Foto bij 3. Lauren De Ruyck

Jullie zijn echt lief met al jullie reacties! bedankt! Maar het zou leuk zijn als ik wat meer abo's zou hebben. Ik heb er nu nog steeds 6. Jullie kunnen misschien wat reclame maken?
thx
Ik probeer morgen weer een stukje te activeren maar het zal denk ik maar 's avonds na 19u zijn.

LUFU

"Ik heb nog 2 kinderen bij een ander vrouw." Fluisterde mijn vader. Ik hoorde het bestek dat mijn broer vasthad op de grond kletteren. Verbaasd keek ik mijn vader aan. Dit kon hij toch niet menen. "Wat? En wist jij hiervan mam?" Zei Jaan die als eerste zijn stem leek teruggevonden te hebben. Mijn moeder knikte. "Jongens of meisjes?" Fluisterde ik. "2 jongens" zei mijn vader toen hij zijn ogen neersloeg. "Waarom heb je me dit nooit eerder verteld?" Ik probeerde normaal te klinken maar er was toch wat boosheid te horen in mijn stem. "Ik kon het niet, en ik heb trouwens ook geen contact meer met hen nog met hun moeder." "Waar wonen ze? Ik wil ze ontmoeten!" Zei ik. "Nee, ik wil niet dat je ze opzoekt en owee als ik ooit hoor dat je dat achter mijn rug gedaan hebt!" Riep mijn vader boos. Dit kon hij niet menen. " waarom niet? Het zijn godverdomme mijn broers!" Riep ik boos. " Het onderwerp is afgelopen, Lauren. Je wou weten wat me dwars zat wel nu weet je het!" Zei mijn vader ook boos. Ik duwde mij stoel naar achter waardoor hij omviel. "Dit is zo oneerlijk!" Schreeuwde ik voor ik naar mijn kamer stormde.

Ik gooide mezelf op m'n bed en begon te huilen. Waarom hadden ze me dit nooit vertelt? Waarom mocht ik ze niet zien? Tal van vragen gingen door mijn hoofd. Ik nam mijn mobiel en belde Jill op. Hij ging twee keer over.
"Heeeey, en weetje al wat meer?" Hoorde ik de opgewekte stem van Jill.
"J-ja. Ik heb nog 2 halfbroers." Snikte ik.
"Daar moet je toch niet voor huilen meid?" Probeerde Jill me te troosten.
"Ik mag niet weten wie ze zijn of waar ze wonen en ik mag ze geeneens bezoeken." Zei ik een beetje wanhopig.
"Waarom mag dat nu weer niet?"
"Ik weet het niet. Mijn vader werd echt boos toen ik hem dat vroeg."
"En je moeder? Wat zegt zij hierover?"
"Niets. Ze heeft niets gezegt maar ze wist er wel van."
"Morgen,(zaterdag) kom ik naar je toe en gaan we samen een plan bedenken om te weten te komen waar ze wonen. Probeer anders vanavond nog 's met je moeder te praten." Typisch Jill ze ging altijd meteen actie ondernemen.
"Is goed en bedankt"
"Je moet me niet bedanken daar zijn vriendinnen toch voor? Maar ik moet nu gaan , ik moet nog uiteten met m'n ouders. Joepie!" Dat laatste had nogal een saracastische ondertoon.
"Okay, veel plezier. Doei!" Sloot ik het gesprek af.

Toen ik hoorde dat mijn vader ging gaan slapen sloop ik de trap af en ging bij mijn moeder in de zetel zitten. Ik wist dat mijn vader altijd een kwartier voor mijn moeder ging slapen. "Wat doe jij hier plots?" vroeg mijn moeder geschrokken. "Ik kan niet slapen." zei ik. Nadat we een tijdje tv aan het kijken waren moest ik het vragen. "Mam, waarom hebben jullie dat zolang voor mij en Jaan verzwegen?" "Och, kindje, we wisten dat je ze zou willen ontmoeten en papa wilt dat niet. Ikzelf zou er niets op tegen hebben dat je ze eens gaat bezoeken maar het mag niet van papa." zei mijn mama. "Maar weet jij dan waar ze wonen?" vroeg ik aan mijn moeder hopend dat ze het zou zeggen. "Ja, dat weet ik. Maar ik ga het je niet vertellen want ik weet dat je dan toch stiekem hen gaat bezoeken." Damn. "Maar mama toe, ik ga niet tegen papa zeggen dat ik het adres van jou heb." smeekte ik. "Nee sorry Lauren." zei mijn moeder terwijl ze mijn hand vastnam en er in kneep. "Mam, wat heeft dat met One Direction te maken?" de vraag floepte uit mijn mond. Mijn moeder lachte "Zoals ik jou ken, kom je daar vanzelf wel achter." Ik snapte niet wat ze bedoelde. "Ga maar weer slapen." zei mijn moeder. Ik knikte "Slaaplekker." zei ik, ik gaf mijn moeder nog een kus en ging toen terug naar mijn kamer.
De hele nacht heb ik nog liggen draaien en keren en ik ben toen denk ik rond 3 uur eindelijk in slaap gevallen.

Reacties (5)

 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  6 jaar geleden
 • AgentNCD

  NIALL EN GREG ZIJN HAAR BROERS!!! IK WEET HET ZEKER!!
  En ja, jmmr dat het nu zo kort nog is, *Wenkbrauwwiebel*
  Hint ^^
  Xo

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Niall. En. Greg.
  Ik weet het gewoon zeker.

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  niall is haar broer. Boem pats ,ysterie opgelost. Abo

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Oh God :') Super geschreven! (: Ik zal even eens een beetje reclame voor je maken in een facebook groep voor verhalen hier op Q.. Ik kan niet beloven dat er mensen effectief zullen kijken, maar we kunnen maar proberen eh (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen