Foto bij Welcome home dad...

Sorry dat ik niet veel schrijf aan dit en/of andere verhalen maar ik werk de laatste tijd bijna elke dag. En vanaf de 13e tot de 27ste van deze maand ben ik op vakantie dus zal ik denk ook niet schrijven.

Mijn moeder vond het weer is een goed idee om die vriendinnetjes van me zusjes te laten blijven eten dus ook tijdens het avond eten is er over niks anders gepraat als die gay jongens en ik was blij dat ik weer naar mijn kamer kon gaan en die vriendinnetjes rond 8 uur weer werden op gehaald.

Ik ga achter mijn laptop zitten die kijk op facebook en zie daar foto's van Joey en Ruud die het dit weekend uitstekend naar hun zin hebben gehad, terwijl ik de foto's bekijk schiet me opeens te binnen dat 1 mijn pillen bijna op zijn en 2 mijn vader straks weer thuis komt.

Dat 2e is iets waar ik totaal niet op zit te wachten die vent zeurt zo veel aan me hoofd, de gedachten dat hij straks thuis komt maakt me nogal onrustig en ik besluit om mijn ene laatste pilletje te nemen, na dat ik dat heb gedaan pak ik mijn mobiel en zoek Joey op in mijn whatsapp lijst en begin een bericht naar hem te tikken:

"Hey man,
Alles goed?
Leuk weekend gehad?
Maar ik had even een vraagje voor je, zou jij nog aan een paar pillen kunnen komen voor mij?
Ik kan ze zo moeilijk zelf halen want je weet hoe mijn ouders zijn, ze letten op alles zelfs op mijn geld en waar ik het uit geef.
Als het moet wil ik je er wel voor betalen dan kan ik te minste zeggen als mijn ouders gaan zeuren dat ik je nog moest terug betalen voor iets.


Ik druk op verzenden en leg me mobiel weer naast me neer.
Beneden hoor ik de voordeur open en dicht gaan, aan de manier waarop dat gebeurt hoor ik dat het mijn vader is en dat hij niet al te vrolijk is.

"Wat een kut weekend!" hoor ik me vader tegen me moeder zeggen.
Ik ben nieuwsgierig waarom het een kut weekend was van erger als de mijne kan het vast niet zijn geweest, langzaam loop ik de trap af en blijf op de laatste paar treden van de trap staan luister naar wat hij allemaal zegt.

"We zouden dus met 15 mensen weg gaan hebben er 3 op het laatste moment afgebeld, 2 werden er in het weekend ziek en zijn terug naar huis gegaan, er was geen planning gemaakt voor wat we zouden gaan doen in het weekend, iedereen liep elkaar in de weg, iedereen wilde elke keer van alles doen maar uit eindelijk is er niks gedaan en zijn we alleen maar zaterdag avond uit eten geweest en zelfs dat was een ramp" hoor ik mijn vader zeggen.

Mooi dat is zijn verdiende loon denk ik bij mezelf en met een grijns op me gezicht loop ik de trap weer op naar me kamer.

Hij mag dan wel niet een heel weekend met alleen maar meisjes hebben moeten door brengen dat zeker weten veel erger is al zieken mensen enzo maar grappig vind ik dit wel dat hij een totaal kut weekend heeft gehad, voelt hij zich eindelijk is zo hoe ik me voel, als ik weer achter me laptop ga zitten zie ik dat Joey iets terug gestuurd heeft:

Hey,
Ja alles gaat goed met mij,
En heb zeker een leuk weekend gehad, jij niet zeker?
Maar even over die pillen, dat wordt geen probleem, ik zei toch dat het je zou helpen.
Deze keer hoef je me nog niet te betalen, maar als je meer wilt hebben gaat het je natuurlijk wel geld kosten want die pillen zijn niet zo makkelijk te krijgen maar voor een vriend in nood zal ik meteen kijken wat ik kan doen, zodra ik ze heb laat ik het je horen, later man!


Zonder antwoord terug te geven leg ik mijn mobiel weer neer aan start ik Left 4 Dead 2 op een spel die ik normaal altijd samen speel met Ruud, het verbaast me nogal dat hij alweer online is maar ja beter met iemand samen gamen dan weer alleen.

Het is half 3 als ik de laptop uit zet en besluit me bed in te gaan.

Reacties (1)

 • tubbietoost

  VERDER:D:D:D
  Ik ga je niet haasten;)Fijne vakantie alvast. Geniet ervan:)
  waar ga je naartoe?

  Doeii!! x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen