Foto bij 2. Lauren De Ruyck

Bedankt voor de lieve reacties. Het motiveert me echt om te schrijven.
En welkom aan de nieuwe abo's!!

LUFU

"En toen trok hij de poster van de kast en gooide hem weg. En toen ik er 's avonds nog over wou beginnen negeerde hij het onderwerp compleet." vertelde ik aan Jill over gisterenavond. "Misschien wil je vader niet dat je verliefd wordt op een poster." lachte Jill. "Nee, dat is het niet, hij en mama verbergen iets voor mij. Ze doen telkens raar als ik over hen begin." Ik vroeg me echt af wat ze voor me te verbergen hadden. "Trek het je niet zo aan. Het zal vast wel niets zijn." stelde Jill me gerust. De bel ging en we gingen beiden naar binnen.Ik liet me neerzakken op de stoel en Jill zat naast me. Het eerste uur hadden we Wiskunde. Geweldig. Ik kreeg niets mee van de hele les. Van de daaropvolgende lessen trouwens ook niet. Ik weet dat ik normaal extra goed moest opletten omdat volgende week de toetsen week begint maar het lukte me niet om te me te concentreren. De hele dag bleef het door mij hoofd spoken. Wat hadden ze te verbergen?

"Je moet echt stoppen met dromen Lau, je bent er al de hele dag niet met je hoofd bij." zei Jill toen we op weg waren naar mijn huis met de fiets. "Ik kan het gewoon echt niet uit mijn hoofd krijgen." zei ik. We waren intussen aangekomen bij mijn huis. Mijn vader en moeder waren al thuis.
"Hey mam, dag pap" groette ik mijn ouders. "hallo, dag Jill." "We gaan naar mijn kamer;" liet ik mijn ouders weten. Jill kwam hier bijna elke dag na school. Ik gooide mijn schooltas in de hoek en Jill zette de hare naast de mijne. Ze stak meteen de cd van One Direction weer in de cd-speler. De klanken van Live While We're Young klonken door mijn kamer. Jill en ik praatten over wat er vandaag allemaal op school gebeurd was en over allerlei onbenullige dingen. Na alles wat er gebeurd is met Dennis zijn we heel close. Zij weet alles over mij en ik weet alles over haar. Er klopte iemand op de deur. "Binnen." riep ik boven de muziek uit. Mijn vader kwam binnen en vroeg zo rustig mogelijk "Van wie is dat liedje?" ik zag dat hij zich moest inhouden om niet helemaal te beginnen flippen. "One Direction." fluisterde ik maar hij moest het wel gehoord hebben. "Lauren, wat heb ik je hier gisteren over gezegd! Ik wil niet dat je fan van hen wordt of zelfs maar naar hen luistert. Sorry hoor Jill maar ik zou liever hebben dat je geen cd's of posters of eender wat van hen meebrengt." riep mijn vader woedend tegen ons. Hij "Wat is eigenlijk jou probleem? Wat heb je tegen hen? Ik eis een uitleg want het is al sedert gisteren dat je zo raar doet." riep ik terug tegen mijn vader. "Ik vertel het je later wel." fluisterde mijn vader maar net luid genoeg zodat ik het kon horen. Hij vertrok weer en het was even stil in mijn kamer. "Zie je nu wel dat hij raar doet." zei ik tegen Jill. Ze keek me aan met een nog steeds geschrokken gezicht. "Ja, hij doet inderdaad raar. Ik denk dat ik nu maar beter ga. Laat me weten als je iets meer weet!" zei ze en daarna verdween ze uit mijn kamer.

's Avonds aan tafel raapte ik mijn moed bijeen om te vragen wat mijn vader tegen One Direction had maar op het moment dat ik mijn mond wou openen begon mij vader te praten. "Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat ik niet zo aan die boysband ben?" vroeg mijn vader twijfelend. "Uh, ja." zei ik. Ik zag mijn moeder bemoedigend naar mijn vader knikken. "Weet je nog dat je toen je klein was vaak vroeg hoeveel lieven ik had voor je moeder?" vroeg mijn vader weer. Ik knikte en vroeg me af waar hij in godsnaam naartoe wilde. "Er is iets dat je moet weten Lauren." Ik keek hem onderzoekend aan en wachtte tot hij verder vertelde. "Ik heb al die tijd gelogen, voor je moeder had ik maar 1 vast lief gehad." "Ja en?" vroeg ik. Toen vertelde mijn vader iets wat mijn hele wereld deed instorten.

Reacties (5)

 • Janet_Christina

  Aah! zo leuk. Ik lees gauw verder. Niall is haar broer!? xx

  6 jaar geleden
 • JustMe123

  Snel verder!!

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  leuk snel verder!!(Y)

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  NIALL HORAN

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Dat Niall Horan, DE SEXY NIALL HORAN, haar broer is.^^

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen