Foto bij Hundred-One

Hannah Mae Wilson
16+

Mijn shirtje en Harry's shirt liggen al ergens op de grond en nog steeds zitten we in een intieme zoen verwikkeld. Harry loopt naar het bed toe en legt me neer en komt boven me hangen terwijl zijn handen mijn lichaam verkennen. Zijn handen glijden dan naar mijn short en knoopt die open. Hij haalt zijn lippen van de mijne af en trekt mijn short uit. Als die ergens op de grond ligt trek ik Harry weer naar me toe, wat van zijn kant een grinnik oplevert.
"Mevrouw ongeduld" grijnst hij en drukt zijn lippen in mijn nek. Een kreun verlaat mijn mond als hij begint te zuigen en zachtjes begint te bijten. Ik kras met mijn nagel over zijn borst heen en trek hem nog dichter naar me toe. Hij verplaats zijn lippen vanuit mijn nek, op mijn schouder en dan richting mijn borst, maar dan stopt hij en glijden zijn handen onder me en klikt hij mijn bh los. Meteen komen mijn borsten in zicht en richt Harry zich daarop en meerdere kreunen verlaten mijn mond als hij met zijn tong langs mijn tepels glijd. Hij doet het allemaal zo langzaam, maar oh zo lekker. Ik laat mijn handen naar zijn broek glijden, maar hij houd me tegen en kijkt me aan.
"Ik verwen jou vandaag schat" zegt hij met een hese en opgewonden stem. Ik zucht en laat mijn handen weer naast mijn lichaam zakken. Dit vindt ik echt heel gemeen, ik wil hem aanraken en laten genieten. Hij grijnst als ik een beteuterd gezicht trek en kruipt dan wat van me af en haakt zijn wijsvingers achter mijn slip en trekt die uit. Ik lig nu dus naakt en hij heeft zijn broek nog aan, ook niet eerlijk eigenlijk. Die gedachten is al snel verdwenen als hij zijn vinger in me steekt. Een gil verlaat mijn mond als hij ook zijn tong erbij gebruikt en ik leg mijn benen wat verder uit elkaar. Hij steekt er nog een vinger bij en kreunen verlaten mijn mond. Waarom is hij hier toch zo verdomd goed in? Ik kronkel over het bed heen en het lukt me gewoon niet om stil te liggen. Mijn hartslag is gejaagd en ik begin zwaarder adem te halen, dit voelt gewoon zo verdomd lekker.
"Fuck Harry" kreun ik luid en bijt hard op m'n lip als mijn hoogtepunt steeds hoger komt.
"Als je nu stopt, sla ik je kapot" kreun ik en mijn lichaam spant zich steeds meer aan. Harry blijft doorgaan en dan hou ik mijn adem in en duw ik mijn heupen omhoog en bereik ik mijn climax. Ik ga weer plat op m'n rug liggen en hijg wat uit. Harry klimt weer over me heen en drukt een kus op mijn lippen.
"Ik hou van je schatje" fluistert hij hees en drukt zijn lippen opnieuw op de mijne en laat zijn tong over mijn lippen glijden en ik open mijn mond en zijn tong gaat op zoek naar de mijne om erna een spel mee te spelen. Na een lange intieme zoen haalt hij zijn lippen weer van de mijne af en kijkt me aan.
"Ik wil je aanraken" zeg ik met een zwoele stem en glij al met mijn hand over zijn borstkas.
"Ga je gang" zegt hij hees in mijn oor en ik duw hem meteen van me af en kruip bovenop hem. Hij grijnst en ik kras met mijn nagels over zijn borstkas, naar beneden over zijn buik en stop bij zijn boxer rand, die net iets boven zijn broek uitsteekt. Ik laat mijn hand dan over zijn broek glijden en voel een enorme bobbel zitten. Ik grijns en maak zijn riem los en dan ook meteen zijn broek. Dan trek ik hem uit en laat dan mijn hand over zijn boxer glijden en knijp even in de bobbel eronder en er luid een harde kreun. Ik kijk naar zijn gezicht en hij kijkt me opgewonden aan. Ik grijns en druk een kus op zijn boxer en haak dan mijn vinger erachter en trek zijn Calvin klein boxer naar beneden en gooi die weg. Zijn erectie drukt nu tegen zijn onderbuik aan en ik laat mijn vingertoppen er even overheen glijden.
"Doe iets for god sake" kreunt Harry. Ik lach even en pak zijn lid dan vast en trek heel even en laat dan mijn tong eroverheen glijden. Ik glij met m'n tong naar onderen, dan terug naar boven en neem dan het topje in m'n mond en zuig zachtjes aan de eikel. Hierdoor verlaat een hardere kreun Harry's mond en voel ik Harry's vingers zich in mijn haar vlechten. Ik begin hem te pijpen en gebruik mijn tong erbij. Meer luide kreunen verlaten zijn mond en dit betekent voor mij om door te gaan. Ik laat hem één keer diep in me mond glijden en ik hoor Harry zijn adem inhouden. Ik doe het nog een aantal keer en haal hem dan uit mijn mond. Harry opent zijn ogen en ik kruip omhoog en ga op hem zitten. Harry legt zijn handen op mijn heupen en kijkt me aan. Ik laat me naar beneden zakken en voel hem in me komen. Ik laat hem helemaal in me glijden en bijt dan op mijn lip. Dit voelt zo goed. Dan begin ik eerst zachtjes op en neer te bewegen, maar Harry vindt dat blijkbaar niet goed en begint nu zelf ook te stoten en ik zet mijn handen op zijn borst en ga mee op zijn beweging. Harry stoot diep en bij ons allebei verlaten kreunen ons mond. Waarom is seks zo ontzettend lekker? Harry stoot op een hard tempo door en werkt ons beide steeds dichter bij ons hoogtepunt. Ik pak zijn bovenarmen vast als hij nog dieper in me komt en het zweet druipt over zijn voorhoofd. Hij drukt kort zijn lippen in mijn nek en achter mijn oor en dat is echt mijn zwakke plek, dus verlaat een luide kreun mijn mond en meteen erna hou ik mijn adem opnieuw in en bereik ik voor de tweede keer mijn climax. Omdat mijn lichaam zich aanspande gaf dat een druk bij Harry en bereikt hij ook zijn climax en beide hijgen we dan uit. Harry rolt van me af en zo blijven we even hijgend naast elkaar liggen.
"Eerst keer seks als stelletje" zegt Harry hijgend en een glimlach verschijnt op mijn gezicht.
"De eerst maar niet de laatste" zeg ik en rol me naar hem toe en leg mijn hoofd op zijn borst.
"Daar ben ik het mee eens" zegt Harry en hij legt zijn arm om me heen en streelt over mijn rug. Ja, ik ben blij dat ik ja heb gezegd en dit moment wil ik gewoon nooit meer vergeten, dit was gewoon zo lief van hem.


Weer een 16+ stukje voor jullie, is al even geleden volgens mij.
Weet je dat ik de hoofdstukjes echt een aantal keer moet overlezen voor spelling's fouten. Schrijven op een tablet is echt niet makkelijk, vindt ik.
Dus als je nog spelling's fouten ziet, geef het dan even aan. Thanks...
Het is hier nu half 10 in de ochtend en ik ben moe, super slecht geslapen vannacht. Sliep weer in een tent en er vlogen muggen om me heen, heel erg vervelend dat gezoem bij je oor. En ook is het hartstikke warm. Het is nu al 21 graden en het is pas half 10. Niet normaal. Noah, Nathalie, Danny en ik gaan zo een zwembad zoeken hier, zodat we even kunnen afkoelen.
Trouwens volg mijn twitter als je op de hoogte wilt blijven, van waar ik ben en alles. Ik zal sommige dingen ook hier zeggen, maar daar meer.
Waarschijnlijk, ik vergeet het soms haha. Maar hier mijn Twitter.. Follow me =D
Xo

Reacties (2)

 • AnkePayne

  Zo schattig!
  Veel plezier meid..

  6 jaar geleden
 • Arquitecta

  Aaawh (:
  Ga snel verder xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen