Foto bij Part 009

Ik ben al een uur vroeger op school omdat Jack het eerste uur begint en ik pas het tweede. Ik zit helemaal alleen in de refter en neem mijn boek om mijn les van straks nog eens te overlopen.
"Wat doe jij hier alleen?" hoor ik iemand zeggen. Ik kijk op en zie Louis staan. Ik ben heel blij dat hij hier is maar eigenlijk ook niet. Ik heb gisteren aan mezelf beloofd om niet verliefd te worden... of is dat al te laat?
"Mijn taxi moest vroeger beginnen." zeg ik serieus.
"Ow." lacht hij. "Ik heb een tussenuur. Mag ik erbij komen zitten?"
"Tuurlijk." Mijn mondhoeken krullen vanzelf omhoog. Ik probeer mijn les verder te lezen maar dat lukt totaal niet. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Louis zich ook niet kan concentreren op zijn werk.
"Saai ehj." zeg ik om de stilte te breken.
"Ja, wat heb je?" vraagt Louis.
"Economie." antwoord ik.
"Ik ook en elk jaar word het moeilijker en moeilijker." zegt hij serieus en wrijft met zijn handen in zijn haar. Ik bijt op mijn lip en Louis kijkt me lachend aan.
"Ik snap het nu al niet meer." zucht ik.
Louis houdt zijn hand in de lucht als teken dat ik moet wachten en hij staat op en komt naast me zitten. Ik schuif mijn boekje een beetje meer op en hij neemt mijn potlood en veranderd een paar dingen.
"Zo." zegt hij na een tijdje tevreden.
Ik lach en steek mijn boek terug in mijn zak.
"Vertel eens iets over jezelf." vraagt hij plots. Ik schrik een beetje van die vraag. Wat kan ik nu over mezelf vertellen...?
"Euh... Ik ben Ella." begin ik lachend. "Mijn ouders zijn bijna altijd op zakenreis. Ik heb een zu..." Ik twijfel of ik dat wel wil zeggen. Niemand behalve Tyler en Megan weten het van mijn zus. Ik wou gewoon niet dat ze de hele tijd op school vragen of het wel met me ging enzo. Ik heb het op mijn eigen manier verwerkt en het lukt prima. En ik ken Louis nu ook niet goed om te weten of ik hem wel kan vertrouwen of niet. Ik kijk hem aan en ik zie dat hij wacht tot wanneer ik verder vertel.
"Dat was het." zeg ik met een big smile. "Nu jij."
"Ik ben Louis Tomlinson, ik heb 4 zussen. Ik ga graag weg met vrienden en ik vind school heel saai." vertelt hij met een grote nadruk op 'heel'.
We hebben nog een hele tijd gepraat over koetjes en kalfjes en ik voel me super goed bij hem. Alleen weet ik niet of dat wel een goed teken is of niet. Ik wil net Louis een por in zijn zij geven tot ik mijn gsm voel trillen in mijn broekzak.
"Save by the phone." lacht hij.
"Wacht maar." antwoord ik en wiebel eens met mijn wenkbrauwen en neem mijn gsm.
Megan: Als je er bent, kom je dan even naar de kastjes. Ik ben mijn sleutel vergeten en ik wil mijn economieboek bij jou leggen als dat mag. Ik wacht hier xx
Ik kom eraan xxx
"Ik moet gaan, de bel gaat zo en ik moet nog mijn boeken wisselen." zeg ik. Louis trekt een pruillipje en ik begin te lachen. Wat is hij toch schattig.
"Volgende week donderdag terug ons uurtje?" vraagt hij lief.
"Volgende week donderdag terug ons uurtje." verzeker ik hem.
Ik neem mijn tas en sta op. Ik buig een beetje voorover om Louis een kus te geven op de wang maar net voor ik hem kus draait hij zijn hoofd waardoor mijn lippen de zijne aanraken. Ik schrok maar onze lippen passen gewoon als 2 puzzelstukjes in elkaar. Even kus ik terug maar er schieten van allerlei woorden door mijn hoofd waardoor ik snel mijn lippen af de zijne haal. Ergens heb ik wel spijt maar wat als ik net zoals 1 van die andere zovele meisjes een flirt ben.
"Daag, tot volgende week." zeg ik nog snel en loop naar buiten zonder te luisteren naar zijn antwoord.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen