Foto bij 7. Lauren De Ruyck

Hey, Bedankt voor de reacties. Ik weet ik heb dit al vaak gezegd maar het betekend echt veel voor me!!
Ik heb een trailer gemaakt!! Laat zeker weten of je hem goed vind. **KLIK**
Lauren De Ruyck alias Lauren Anny J heeft een nieuw liedje! **KLIK**

LUFU

Ik heb echt een geweldige dag achter de rug! Ik zal zoals de meeste onder jullie willen verder doen in het Nederlands

Ik keek mijn leerkracht gespannen aan. Komaan zeg het. "Lauren," hij keek me serieus aan. "Je bent geslaagd voor het 5de jaar, proficiat." zei hij. "YES" riep ik. Anderen keken mij maar wat vreemd aan maar ik trok me er niets van aan. Ik ga naar Ierland. "Bedankt." zei ik nog tegen mijn titularis en nam mijn rapport aan. Met een grote glimlach op mijn gezicht ging ik naar huis. "IK BEN GESLAAGD EN IK GA NAAR IE- OSLO!!" riep ik door het huis. Mijn vader en moeder omhelsden me met een grote glimlach op hun gezicht. "Proficiat meisje." feliciteerden ze me beiden. Ik sms'te snel naar Jill dat ik geslaagd was en dus meeging morgen.
Ze feliciteerde me en ik feliciteerde haar want ze was ook geslaagd.

Ik zwaaide mijn moeder uit terwijl de ouders van Jill de straat uitreden. "Klaar voor Ierland?" vroeg Max aan Jill en mij. "JAAA" riepen ik en Jill samen. Na een uurtje rijden kwamen we aan op Zaventem. Jill nam afscheid van haar ouders. Samen liepen Jill en ik door de bewaking. We deden wat we moesten doen en gingen toen het vliegtuig op. "Klaar?" vroeg Jill voor we opstegen. "Ik weet het niet meer. Wat als ze me niet willen zien of niet naar me willen luisteren? Wat als ze verhuist zijn?" vroeg ik paniekerig. Ik begon nu toch te twijfelen over mijn keuze. "Kalm nu. Als ze je niet willen zien of niet naar je willen luisteren dan maken we er een leuke 5-daagse van. En ik denk echt niet dat ze je zomaar aan de deur gaan zetten. Ik ga met je mee."stelde Jill me gerust. Ik zuchtte nerveus. "Geniet er nou van." Jill keek me glimlachend aan. "Ik denk echt wel dat Niall je broer is. Hij heeft van diezelfde blauwe ogen als je vader. Als je hem dan ontmoet wil je hem dan zijn nummer vragen?" zei Jill opgewekt. "Ten eerste; Ik weet niet of Niall mijn broer is, en ten tweede, als Niall mijn broer is moet hij dat eerst willen geven." zei ik lachend. De hele vlucht lachten we nog over allerlei dingen. De spanning nam af door aan andere dingen te denken. De vlucht was niet heel lang want Dublin lag niet zo heel ver.
Jill hield een taxi aan die ons naar ons hotel zouden brengen. Het was nog ongeveer een uur rijden van hier. Ik gaf het adres van ons hotel aan de chauffeur.Het was een knappe jongeman.
"Jullie zijn niet van hier, hé." zei de taxichauffeur nadat we al een halfuurtje onderweg waren. "Nee, we komen uit België." zei Jill opgewekt. "Ah, Wat brengt jullie naar Mullingar?" vroeg hij. "Er woont familie van mijn vriendin." zei Jill voor ik iets kon antwoorden. "O, dus jullie komen niet voor Niall Horan? Hij woont daar namelijk ook. Of zijn jullie geen fans van One Direction?" Hij keek ons aan via zijn achteruitkijkspiegel. "Nee, we komen niet voor Niall, en ja we weten dat hij daar woont." zei ik voor Jill iets doms ging zeggen.

Nadat we ingechekt waren in het Austin Friar Hotel gingen we naar onze kamer. Het was echt een mooi hotel. Ik plofte neer op het bed en keek op de klok hoe laat het was. Het was al 4 uur in de middag. Jill keek ook net op de klok. "Ik denk dat we nu beter uitpakken en dan meteen een bezoekje brengen aan Greg en zijn broer en zijn mama." stelde Jill voor. "Waarom nu al? Straks willen ze me helemaal niet zien." zuchtte ik. Jill was haar koffers al aan het uitpakken. "Kom nou," zei ze en ze deed teken dat ik ook mijn koffer moest uitpakken. Ik stond op en pakte mijn koffer erg langzaam uit. Toen dat eenmaal gedaan was trok Jill me al meteen aan m'n arm mee naar buiten. "Ik wil niet meer." kreunde ik toen we weer in de hal van het hotel stonden. "Komaan, je wou ze ontmoeten nu heb je de kans en wil je niet meer." Ik zuchtte ze had wel gelijk. Ik nam het briefje met het adres erop uit mijn zak. Het is slechts een paar minuten stappen van hier. "Kom we gaan." zei Jill.
We kwamen aan in een rustige straat met allemaal ongeveer dezelfde huizen. Ik zocht naar het juiste nummer. Het was intussen hard beginnen regenen waardoor Jill en ik bijna helemaal nat waren. we stonden voor het huis en na lang aarzelen drukte ik op de bel.

Reacties (2)

 • Chasing1D

  OMG NICE! Hoe heb je die trailer gemaakt? -vraagt ze smekend-
  Nu ga ik naar Lauren's nieuwe liedje luisteren (:

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  OPEN MAKEN OPEN MAKEN

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen