Foto bij 8. Lauren De Ruyck

Sorry dat het zo laat is maar ik heb nogal lang geslapen. Nog een fijne zondag en reacties en kudo's zijn nog altijd welkom!
x
LUFU

Ik nam Jill haar hand vast omdat ik wat steun zocht. De deur ging open en een 24- jaar uitziende jongen stond voor ons. "Waarmee kan ik jullie helpen?" vroeg hij vriendelijk. "I- Ik euhm, ben Lauren. Is je moeder soms thuis?" stotterde ik. De jongen keek mij lachend aan. "Ja ze is er, kom binnen je bent drijfnat." zei hij terwijl hij een stapje opzij zetten zodat we binnen konden. Ik stapte binnen, meteen gevolgd door Jill. "Mam, er zijn hier 2 meisjes voor jou." riep hij naar de keuken. Een vriendelijke vrouw kwam uit de keuken. "Hallo, waarmee kan ik jullie helpen? O god jullie zijn helemaal doorweekt, wacht ik maak even 2 kopjes warme chocolademelk." zei ze en ze verdween weer in de keuken. "Ga maar zitten." zei de jongen terwijl hij naar de tafel wees. Jill en ik gingen zitten. Ik liet mijn ogen door de woonkamer glijden en zag allemaal leuke gezinsfoto's. "Hier, alsjeblieft." zei de vrouw terwijl ze twee dampende tassen chocolademelk voor onze neus zette. Meteen legde ik mijn handen rond de tas. "Waar kan ik jullie mee helpen?" vroeg ze. "Wel, uhm, als het goed is zou u mijn vader moeten kennen. Peter De Ruyck." het laatste fluisterde ik. Ik keek op om haar reactie te zien. Ze leek geschrokken en verbaasd. "Peter is jouw vader?" vroeg ze, ze leek nu eerder wat verdrietig. Ik knikte. "Heb je nog broers of zussen?" Greg was intussen ook bij ons komen zitten, zijn gezicht stond ook wat geschrokken. "één broer, Jaan. En volgens mijn vader heb ik nog 2 halfbroers." Ze keek me aan met tranen in haar ogen. "Hoe heet jij?" vroeg ze. "Lauren, en u?" "Ik ben Maura, dit is Greg." stelde ze zich voor. "Hoe ben je dit alles te weten gekomen?" "Wel, uhm, mijn vader deed de laatste dagen raar en toen heeft hij verteld dat hij nog 2 kinderen had bij een andere vrouw. Dat was alles wat hij wou vertellen. Ik wou hoe dan ook mijn broers ontmoeten dus zijn we bij mijn oma en opa jullie adres gaan vragen. Ze waren zo vriendelijk om dat te geven en nu ben ik hier met Jill, zonder dat mijn ouders het weten." vertelde ik. Maura knikte. "Dat was alles wat je vader je verteld heeft?" vroeg Maura. Nu was het mijn beurt om te knikken. Ik keek naar Greg en hij zat er maar wat stilletjes bij. "Het wordt tijd dat je eens weet hoe alles in elkaar zit." zei ze,
"Je vader en ik waren al enkele jaren een koppel toen ik zwanger werd. We waren beiden dolgelukkig. In '87 werd Greg geboren. Alles ging goed tot ik weer zwanger was. Toen ik drie maanden ver was kwam ik erachter dat je vader mij bedroog, waarschijnlijk met je moeder. Ik heb hem meteen buitengegooid en ik heb hem nooit meer terug gezien. Toen Niall-" Jill kon een klein gilletje niet onderdrukken. Maura grinnikte en ging toen verder. "Toen Niall geboren werd had ik een nieuwe relatie met Bobby. Niall kreeg de achternaam Horan en ook Greg's achternaam hebben we veranderd. Greg weet van dit alles want hij was 5 toen je vader bij mij vertrok. Niall weet hier niets van maar ik denk dat het ook tijd wordt om hem hierover in te lichten, dat Bobby niet z'n echte vader is." Ik luisterde geboeid. Dit had mijn vader niet verteld. "Dus jij bent eigenlijk dan mijn halfzus?" zei Greg. Ik knikte. Hij stond op en kwam naar me toe. Ik stond ook op en hij sloot me in zijn armen. "We moeten al die verloren jaren inhalen." zei hij. Ik knikte. Ik was echt blij dat ze zo reageerden. Greg liet me weer los en ging weer zitten. "Vertel eens wat meer over jou en je broer." zei Greg. "Wel, ik ben Lauren, ik ben nu nog 16 maar volgende maand wordt ik 17. Ik woon in België. Dit is mijn beste vriendin Jill. Mijn broer heet Jaan en is 14. Hij heeft een motorische handicap waardoor hij niet kan lopen want zijn benen zijn verlamd." vertelde ik. Greg en Maura knikten. "Je hebt geluk morgen komt Niall terug thuis. We kunnen het hem dan meteen ook vertellen. Is het mogelijk dat je morgen rond 10 uur terugkomt dan?" vroeg Maura. Ik knikte. Het was nog een heel gezellige avond.

Reacties (4)

 • CuteDancingDino

  Niall De Ruyck?
  Neej doe dat maar niet!
  Hij is gemaakt voor de achter naam horan!

  5 jaar geleden
 • pinkbubbles

  [center][/center]Niall Horan--Niall De Ruyck


  Ik vind Nial Horan toch veel beter passen

  (dance)(dance)

  5 jaar geleden
 • Niallerslove

  Dit is geweldig

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Oeh! Ze nemen het goed op! Niall ;c

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen