewoon niet dat het zo tussen ons is. Je hebt je punt gemaakt, je voelt niks meer voor me en negeert me compleet, maar dat is niet wat ik wil" zegt hij en ik zucht onhoorbaar.
"Wat wil je dan wel? Een relatie met me?" zeg ik en misschien een tikkeltje bot. Ik weet niet, ik wordt gewoon boos als ik terug denk aan al die shit.
"Nee, ik wil gewoon dat we normaal met elkaar om kunnen gaan, net zoals je met de andere omgaat" zegt hij en ik bijt op m'n lip.
"Ik zal erover nadenken" zeg ik en loop met m'n ontbijt de keuken uit en ga direct door naar buiten en ga daar op een stoel zitten.
"Hello" hoor ik en zie Liam aan komen lopen.
"Waar kom jij vandaan?" vraag ik nieuwsgierig als hij naast me komt zitten.
"Van een training, we moeten wel fit blijven he" lacht hij en ik grinnik en begin te eten.
"Ik ga ook ff wat eten" zegt hij en hij staat op en loopt de bus in. We staan nu dus met alle bussen op de parkeerplaats bij de arena en over een aantal uur hebben de jongens hun soundcheck voor vanavond. Het concert van vanavond en morgenavond zijn buiten, is weer eens iets anders. Na een tijdje komt Liam weer naar buiten en komt weer naast me zitten. Ik ben net klaar met eten en zet m'n bord op de grond neer en geniet van het zonnetje.
"Mae?" zegt Liam dan en ik draai mijn hoofd naar hem toe.
"Ja?" zeg ik terug en hij kijkt me aan.
"Mag ik vragen hoe het tussen Harry en jou zit?" vraagt hij en ik slik even, waar komt dit opeens vandaan?
"Uh ja dat mag je vragen, maar hoezo?" zeg ik een beetje verward.
"Ik hoor fans er veel over praten en eergisteren gingen jullie ook samen weg en jullie zijn best vaak samen" zegt hij en ik blijf hem aankijken.
"Wat zeggen fans dan?" vraag ik nieuwsgierig en hij grinnikt.
"Je ontwijkt mijn vraag, maar ze zeggen dat jullie veel bij elkaar zijn en ze denken dat jullie in een relatie zitten. Als dat zo was, hadden jullie het ons toch wel verteld?" zegt Liam en ik kijk voor me uit.
"Tuurlijk zouden we het dan wel vertellen. We zijn inderdaad close, dat weet ik" zeg ik erop terug en kijk Liam weer aan.
"Ik hoor een maar" zegt hij en ik grinnik.
"Ik vindt hem leuk, heel leuk" zeg ik dan, dat is het enige wat ik erover zeg. Hoe het verder allemaal zit, dat horen ze later wel denk ik.
"Je vindt hem leuk, weet hij dat?" vraagt hij en ik open m'n mond om te antwoorden, maar dan hoor ik Harry's stem.
"Goeiemorgen" ik draai me om en zie Harry naar buiten komen.
"Morge" zegt Liam terug en ik zeg hetzelfde. Harry komt op een stoel zitten die aan de andere kant van mij staat en haalt een hand door zijn krullen die nog alle kanten op staan. Ook zijn ogen zijn nog klein, dus hij is net wakker. Ook heeft hij geen shirt aan en ik bijt op m'n lip en draai m'n hoofd weg. Ik voel Liam's blik op me branden dus draai ik mijn hoofd zijn kant op.
"Ik wil nog antwoord" fluistert hij, zodat alleen ik het nog kan horen.
"Op wat?" vraag ik en hij grinnikt.
"Mijn vraag, voordat hij naar buiten kwam" zegt hij zachtjes en ik knik.
"Ja, hij weet het" fluister ik en hij knikt.
"Wat zitten jullie te smoezen?" vraagt Harry en ik slik.
"Dat gaat je niks aan" grijnst Liam en hij staat op en pakt mijn bord van de grond en loopt dan naar binnen. Harry kijkt mij fronsend aan en ik grinnik.
"Niks boeiends" zeg ik en hij blijft me fronsend aankijken.
"Waarom praten jullie dan niet hardop?" vraagt hij en ik haal m'n schouders op. "Mae, ik geloof je niet" zegt hij en ik zucht.
"Hij vroeg over ons" zeg ik dan en meteen zit Harry rechter op zijn stoel en blijft me aankijken.
"Vertel verder, wat wilde hij weten?" vraagt hij en ik zucht en kijk naar de grond.
"Hoe het tussen ons zit, hij heeft dingen gehoord van de fans en toen vroeg hij of we het zouden vertellen als we een relatie zouden hebben" leg ik Harry uit en Harry draait zijn hoofd weg.
"Hoe heb je gereageerd?" vraagt hij.
"Dat we het zouden vertellen als dat zo was, dat doen we toch ook?" vraag ik en kijk Harry vragend aan.
"Ja natuurlijk" zegt hij en ik knik. Mooi want ik wil niet constant oppassen als de andere erbij zijn, van mij mogen ze het weten al ben ik wel benieuwd naar Niall's reacties, hij zal er niet blij mee zijn, dat verwacht ik dan niet. Ik voel m'n mobiel trillen en ik pak hem uit m'n zak en open het smsje.


Van wie o wie zal het smsje zijn ^^
Sorry, dit is het laatste hoofdstukje dat ik kan schrijven, jullie zullen helaas moeten wachten totdat ik terug ben van vakantie.
Ik hoop echt dat jullie je abo houden. Er gaan echt nog dingen gebeuren die je niet wilt missen.
Haha, ik laat jullie in nieuwsgierigheid achter =p
Hou van jullie
en tot na de vakantie
Xo

Reacties (3)

 • Unicornfly

  Ik heb stiekem een gevoel dat dat smsje van Steven is dat die zegt 'i love u' ofwel een smsje van Niall

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  Snel verder!!!!!!!!

  6 jaar geleden
 • Arquitecta

  Veel plezier op vakantie!
  Ga snel verder xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen