Foto bij • 65.

•Candice Brittany Melrose.

Ik trek mijn lingerie aan en sla mijn handdoek om mijn lichaam. Ik houd ervan om Harry te pesten. Ik pak mijn pyjama in mijn hand en loop naar onze kamer, maar blijkbaar dacht Harry daar hetzelfde over. Hij ligt in zijn boxer languit op bed, over de dekens heen met een hand onder zijn hoofd en in zijn andere hand zijn telefoon.
Ik bijt op mijn lip en loop naar het bed toe waarna ik mijn handdoek van me af laat vallen en naast hem kruip. Ik leg mijn hoofd op zijn blote borst en pak ook mijn telefoon erbij. Snel stuur ik Cecille een sms. ''Harry en ik zijn officieel (; x''
Harry streelt door mijn haren heen en ik glimlach waarna ik hem in zijn ogen kijk. 'Volgens mij wilde we elkaar allebei pesten, maar ik moet zeggen dat rood je echt goed staat.' Zegt Harry en ik glimlach. 'Weet ik.' Zeg ik waarna ik me weer over mijn telefoon buig.
Ik bekijk even mijn mailbox en open dan mijn notitie's. Waarom niet gewoon aan mijn column beginnen over iets wat Harry zijn aandacht vast zal trekken?

De liefde bedrijven & Harry Styles.

Het is iets moois. Iets wat je samen doet en wat je een maakt. Met iemand waarvan je houd. Je word een persoon. Het is iets speciaals. Iets wat je lichaam plezier geeft en wat je goed gaat voelen. Je gaat erna verlangen en je hebt het ''nodig.''
Dat geweldige gevoel in je buik, dat gevoel van voeldoening en liefde. Het gevoel dat je weet wat je wil, en waar je naar verlangt, dat gevoel dat je echt van iemand houd en je lichaam met degene deelt waar je ook je slaapkamer mee deelt.

Ja, misschien hadden jullie het hierdoor al gemerkt. Ik ben inderdaad samen met Harry Styles. En ja, ik heb me ook allang mentaal voorbereid, dus vuur jullie haat maar op me af, stalk me maar en vertel me maar dat ik slecht voor hem ben, ik kan er tegen. Vertel me maar dat ik een bitch ben en dat ik dood moet, ik weet wel beter lieverds.
Ik hou van Harry, met heel mijn hart.
Harry is een geweldige man. Hij is ontzettend zorgzaam, romantisch, hij heeft droge humor die soms wel heel droog is maar soms ook grappig en hij heeft een geweldig lichaam.
Misschien dat ik hem nog wel met jullie ga delen, maar dat ligt helemaal aan jullie.
En ja, dan kan ik het ook maar meteen beter bekennen,
herinneren jullie mijn vorige column nog?
Over de bloemen?
Dat begin is niet door mij geschreven, maar door Harry.
Nee, toen waren we nog niet officieel samen, en ook niet ''bezig.'' zoals tieners dat tegenwoordig zeggen, toen waren we gewoon wat aan het klooien en kwam dat tot stand, dus wie weet, helpt Harry me in de toekomst wel vaker met columns schrijven.

Veel liefs,
Candice.


'Dit doe je gewoon om mij te pesten hé?' Zucht Harry. Ik glimlach. 'Misschien.' Zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. Ik zie Harry naar mijn lippen staren en expres lik ik er met mijn tong overheen. Ooh als hij het zo kan spelen, kan ik het ook.

Reacties (14)

 • FlyingMinds

  haha candice is wel een beetje gemeen bezig hoor:P
  Snelverder<3

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  HAHAHAH, VERDER!!!:)

  7 jaar geleden
 • IronRainbow

  Haaha Candice toch !

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Geniaal!

  7 jaar geleden
 • Bolognese

  Hahahah geniaal!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen