Foto bij • 63.

• Candice Brittany Melrose

Mijn geluk kan niet meer op. Ik ben zo blij en vrolijk en gelukkig op dit moment. Eindelijk is Harry van mij. Eindelijk. En het voelt zo goed. Ik pak zijn hand en leg mijn hoofd op zijn schouder waarna we terug naar huis lopen.
'Gefeliciteerd!' Gilt Perrie en meteen valt ze me om mijn nek. Ik knuffel haar blij terug en lach even. 'Dankje.' Glimlach ik waarna ik ook een knuffel van Eleanor krijg. 'Bedankt voor jullie hulp.' Glimlacht Harry, en hij geeft ook iedereen een knuffel.

Niet veel later staan we beide weer in Harry zijn kamer. Zijn armen liggen om mijn middel en ik glimlach terwijl ik mijn hoofd op zijn borst leg. 'Ik wil eigenlijk even douchen.' Zeg ik dan en ik laat hem los en loop naar het bed, om mijn pyjama onder mijn kussen uit te halen.
'We kunnen wel samen douchen?' Zegt Harry met een wenkbrauw wiebel. Ik kijk hem even aan en gooi dan mijn kussen naar zijn hoofd.
'Pervert.' Zeg ik erbij. 'Hey!' Roept Harry uit en dan krijg ik mijn kussen weer terug. Harry snelt naar de andere kant van het bed en ik gooi mijn kussen weer naar hem toe, waarna ik zijn kussen ervoor terug krijg.
Lachend gaat Harry op de grond liggen achter het bed, zodat hij hoop dat ik hem niet kan raken, maar ik ben veel slimmer. Ik neem een sprong en laat mezelf op het bed vallen, waarna ik mijn arm een zwaai geef en het kussen recht in zijn gezicht beland terwijl ik het puntje vasthoud.
Lachend slaat Harry terug maar houd zijn kussen wel vast, waardoor er een heel kussengevecht ontstaat.
Harry kruipt van de grond af terwijl hij mij met het kussen probeert te raken, terwijl ik hem wel steeds raak en verdedig.
Harry komt op me liggen en pakt mijn polsen vast. 'Geef je je over?' Vraagt hij met een grijns. 'Nee.' zeg ik waarna ik met mijn benen omhoog kom, en met mijn knieën zijn kont raak. 'Hey!' Roept hij uit en hij pakt met een hand mijn polsen vast en pakt het kussen waarna hij die op mijn gezicht gooit.
'HARRY IK STIK!' Gil ik en meteen verdwijnt het kussen.
'Oh, sorry! Sorry sorry sorry liefje! Sorry!' Roept hij en hij begint mijn hele gezicht te kussen.
Ik krijg een kusje op mijn voorhoofd, op mijn neus, naast mijn ogen, op mijn wangen, op mijn kin, weer op mijn neus, bij mijn oren, op mijn mondhoeken.
Ik tuit mijn lippen en wacht tot hij een kusje op mijn lippen geeft, maar dat doet hij niet...
Ik trek een pruillipje.
'Niet douchen met Harry, geen kusjes van Harry.' Zegt hij streng. Ik glimlach. 'Dan geen kusjes.' Zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. Harry gaat van me af en meteen pak ik mijn pyjama en loop naar de douche. Ik draai de deur op slot en trek mijn kleding uit waarna ik de douche aanzet.
Geloof me, ik hou dit veel langer vol als hij.

Reacties (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen