Foto bij • 74.

• Candice Brittany Melrose.

Een harde klap volgt en ik schrik op. 'Harry?' Vraag ik zacht. Door het tikken op het dak kom ik er achter dat het nog steeds regent. De harde klap volgt weer en bang deins ik tegen de achterkant van het bed aan. 'Sssst. Rustig lieverd, het is maar onweer.' Fluistert de heze stem van Harry en hij pakt me rond mijn heupen vast. Ik zucht en ga weer liggen.
'Zijn we wel veilig hier? Ik.. Ik bedoel... Alles is van hout enzo...' Zeg ik terwijl ik me dicht tegen hem aandruk. 'Jawel.' Zegt Harry, maar ik hoor ergens de twijfeling in zijn stem. Ik zucht. 'Ben je bang?' Vraagt hij zacht. 'J... Ja.' Piep ik en Harry trekt me nog wat dichter tegen zich aan. Er begint weer een donder en dan begint het te suizen. 'Dat is de wind.' Zegt Harry dan. Ik zucht en verberg mijn gezicht in zijn borst. Zolang ik maar bij hem ben...
'Sssst. Het is maar het weer.' Sus Harry en de klap volgt weer. Ik gooi de dekens over mijn hoofd heen en wil me nog verder tegen Harry aandrukken als hij me tegenhoud.
'Als je nog dichter tegen me aan komt liggen val ik uit bed.' Lacht hij. Ik lach ook even en klem mijn armen dan strak rond zijn lichaam. Ik begin tekeningetjes tegen zijn borst aan te maken en iedere keer schrik ik weer van de klap. Het gesuis van de wind word alleen maar erger en het tikken van de regen maakt het er ook niet makkelijker op...

Ik heb de nacht amper een oog dicht gedaan als ineens mijn ogen open vliegen van hard getril. Ik kijk op en zie dat Harry nog slaapt. Ik buig over hem heen en pak zijn telefoon. ''Zayn.'' Staat er in beeld. 'Hey Zayn.' Neem ik op. 'Godzijdank jullie leven nog!' Roept hij uit. 'Wat? Wat is er? Waarom zouden we niet meer leven?' Vraag ik verward.
'Niall zette net het nieuws aan en er is een hevige storm die jullie kant uit komt. Alsjeblieft probeer zo snel jullie kunnen jullie spullen te pakken en kom alsjeblieft hierheen.' Zegt Zayn in paniek. 'Candice?!' Hoor ik de stem van Liam. 'Ja?' Roep ik terug. 'Kom naar London, nu, alsjeblieft!' Roept Liam en dan word ineens de verbinding verbroken. 'Zayn? Liam? Zayn?' Ik zucht gefrustreerd als ik ineens voel hoe mijn hand gepakt word.
Ik schrik en kijk ik de groene ogen van Harry. 'Wat is er?' Vraagt hij met zijn hese ochtendstem.
'We moeten onze spullen pakken en weg hier. Er is een storm in de stad hier. We moeten zo snel mogelijk naar London riep Zayn.' Zeg ik en ik voel hoe mijn ademhaling versnelt. Harry pakt mijn gezicht tussen zijn koude handen vast. 'Candice rustig!' Roept hij terwijl hij me diep in mijn ogen aankijkt.
'Wat de storm wat wij gister hoorde?' Piep ik. Harry bijt op zijn lip. 'Ik weet het niet...' Zegt hij zacht. Mijn ademhaling gaat nog gejaagder. 'Candice!' Roept Harry. 'Ik... Ik wil niet dood!' Piep ik en ik voel hoe ik een klap tegen mijn wang krijg. Ik kijk op en een waas verdwijnt voor mijn ogen. 'Rustig in, rustig uit.' Beveelt Harry. Meteen luister ik naar wat hij zegt en adem diep in en uit. 'God zij dank.' Fluistert hij waarna hij me dicht tegen zich aantrekt. 'We gaan onze spullen pakken en naar huis. We gaan niet dood.' Zegt Harry waarna hij zijn handen strak om mijn lichaam klemt. Ik voel hoe een eenzame traan mijn wang verlaat.

- -

Zeg, wat willen jullie nu?
Wel of geen drama?
hahahaha.
xxxx

Reacties (35)

 • FlyingMinds

  Dramaaaa!:P

  8 jaar geleden
 • Deliamy

  Ohmygod, what's happening?
  Hihi ^^

  8 jaar geleden
 • Oneira

  DRAMAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

  8 jaar geleden
 • Atlanta

  noooooooooo, geen drama:(
  drama is steeds zo cliche en het is nu net zo romantisch D:
  snel verdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! <3

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  Geen drama…

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen