Foto bij Page 92 - Jay

Hiiiiii,
Zeg, ik weet niet of jullie het weten, maar ik hou echt ziek veel van jullie allemaal!!!!!!!!!
Dat waren veel uitroeptekens (:
Maar serieus, we staan al gewoon de hele dag in de top!!! Met 42 kudo's!!!!! Dat is echt niet normaal veel!!! Volgens mij stond het vorige kudorecord ongeveer op 28! (En dat vond ik al vet veel ^^) Thank you all so much!!
En we zitten inmiddels gewoon al op 190 abo's!!!! Echt, ik kan gewoon niet geloven hoe ontzettend veel dat is!! Echt heel erg bedankt allemaal, ik weet dat ik dat best vaak zeg, maar ik meen het ook écht!
En het eerste hoofdstuk is gewoon al meer dan 900 keer gelezen!! O_o <-- die smiley drukt gewoon precies mijn gevoelens op dit moment uit ^^
Jullie zijn écht geweldig!
Dus Ik vond dat jullie vandaag nog wel een stukje verdienden (:
Ik beloof trouwens dat mochten we ooit de 200 abo's gaan halen, ik het weer uitgebreid zal gaan vieren ^^
Vandaag was gewoon één grote überhappy hartjeszonnebrillendag ^^ Genieten jullie ook zo van de zomer? Ik word gewoon al zo ontzettend blij van dit weer ^^ (En van jullie, haha:P) En ik ben vandaag heel uitgebreid wezen shoppen (: So I'm incredibly happy!! Zijn er nog meer blije mensen vandaag? Dan kunnen we samen blij zijn, yaaay ;D Of zijn er ook verdrietige mensen? Dan wil ik best proberen je op te vrolijken hoor ^^
Maar goed, het volgende hoofdstuk, Page 93... Ja, dat wordt heel belangrijk ;D Maar ik ga nog niks verklappen hoor ^^
Sooooo, als jullie nu dit hele stuk hyperheid omgezet in woorden hebben gelezen, dan kan je nu beginnen aan het hoofdstuk zelf ^^ (Tenminste, als je het überhaupt hebt gelezen, want ik vraag me eigenlijk af hoeveel mensen deze inleidingen nog lezen... Als je dit leest, zou je dan: 'Hoi, ik ben een schildpad.' in de reacties kunnen typen?(flower)) I hope you guys like it ^^
Xx

Ik miste hem al terwijl hij wegliep.
Het werd serieus lastig de neiging te onderdrukken naar hem toe te lopen en me in zijn armen te gooien. Ik miste zijn warme armen om me heen, zijn stevige greep die me bij elkaar hield.
Kom terug!
Blijf hier.
Hij kwam niet terug. Hij bleef waar hij was, om mij de ruimte te geven die ik nodig had. Iets wat ik waardeerde.
Ik sloeg mijn armen maar om mezelf heen, om het gevoel te hebben dat ik mezelf bij elkaar hield. Het was bijna ironisch eigenlijk. Van al mijn vriendinnen die verschrikkelijk konden fangirlen om beroemdheden (kuch, kuch - Isabelle) was ik nu juist degene die smoorverliefd was geworden op een superster. En hij op mij, blijkbaar. Wie had dat kunnen zien aankomen?
Iedereen, Jay, beantwoorde ik mijn eigen vraag. Iedereen behalve jij. Misschien was dat wel een van de dingen die me eigenlijk verschrikkelijk ergerde, dat dit precies was wat iedereen gezegd had dat er zou gebeuren, maar dat ik zelf dom genoeg was om het de hele tijd te blijven ontkennen. Ik haatte het in zulke gevallen als andere mensen gelijk kregen.
Ik liep richting de rand van het dak en ging dichter bij de rand staan dan ik voorheen gedaan zou hebben. Niall zou me waarschijnlijk teruggetrokken hebben, beschermend als hij was, maar hij was hier nu niet. Ik gluurde voorzichtig even over de rand. Beneden was een drukke straat te zien, waar auto's in beide richtingen voorbij reden en mensen als mieren van plek naar plek krioelden. Als ik daar beneden had gestaan was ik net zo klein geweest. Niall had dus gelijk. We waren allemaal klein. Kleine mensen op een grote wereld, groter dan ik me soms leek te beseffen. Ik was bijna zesduizend kilometer bij huis vandaan, met een gigantische oceaan ertussen. Hoeveel had ik nou te betekenen in die grote wereld?
Bijna tot mijn eigen verbazing verscheen er toch nog een glimlach op mijn gezicht. Wat was mijn wereld eigenlijk nog maar bekrompen als ik me zo veel zorgen maakte over mijn eigen problemen, die eigenlijk helemaal niks waren vergeleken met alles wat er in de wereld gebeurde. Er waren in mijn leven nog zo veel dingen die nog zo ver weg waren, waar ik nog nooit iets nee te maken had gehad. Nog zo veel dingen die ik wilde doen, nog zo veel plaatsen om te bezoeken, nog zo veel dingen die ik moest leren (als in de zin van levenservaring, want op school zitten had ik al zat gedaan). Daarmee was de beste manier om mijn wereld te vergroten waarschijnlijk sowieso door gewoon dingen te doen die ik nog nooit gedaan had en daarbij zo veel mogelijk te genieten.
Love is taking a few steps backward, maybe even more... To give way for the happiness of the person you love.
Winnie de Poeh zou me nooit in de steek laten. Net als Niall, trouwens, dat had dat moment van net wel bewezen. Hij had gezien wat voor rommeltje ik eigenlijk wel niet vanbinnen was en toch was hij bij me gebleven en had hij me zelfs gevraagd zijn vriendinnetje te zijn. Ik glimlachte dromerig. Een jongen die Nothing Hill voor je citeerde (in aangepaste versie dan natuurlijk) kon je gewoonweg niet afwijzen. Zelfs al maakte het idee van een vaste relatie me doodsbang, als het Niall gelukkig zou maken, dan was dit misschien gewoon een angst die ik moest overwinnen.
Even vroeg ik me af of ik gelijk naar beneden zou rennen, maar ik besloot dat er eerst een paar mensen waren aan wie ik dit moest vertellen. Ik haalde mijn telefoon uit mijn broekzak.
'Bell? Ik denk dat er misschien toch wel een grote mogelijkheid is dat ik toch nog het vriendinnetje van een beroemdheid word.'
Het bleef heel even stil aan de andere kant van de lijn voor ik de onmiskenbare gil van Isabelle hoorde. Ergens op de achtergrond hoorde ik geroezemoes en even later nog een enthousiaste gil, die verdacht veel als Amber klonk.
'Mag ik het zeggen?' vroeg Isabelle.
Ik zuchtte even zogenaamd geïrriteerd, maar eigenlijk voelde ik me veel te vrolijk om geërgerd te zijn. 'Ga je gang.'
'IK ZEI HET JE! IK HAD GELIJK! IK WIST GEWOON AL VANAF BEGIN AF AAN DAT HET IETS TUSSEN JULLIE ZOU WORDEN, AL SINDS JE HEM VOOR HET EERST KUSTE! EN JIJ BLEEF HET MAAR ONTKENNEN, MAAR IK HAD GEWOON GELIJK!' Ik hield mijn telefoon maar even op een afstandje van mijn oor.
'Dankje Bell,' was mijn droge antwoord. 'Nee, maar je had inderdaad gelijk. Jullie hadden allemaal gelijk. Soms vergeet ik even dat jullie me bijna beter kennen dan ik mezelf ken.'
Ik kon precies voor me zien hoe Isabelle aan de andere kant van de lijn van oor tot oor aan het grijnzen was.
'Zou je dat nog eens kunnen herhalen?'
'Bell!'
'Sorry, maar Jay die haar eigen ongelijk toegeeft, in plaats van eigenwijs aan haar standpunt vast te houden, dat gebeurt ook niet vaak.' Ik grijnsde. 'Maar vertel,' ging Bell verder. 'Ik wil alles weten.'
Ik gaf Bell en Amber, die ongetwijfeld zat mee te luisteren, een korte samenvatting van wat er sinds gisteravond was gebeurd, kort omdat er ook nog een andere persoon was met wie ik snel moest praten.
'En nu ga ik hem dus vertellen dat ik niets liever wil dan zijn vriendinnetje zijn,' besloot ik uiteindelijk mijn verhaal. Ik kon de vertederde blik van Amber en de zelfvoldane grijns van Isabelle heel goed voor me zien. Ik wist ongetwijfeld ook dat ze Yara en Jessica zo snel mogelijk voor me op de hoogte zouden brengen.
'Ben je zenuwachtig?' vroeg Amber.
'Ja,' gaf ik toe. 'Maar dat komt alleen doordat dit een angst is die ik even moet overwinnen. Gewoon een drempeltje dat ik even over moet.'
'Zo kennen we je weer, Jay,' zei Isabelle.
Ik grijnsde. 'Verliefdheid doet gekke dingen met mensen.'
'Veel succes!' riep Amber. 'Ik ben je nu even aan het platknuffelen door de telefoon heen, dat je het even weet.'
Ik lachte. 'Goed. Ik knuffel je terug.'
'Grouphug!' riep Isabelle enthousiast. Wat miste ik die idioten af en toe toch verschrikkelijk!
'Ik ga NU ophangen. Doeg!'

Toen ik beneden met een razendsnel kloppend hart voor de deur van de hotelkamer uitkwam, zag ik tot mijn grote verbazing dat er een groot, wit hart op de hotelkamer geplakt zat. Toen ik dichterbij kwam, zag ik ook nog eens dat iemand erop geschreven had. Wat was dit?


Al nieuwsgierig naar Page 93? (;
Maar goed, wat ik eigenlijk wilde vragen was: vonden jullie de schildpad uit het vorige hoofdstuk leuk? Want ik vind eigenlijk dat hij een naam verdient! Zouden jullie kunnen helpen er eentje te bedenken? Dan maken we er een soort mini-wedstrijdje van. Degene die de leukste naam bedenkt.... Nou ja, die naam krijgt de schildpad dan ^^ Ik wil ook best nog een soort prijs erbij doen, maar ik kan even niks bedenken, dus als je iets weet: let me know!! (:

Reacties (22)

 • Summerday

  I love schildpadden (nederlands-engela wauw hoe diep kan ik wel niet zinken)
  HahaxD
  En en op dat hart staat:
  FUCK YOU JAY I LOVE A BEAUTIFUL GIRL AND HER NAME IS ROOS
  Nee mocht ik dromen...
  Ik denk dat er iets op staat wat echt super ultra lief en schattig is
  En waar ik helemaal van ga stralen
  En dan is mijn volgende reactie: ik zei het je toch!
  Dus ik ga snel verder lezen en stralen totdat mijn lichtje uitvalt
  (xD)
  Negeer deze reactie maar YOLDIELAHOELA (mislukte jodel-actie)
  Love your story
  Snel verder (neej grapje)
  Ik bedoel je schrijft geweldig maar je kan niet verder omdat je al verder bent
  Volg je het nog? Hahaha
  Xx een rare charlotte fan
  #teamNiay

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  Owwwwww, ik hou van Poehtje^^
  Hoi, ik ben een schildpad!
  Aangenaam kennis te makenxDBen jij ook een schildpad? Ik heb zelf ook twee schilpadden euhmmmmmmm Vitesse en padje...denk ik toch. De namen zijn nog altijd een beetje onduidelijk. Wat, heb je echt in de top gestaan? Wow, zotjes! Ik ben echt zo blij voor jou!
  *springt op en neer als een aapje*
  Speciaal voor jou zal ik mijn raarheid een beetje bedwingen en geen apengeluiden maken. Graag gedaan! Volgens mij is mijn familie je ook dankbaar nu, woepsie
  Ahhh, zo kut dat ik die speciale momenten van je verhaal weer mis eh. *slaat zichzelf met een wortel*
  geen idee waar die wortel vandaan kwam. Mmmm, moet je nog een naam hebben voor die schildpad? Zoek gewoon een grappige naam ofzo, Karel? Mmm, alleen vind ik dit eerder een kippennaam. Karel de kip. Oei, ik besef nu net dat een kip eigenlijk vrouwelijk is en Karel een jongensnaam. Mmm, dit lossen we nog wel een keertje op. Ik hoop wel dat je niemand kent die Karel heet, tzou nogal gênant zijn.
  Superschildpad! nahh
  minion! nope, dat zijn die gele mannetjes van dispicable me (ofzoiets)
  cutiepie! ughhh nee
  Amber! pracht van een naam hee? Mm, toch maar niet
  Harry Potter? ieuwww
  *stopt met nadenken* wacht, ik ben ongeveer twee weken te laat, er is wss al een winnaar uitgekomen in de volgende hoofdstukje. Boehie
  *gaat in een hoekje wenen*
  Heeeee, ik kom voor in dit hoofdstukje! Yes! I'm famous!
  *is weer blij*
  *wordt nog blijer na het lezen van dit stukje na haar ellenlange gebrabbel*
  IK HOU VAN JOU!
  EN JE VERHAAL!
  AAARRRRRRGH

  6 jaar geleden
 • Schack

  Ahum, WARNING, WARNING!!! Wegens ellenlange reactie is er een spoiler geplaatst, om te veel ruimte-in-beslag-neming te voorkomen.

  Hoi, ik ben een schildpad ._.
  Nee, serieus, ik zou best wel een schildpad willen zijn. Weet je hoe frigging (ME LUVS THAT WORD) awesome (ME LUVS THAT WORD EVEN MORE) die beesten zijn? Ze kunnen echt zo lang onder water blijven, en ze kunnen hun ogen gewoon open houden!!! Als ik dat probeer worden mijn ogen helemaal rood, mijn ogen kunnen daar niet tegen c:
  Maar je wil dus een naam voor die schildpad. Hij was AWESOME!!!
  Dat wordt gewoon zijn naam. Awesome. Of je voegt er nog een paar dingetjes aan toe. AwesomeSwimmerWhoCanOpenHisEyesUnderWater. BAMM, dat wordt zijn nieuwe naam =']
  Of Henkie. Dat is ook goed. Voor mijn part Herman, zo heet mijn buurman.:Y)
  Herman is echt aardig, zijn vrouw (Wilma) ook. Ik vond gisteren nog een verjaardagskaartje van toen ik tien werd, zo schattig! Ze hadden er allemaal bloemetjes op getekend. (En paarden, ME LUVS HORSIES)
  Helaas loopt Herman nu heel slecht. Best wel zielig, ze hebben zo'n trappetje dat je op moet lopen om bij de voordeur te komen, ze moesten bijna verhuizen omdat Herman daar niet meer op kon. Gelukkig hebben ze toen bedacht dat ze ook gewoon een reling konden maken, waar hij zich aan vast kan houden. Het ziet er best wel gezellig uit O_o
  Wauw, ik ben je echt aan het vervelen, of niet soms? Ik heb echt alles verteld over mijn leven en straat etc. in al mijn reacties, dus Herman kon er ook nog wel even bij:Y)
  Lol, ik ben echt een Bell-type. Nu lijk ik rustig, zo tijdens het reacties schrijven, maar wacht totdat je me in het echt ziet. Dan knuffel ik je plat, spring ik op je rug zodat we vallen en ga ik superhieper (OMG dat staat in zo'n oude Donald Duck, daar is zo'n verhaal over Bommel en Tom Poes (Die ken je toch wel, hè? Die grote beer en zo'n kleine poes met enge grote gele ogen) waarin twee schurken een SUPERMEGATOVEREND-ei stelen. En die heten SUPER en HIEPER O_O) rondspringen. (Oké, ben ik nog te volgen? Ik heb namelijk het gevoel van niet, met eerst een zin die word onderbroken (OMG, zeg je dat ZO? Denk het wel:Y)) door een SUPERMEGALANGE haakjes openen-sluiten (In al mijn reactie-schrijverigheid vergeet ik soms hoe je woorden zegtxD) en dan nog zo'n woord waarvan je niet meer weet bij welke zin het hoort O-O... Nee, oké, ik heb een probleem. Ik ben echt niet meer te volgen, zelfs door mezelf niet.)
  Maar volgens mij ben ik alleen maar aan het bazelen, ik wil gewoon dat volgende stukje lezen, maar daar houd ik mezelf echt héél erg vanaf. Toch wil ik nog even iets zeggen.
  Je schrijft echt super, ik schoot zelfs in de lach toen Bell aan het bellen was. (OMG, Bell belde(yeah))
  Ahum. Maar, je schrijft dus super en Niall en Jay passen super bij elkaar. Dat vind ik altijd mooi in One Direction stories, als de hoofdpersonen qua karakter ook goed bij elkaar passen, en dat heb jij AWESOME voor elkaar gekregen. En, natuurlijk, met je lange voorstukjes zorg je er elke keer weer voor dat ik iets heb om over te schrijven. Al moet ik zeggen, meestal helpt mijn langdradigheid ook een beetje.:Y)
  Jij komt samen met je story op mijn lijst met AWESOME dingen <3


  Xxx

  6 jaar geleden
 • magiclove

  normaal plaats ik niet echt reacties maar dit moet ik gewoon echt even zeggen:
  ik hou van jou story!
  mijn vriend zijn tweelingbroer heeft 2 schildpadden: Freddy en Platvoet:D

  6 jaar geleden
 • Cannon

  WAAROM, WAAROM STOP JE HIER ASDFGHJKL <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen