Foto bij • 67.

• Candice Brittany Melrose.

'Ja, heeft hij eindelijk het lef gehad je te vragen?' Lacht Liam door de telefoon. 'Ik hoor je hoor Li, je staat gewoon op luidspreker.' Mompelt Harry terwijl hij zijn broek aan probeert te doen, wat toch wel met moeite gaat aangezien hij ook nog zijn tandenborstel in zijn mond heeft. Ik lach om het gezicht en zijn stuntelige gedrag, waarna hij me boos aankijkt en ik nog harder begin te lachen.
'Is hij weer aan het aankleden en tandenpoetsen tegelijk?' Gokt Liam. 'Jup.' Zeg ik terwijl ik met de P popt. 'Oh, lwiam, whas kebn jem miij tochhh goes,' Zegt Harry waarna ik weer moet lachen.
'Maar, heb je zin om vanmiddag samen een terrasje te pakken?' Zegt Liam dan. Harry kijkt meteen op en wijst met zijn vinger tegen zijn borst. 'Nee, jij moest toch met die actrice voor jullie clip iets doen?' Vraag ik verward waarna Harry knikt.
'Lijkt me leuk Li!' Glimlach ik. 'Afgesproken, Anouk is de hele dag voor de slaapkamer weg en ze kon mij er maar niet bij gebruiken zij ze dus... tja.' Zegt Liam en ik lach even. 'Zal ik zorgen dat ik rond 12 uur bij jou ben? Dan pakken we gelijk lunch erbij?' Zeg ik als ik een blik op de klok werp. 'Prima schat.' Zegt hij wat weer een 'hey!' Van Harry oplevert vanuit de badkamer.
Ik neem afscheid van Liam en loop dan ook naar de badkamer. Ik pak mijn tandenborstel en smeer er wat tandpasta op waarna ik Harry tegen zijn bovenbeen aan beuk als teken dat hij aan de kant moet gaan en ik voor de spiegel kan gaan staan.

Niet veel later staan Harry en ik beide in de gang. Ik gooi voor de zekerheid en jasje over mijn arm en grijp mijn sleutels van het kastje. Harry en ik lopen samen naar buiten en meteen hoor ik volop geflits en geklik. Harry trekt zich er echter niets van aan en grijpt mijn hand vast, waarna we beide naar onze auto's lopen.
'Pas je op met Liam?' Zegt Harry dan en verward kijk ik hem aan. 'Dat je niet te veel gezien word bedoel ik.' Zucht Harry en ik lach even. 'Tuurlijk lieverd.' Glimlach ik en ik druk een kus op zijn lippen waarna ik naar mijn eigen auto loop. 'Oh, als ik vanavond nog niet thuis ben voor het eten, zeg maar tegen Niall dat er nog lasagne in de vriezer ligt en voor jullie zijn er pizza's.' Zeg ik snel voordat Harry ook zijn auto instapt. 'Blijf je zo lang weg dan?' Vraagt Harry en ik lach even. 'Je weet het maar nooit met mister Payne hé?' Lach ik en Harry lacht nu ook.
'Tot straks lieverd!' Roept hij. 'Tot straks schat.' Glimlach ik en dan schuif ik mijn zonnebril voor mijn ogen en stap mijn auto in. In mijn ooghoeken kijk ik naar de paparazzi die als een gek achter de auto van Harry aan rennen of met elkaar van alles overleggen, terwijl ik gewoon rustig richting Liam zijn nieuwe huisje rijd.

Reacties (21)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen