Foto bij • 68.

• Candice Brittany Melrose.

Samen met Liam laten we onszelf rond een van de tafeltjes op een terrasje neerzaken. 'Hoe is het met je?' Vraagt Liam met een glimlach en hij pakt de kaart voor de lunch. 'Goed, heel erg goed zelfs. Met jou?' Glimlach ik. 'Met mij gaat het ook heel goed.' Zegt hij.
'Wat wil jij voor lunch?' Vraagt Liam. 'Hmm... Even door de kaart heen kijken hoor.' Zeg ik en Liam lacht even. 'Dom van me. Hier.' Zegt hij en hij reikt me de kaart aan. Ik glimlach en pak hem aan waarna ik de gerechten bekijken.
'Kan ik iets voor u inschenken?' Vraagt een meisje dan ineens. Ik schrik even op en bedenk dan wat ik wil drinken. Liam bestelt een cola dus besluit ik maar voor een ijsthee te gaan. 'Komt er zo aan.' Glimlacht ze en ze loopt weer weg. 'Eigenlijk heb ik nog nooit meegemaakt dat er serveersters of obers of iets met jullie op de foto wilde als jullie er waren.' Zeg ik dan ineens. Liam lacht. 'Dat komt omdat dit hun beroep is, en ze dat niet mogen. Maar die foto's staan allang op hun telefoon van ons hier aan het tafeltje hoor.' Zegt hij met een knipoog.

'Hey, daar loopt Harry!' Roept Liam en meteen draai ik me om. Ik zie hem inderdaad lopen, er lopen nog 2 meisjes bij hem en een oudere vrouw. Ik draai me weer terug en neem nog een slok van mijn ijsthee.
'Moet je hem niet roepen?' Vraagt Liam dan verward. 'Nee, dat komt zo onzakelijk over voor Harry, en dan is het net alsof ik hem niet vertrouw.' Zeg ik en ik zet mijn glas weer terug op het filtertje. 'Hoezo onzakelijk?' Vraagt Liam verward. 'Hij is toch met jullie actrice? Voor jullie nieuwe clip?' Vraag ik verward. Liam staart net zo verward terug. 'Oh, daar weet ik dan nog niets vanaf.' Zegt hij. Ik kijk hem even raar aan. 'Hmm.' Zeg ik dan maar ik laat het er maar bij zitten.
Ik val Harry er vanavond wel over aan.
'Ach, het zal vast wel gewoon een oude vriendin zijn.' Wuift Liam het weg en dan komen onze broodjes er al aan. We houden even op met ons gesprek tot de serveerster weg is. 'Maar waarom liegt hij er dan over?' Vraag ik verward. 'Misschien is het wel een actrice, maar moet ik er nog over ingelicht worden omdat ik een paar keer niet in de studio ben geweest.' Legt Liam uit. Ik zucht. 'Dat hoop ik dan maar.' Zeg ik terwijl ik een hap neem van mijn broodje.
'Vast wel, Harry houd volgens mij echt van je en zou je nooit pijn doen. Als hij eenmaal een relatie begint dan gaat hij er echt voor. En hij vind je al heel lang leuk.' Zegt Liam en ik zucht. Ik kan het niet laten en laat mijn blik de straat over glijden. Ik zie dat het meisje Harry zijn hand pakt en hem naar een tentje verderop trekt, waarna ze beide in een stoel ploffen.
Harry neemt plaats tegenover de 2 meisjes en ik kijk er even naar. Ik kan het niet laten. 'Can, laat nu heen.' Zegt Liam en hij legt zijn hand even op de mijne en ik zucht. 'Ja.' Zeg ik waarna ik me weer over mijn broodje buig. Waarom zou Harry van mij vreemdgaan?
Toch kijk ik nog even stiekem vanuit mijn ooghoek naar de 3 en zie dat hij opstaat en over de tafel heen leunt, waarna hij het meisje een knuffel geeft. Het zal wel puur vriendschappelijk zijn.
Ik zie allerlei flitsen van paparazzi en dan hoor ik er ook een paar de naam van Liam roepen. Liam zucht en pakt zijn bord. 'Kom, we gaan naar binnen.' Zegt hij en hij staat al op, waarna ik nog een blik op Harry en de meisjes richt.
Het meisje en Harry beginnen hard te lachen en met een brok in mijn keel loop ik achter Liam aan naar binnen.
Wat moet ik hier nu van denken?

Reacties (24)

 • Deliamy

  Nooooooooo Harry! *kijkt geschrokken*
  Hihi, snel verder lieverd! <3

  7 jaar geleden
 • Xwoezel

  Das harry's zus i think

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  omg snel verder!

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Omg Harry is nu wel fucktop bezig tegenover Candice hoor. En als t gwn friends waren, zou hij er toch niet over liegen??? Weeeird
  Snel verder x

  7 jaar geleden
 • lovatohurr

  omygod i love it. snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen