Foto bij 9. Lauren De Ruyck

Wat vind je van het verhaal? Als er dingen zijn die jullie storen mag je het altijd zeggen, ik kan goed tegen kritiek.
Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden.

LUFU

De avond was nog heel erg gezellig.We hadden lekker avondeten gekregen. We hebben ook Denise ontmoet, ze was al hoogzwanger. Maura en Greg waren twee fantastische mensen. Ik hoopte dat Niall ook zou meevallen.
We zijn nu terug in ons hotel. Ik liet me vermoeid op het bed vallen. Het was een drukke dag geweest. "Lauren?" vroeg Jill. Ik keek op. "Denk je ook niet dat het beter is als ik morgen niet meega? Ik denk dat Niall niet zo heel blij gaat zijn als hij eindelijk terug rustig thuis is dat daar zo'n gillende fan als ik op hem wacht." zei Jill. Ze had wel een punt. "Oké, is goed. Als je het zelf niet erg vind natuurlijk?" vroeg ik. "Natuurlijk niet, maar ik wel hem dan wel ooit een keer ontmoeten." zei Jill, Nee, eiste Jill. "Oké" zuchtte ik. "Waarom zo zuchten?" "Ik weet niet, hoe denk je dat Niall zal reageren?" vroeg ik wat onzeker. "Het zal vast wel meevallen als hij op Maura en Greg lijkt." zei Jill. "Maar wat als hij meer op mijn vader gelijkt? Dan zal hij echt heel erg snel boos worden." zei ik bang. "Ga nu maar lekker slapen we zien morgen wel." zei Jill geruststellend. "Okay." zei ik. Ik nam mijn pyjama en deed hem aan. Jill deed hetzelfde en we kropen samen in bed. "Welterusten." "Slaap lekker."

Om 10 uur stipt stond ik weer voor de deur bij Maura. Ik belde aan en al meteen deed Maura open. "Dag Lauren kom binnen." Zei ze. Ik ging naar binnen. "Niall komt zo. Hij belde net dat hij geland was in Dublin." Ik knikte ik was echt zenuwachtig hoe hij ging reageren. "Ben je zenuwachtig?" Vroeg ik aan Maura. Je kon zien dat ze ook een beetje bang was om het te vertellen. "Ja, eigenlijk wel" knikte ze. "Ik ook" zei ik. "Waarom is je vriendin niet mee?" Vroeg Maura toen ze ontdekte dat Jill niet mee was. "Ze dacht dat het beter was dat ik alleen zou komen. Omdat ze anders waarschijnlijk helemaal ging beginnen flippen als Niall zou aankomen." Legde ik uit. "Ach zo" zei Maura lachend. Er kwam een man uit de keuken die ik nog niet gezien had. Dat moest waarschijnlijk Chris zijn. "Hallo, jij moet Lauren zijn." zei hij terwijl hij me de hand schudde. "Ja, dat ben ik. Jij moet Chris zijn?" zei ik voor de zekerheid. "Ja, dat ben ik." zei hij glimlachend. "Leuk u te ontmoeten." zei ik vriendelijk. "Insgelijks Lauren. En zeg maar je of Chris. U, klinkt zo, hoe zal ik het zeggen? Klassiek?" grinnikte Chris. Ik moest lachen.
Even later kwamen ook Greg en Denise aan. Greg drukte me meteen stevig tegen zich aan. "Dag zus" grinnikte hij. Ik lachte, "Dag broer" lachte ik.

Een klein uurtje later hoorden we een autodeur dichtslaan. Ik speelde nerveus met mijn vingers terwijl Chris, Maura, Greg en Denise naar buiten gingen om Niall te verwelkomen. Ik keek naar mijn handen en zag dat ze helemaal aan het trillen waren. Ik hoorde allerlei stemmen op gang maar ik kon niet verstaan wat er gezegd werd. De deur naar de woonkamer waar ik zat ging open en Denise en Maura kwamen als eerste binnen. Daarna kwam Greg hij had een van de koffers van Niall mee. Chris en Niall kwamen ook binnen. Ik zag dat Niall meteen naar mij keek. Hij fluisterde iets naar Greg maar ik kon niet horen wat. Greg schudde zijn hoofd en Niall keek me weer aan. Ze plaatsten Niall zijn koffers aan de trap. "Niall, dit is Lauren." stelde Maura me voor. Ik stond op en schudde hem de hand. "Misschien is het beter als je even gaat zitten." zei Maura tegen Niall. Ik ging ook terug zitten. Niall zat schuin tegenover me en Maura zat naast me. Greg zat voor me en op de twee andere plekken zaten Denise en Chris. "Wat gebeurd hier?" vroeg Niall ongerust. "Niall we moeten je iets vertellen." Maura keek hem aan. Niall keek onrustig rond. "Bobby, papa, is euhm, niet je echt vader. Ook niet die van Greg." Maura beet op haar lip en ik zag Niall ook geschrokken kijken. "De vader van Lauren is je echt vader, en Lauren is je halfzus."
Toen...

Reacties (7)

 • MeloveEmma

  Haha ik kan goed tegen kritiek
  ik stel me nu helemaal voor dat je hem spaced bij kritiek XD
  niet gemeen bedield hoor heb gewoon een rijke fantasie XD
  en btw thnx ik leer een.beetje vlaams door jouw verhaal, best handig vwant kennissen van ons zijn vlaams...

  5 jaar geleden
 • Treesje

  Rende hij het huis uit om daarna even te schreeuwen. Hij komt terug binnen en vliegt haar om de hals.
  Love the story!

  5 jaar geleden
 • Hannane

  U trailer is egt GOE! kusjes

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Toen begon Niall keihard te lachen en vloog hij Lauren om haar hals, happy end. (:

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen