Foto bij 11. Niall Horan

!!!LET OP!!! Dit is Niall POV
Thanks, voor de lieve reacties xxx

LUFU

Ik kwam mijn kamer binnen en schopte tegen mijn kast. "Verdomme" zei ik. Ik snapte hier niets van. Papa was mijn echte vader niet. Dat kon toch niet. Mama zou het toch wel gezegd hebben? Of Greg? Ik mocht die Lauren echt niet ze dacht even heel mijn leven op zijn kop te zetten, precies of het is met One Direction al niet hectisch genoeg. Er werd op de deur de geklopt "Binnen." zei ik. Greg kwam binnen en kwam meteen op mijn bed zitten. "Niall, Ik weet dat het moeilijk is om te geloven en te aanvaarden, maar probeer het alsjeblieft. Ik schrok ook toen Lauren gisteren voor de deur stond en kwam vertellen dat ze onze halfzus is." zei Greg. Ik wou dit niet geloven. "Waarom hebben jullie mij daar niets van verteld?" Greg zuchtte. "We dachten dat hij nooit meer zou terugkomen, we hadden al helemaal niet gedacht dat zijn dochter zou komen. We hadden niet gedacht dat dit ooit zou gebeuren. Mam dacht dat het beter was dat je van niets wist." We dachten, we hadden niet gedacht, mam dacht "Ik had verdomme het recht om dit te weten, jullie moeten niet zoveel nadenken." schoot ik uit. "Niall," zuchtte Greg. "Probeer gewoon eens vriendelijk te doen tegen Lauren, ze heeft dit alles ook niet gewild." zei hij voor hij vertrok. Ik keek een tijdje naar de deur waar Greg door vertrokken was. Ik zuchtte. Waarom moest dit nu net allemaal met mij gebeuren?

De rest van de dag sms'te ik nog wat met mijn bandmates. Ze vonden het allemaal vreemd maar ze vonden dat ik wat vriendelijker moest doen tegen Lauren, ze was tenminste familie. Maar ik kon toch niet normaal doen tegen haar? Greg had nog laten weten dat ze morgen nog eens langs zou komen. Ik moest proberen vriendelijk te doen. Pff, we zien morgen wel. Dacht ik voor ik wegzakte in een diepe slaap.

Ik werd wakker door het zonlicht dat door mijn gordijnen kwam. Ik keek op mijn wekker en zag dat het al half tien was. Ik gooide mijn benen over de bedrand en stapte uit. Ik slofte naar de badkamer. Ik waste me en deed mijn kleren aan. Ik ging naar beneden, de tafel was al gezet en ik schoof aan. Ik zat op mijn gewoonlijke plekje naast mam. "Goedemorgen." mompelde ik. "Goedemorgen Niall. Wat ga je doen vandaag?" vroeg mijn moeder opgewekt. "Ik weet nog niet. Ik denk dat ik vandaag nog wat binnen blijf en wat uitrust." vatte ik mijn dag kort samen. Mijn moeder knikte. Chris was waarschijnlijk al gaan werken. "Mam, waarom heb je, waarom is de vader van Lauren weggegaan bij jou?" vroeg ik stamelend. "Hij had een ander. Waarschijnlijk was dat de moeder van Lauren." zei mijn moeder. Ik beet op mijn lip en dacht na over wat mijn moeder gezegd had. Hij was dus echt een klootzak, hij had mijn moeder bedrogen. Greg kwam de keuken binnen. "Hoe was het gisteren nog met Lauren?" vroeg mijn moeder toen ze hem zag. "Het was best wel gezellig. Ze is echt een lief meisje." zei Greg met een grote glimlach. "Wat heb je wel gedaan?" vroeg ik. "Ik heb haar gisteren rondgeleid in Mullingar." zei Greg. "Ach zo." mompelde ik. Kon er hier over niets anders meer gepraat worden. "Ze komt eraan." zei Greg nog en hij keek me waarschuwend aan.

Ik hoorde Greg en mam Lauren verwelkomen in de hal. Greg en mam kwamen binnen met twee meisjes achter hen. Degene met het bruine herkende ik als Lauren maar die blonde had ik nog nooit gezien. "Is dat soms nog een zus van mij?" zei ik botter dan verwacht. Greg keek me waarschuwend aan en ook mam keek me kwaad aan. "Nee, ze is gewoon een vriendin van mij." zei Lauren verlegen. Ik zag dat het blonde meisje heel hard haar best moest doen om niet te beginnen fangirlen. "Mooi zo." zei ik ik wou vertrekken maar toen hield het blonde meisje me tegen. Ik zag dat Lauren haar probeerde tegen te houden maar ze faalde. "Kijk eens Niall, ik ben een grote fan van je maar ik had nooit gedacht dat je zo'n oen kon zijn. Heb je er ooit al eens over nagedacht hoe Lauren zich voelt over jouw reactie? Greg en jij zijn haar twee verloren broers waar ze al bijna 17 niet kan op rekenen. Nu kan ze rekenen op Greg, maar jij vind haar precies niet belangrijk. Ik begin mijn respect voor jou te verliezen, echt waar!" schreeuwde ze.

Reacties (7)

 • TheBlueJay

  OMG eerlijk gezecht zou ik dat ook doen XD

  6 jaar geleden
 • Treesje

  You tell him sista! Love it!

  6 jaar geleden
 • Rijeee

  Yeaaah de juiste woorden voor Niall, hopelijk draait hij bij :3

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Hahaha in je faceeee

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen