De minuut dat hij me zag kwam hij mijn kant op gelopen. Tijdens zijn snelle wandeling naar mij toe nam hij nog één diepe teug van zijn sigaret, daarna gooide hij hem nonchalant op de grond. Zonder hem te vertrappen en zonder zijn ogen van de mijne te halen liep hij naar mij toe.
      Ik had steun bij Isabelle willen zoeken maar toen ik mijn hoofd haar kant op schoot was ze al weg. Ik ving nog een glimp op van haar onschuldige ogen en daarna was ze in de mensen massa gelopen. Een seconde later ging de bel.
      Zayn bleef stil staan voor me, met zijn handen in de zakken van zijn lichte jeans keek hij me schattend aan. Alsof hij wachtte of ik ook naar binnen zou lopen, naar de les, en zo dus ook "het gesprek" kon ontlopen.
      Ik trok mijn wenkbrauwen uitdagend op, mijn stijle haar gooide ik naar achter en mimede daarna zijn houding. Met een kleine glimlach op mijn rood gestifte lippen keek ik hem aan.
      Zijn ogen vlogen over mijn uiterlijk met een emotieloze uitdrukking, en als hij verbaasd was om mijn plotselinge verandering had ik het nooit kunnen merken. Ik had niet eens tijd om hem in me op te nemen want er was niets anders. Hij was zich minder nonchalant gaan kleden en het leek alsof hij zich opeens heel bewust was van de aandacht dat hij kon trekken. Ik zou me bijna geintimideert voelen als ik me niet precies hetzelfde had gekleed. Even dacht ik aan de twee karakters van Greece aan het einde van de film, toen ze beide een verandering hadden gemaakt voor elkaar.
      'I kissed you.' Ik wist niet precies wat hij zou zeggen daarna, eigenlijk had ik stiekem gehoopt dat hij een opmerking zou maken over mijn kleding zodat de spanning tussen ons wat minder zou worden. Deze opmerking hielp niet echt om mijn gedachten uit te sorteren zodat ze wat minder verward waren. 'Yeah I know.' Antwoordde ik, voordat ik een filter door mijn gedachten kon stellen. 'I was there.'
      En toen kwam die gestaar weer. Hij had zijn wenkbrauwen gefronst en hierdoor wist ik dat ik hem had verrast met mijn opmerking. Hij haalde adem in door zijn mond en klemde daarna zijn kaken op elkaar. Nu zag hij er uit alsof hij op het randje stond om boos te worden, maar iets hield hem tegen.
      Ik merkte dat zijn vingers zich klauwden om de zak van zijn leren jasje en een rood pakje sigaretten verschenen. Nu kon het me niets schelen als iemand rookte, het kon me over het algemeen niets schelen wat een persoon met zijn leven deed. Maar als je naast mij rookte ging mijn gezondheid er niet op vooruit. Met een snel gebaar trok ik mijn wenkbrauwen op. 'Don't even dare.' Ik sprak elke woord nauwkeurig uit zodat hij zijn arm naast zich liet vallen.
      Even leek hij mijn gezicht te peilen, zijn ogen vlogen door mijn hele gezicht om een seintje te vinden dat ik blufte met alles wat ik zei en deed. Maar mijn gelaat was zo sterk als van metaal en hij gaf het op.
      Hij stak zijn hand op naar zijn gezicht en wreef over de stoppeltjes op zijn wangen, zijn hand ging langs zijn kin en hij tuitte daarna zijn lippen. Hij haalde zijn beide handen nu los, zijn ogen schatten weer mijn uitdrukking. Zijn actie ging te snel om me los te trekken van hem, zijn handen trokken aan mijn open staande leren jasje en hierdoor knalde ik bijna tegen hem op. Ondanks dat ik tussen de 1.50 en 1.60 was was ik een kop kleiner dan hem, ook al was hij met zijn 1.73 nog niet langer dan me. Op dat moment voelde ik me klein.
      Zayn drukte zijn neus in mijn haar, recht voor mijn oor, en even leek het alsof hij me knuffelde. andere hand gleed van mijn been naar mijn jeans en zijn hand bleef rusten in mijn zak. 'If you think that we're moving too fast, you can tell me Alaine.' De manier waarop hij mijn naam uitsprak veroorzaakte kippenvel over mijn hele lichaam, het dwong respect af en toch voelde het vertrouwd.
      Ik vond mijn stem terug, hallelujah. 'Thats exactly what I was thinking.' Ik verplaatste mijn handen naar zijn borstkas en duwde hem een klein beetje van me af zodat ik hem aan kon kijken, maar hij bleek een heel ander idee te hebben gevormd in zijn hoofd. Hij boog zijn borstkas en legde zijn armen weer over mijn middel. Een seconde later lag ik tien centimeter boven de grond zodat ik neus tegen neus stond, hij keek me met een kleine glimlach aan. Hij rook naar mannen parfum met een vleugje sigarettenrook, het was sexy.
      Om mijn balans te blijven houden legde ik mijn armen snel om zijn nek, ook al was het maar tien centimeter, het voelde alsof ik hoger zat en ik had niet veel zin om mijn geluk uit te testen als ik viel.
      'I don't think that we should stop seeing each other though.' Zei hij. Zijn adem kriebelde over mijn gezicht en veroorzaakte een warm gevoel door mijn gezicht. De hoeken van mijn lippen krulden zich om in een glimlach en ik knikte.
      'And you look pretty hot too so I don't think I will be able to keep away from you.' Na deze opmerking drukte hij zijn neus tegen mijn nek aan en gaf me zo een vreemde knuffel, maar ik vond het niet erg. Want deze vreemde knuffel was de liefste knuffel dat ik ooit had gehad.
      Een vreemd gevoel van verlangen kwam op in mijn borstkas en ik nam zijn hoofd in mijn handen. Hij keek verrast op maar liet het toe. Ik boog mijn hoofd naar hem toe en plantte een zacht kusje op zijn lippen. Ik trok mijn hoofd weer terug en merkte dat een roze gloed zich door zijn wangen had verplaatst. Blij om de reactie dat ik kon veroorzaken boog ik mijn hoofd weer naar hem toe. Mijn lippen vormden precies om die van hem heen, zijn lippen tuitten zich vanzelf. Door het gevoel in mijn borstkas die zich daar bleef vestigen opende ik mijn lippen een stukje, mijn tong gleed langs zijn lip en daarna trok ik mijn hoofd weer terug.
      Ik voelde een grom door mijn hele lichaam gaan en verbaasd keek ik op, mijn verbazing maakte zich niet uit de voeten toen ik merkte dat Zayn de oorzaak was van die grom. Zijn ogen waren nog gesloten en zijn lippen stonden uit elkaar. Ik kon de lach dat uit mijn mond rolde niet onderdrukken. Zayn's ogen flikkerden open en de donkere kleur van zijn irissen verbaasden me. Zijn hoofd schoot naar mijn gezicht en hij begon met het planten van tientallen kusjes op mijn lippen.
      Ik wurmde me uit zijn greep voordat hij door kon gaan en griste mijn schoudertas van de grond, een tikje op mijn kont maakte me weer alert en nadat ik Zayn een grijns had geworpen liep ik naar mijn les.

Reacties (9)

 • benign

  Aww sexy zaynn

  8 jaar geleden
 • Liberta

  hihi ^^
  geweldig
  x

  8 jaar geleden
 • Sannex

  Je bent echt geweldig! alsof je dat nog niet wist.
  Snel verder alsjeblieft.
  x

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  AWESOME!

  8 jaar geleden
 • Manonxxx

  Damn.
  xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen