Foto bij • 75.

• Candice Brittany Melrose.

'Harry, hoe gaan we naar huis? We hebben beide een aparte auto en ik wil echt niet alleen in een auto nu!' Roep ik uit. 'We nemen mijn auto.' Zegt Harry simpel. 'En de mijne dan?' Vraag ik. 'Je krijgt van mij wel een nieuwe, misschien zit er een verzekering op, het komt goed!' Zegt Harry en hij pakt me stevig vast.
'Ik hou van je.' Fluistert hij zomaar, en er komen weer tranen op in mijn ogen.
'Ik ook van jou.' Snik ik. 'Niet huilen.' Beveelt Harry me. 'Ik... Ik ben gewoon zo bang...' Fluister ik. 'We gaan dit overleven Candice. We rijden gewoon terug naar London, alles komt goed.' Zegt Harry en hij drukt een kus op mijn voorhoofd.
'Als we bij elkaar blijven kunnen wij samen alles aan.' Zegt hij. Ik glimlach en druk een kus op zijn lippen. 'Misschien is dit wel de laatste keer dat ik je kus...' Fluister ik. 'Nee, Candice, dat is het niet.' Zegt Harry en hij laat me los en pakt mijn bovenarmen vast. 'Wij gaan nu gewoon naar London ja? Mijn ouders zijn daar ook, die heb ik vanmorgen gebeld en ze zijn al gevlucht. Ze trekken nu bij de jongens in tot de storm over is, en Gemma is bij haar vriend tot de storm over is. Wij gaan naar Liam en Anouk, en alles komt goed ja?' Zegt Harry scherp. Ik bijt op mijn lip en knik waarna ik hem nog stevig vastpak.
'We kunnen maar beter meteen gaan, hoe eerder we hier weg zijn, hoe meer de kans is dat we het redden tot London.' Fluistert Harry. Ik knik en hij knuffelt me nog een keer waarna hij een kus op mijn lippen drukt.

Met de zware koffer loop ik naar beneden waarna we de voordeur openen. Meteen schuurt de wind langs mijn lichaam en voel ik de regen tegen mijn gezicht. Ik grijp Harry zijn hand terwijl ik met mijn andere hand mijn koffer met wieltjes pak. Harry knijpt in mijn hand waarna we naar buiten lopen, naar de achterkant van de bungalow voor zijn auto die daar staat.
'Shit! Shit!' Roep ik uit en Harry kijkt me, voor zover dat gaat aan. 'Mijn sleutels van mijn auto, ons huis en Liams huis en ook mijn telefoon liggen nog binnen!' Gil ik. 'Hier, beloof me dat je in de auto gaat zitten, dan ga ik ze halen!' Roept Harry en voor ik kan protesteren drukt hij zijn sleutels al in mijn hand en loopt hij met veel moeite weer terug.
Ik loop naar de auto en ga erin zitten terwijl ik zie hoe Harry met moeite de deur van het huisje openmaakt en naar binnen loopt.
Ik kijk gespannen naar het huisje als ik de grote boom ervoor gevaarlijk zie bewegen. Angst bekruipt me en ik bijt in mijn wijsvinger als ik zie hoe de boom wel heel onstabiel word. Meteen vlieg ik de auto uit maar ik ben al te laat. De boom raakt uit zijn evenwicht en ik zie hoe hij van de stam breekt. Met een harde klap valt hij op het huisje, terwijl Harry nog daarbinnen is...

- -

Sorry, de meeste kozen voor drama...
Dus ik hoop dat ik niet nog meer abo's ga verliezen aangezien ik er nu al een paar kwijt ben... ):
Al mag ik helemaal niet zeuren want ik heb er echt ontzettend veel en ik ben zo blij met jullie allemaal! <3

De drama zal geen relatie drama worden, dat gebeurd al zo vaak in story's,
en dan klopt het ook niet meer met wat ik in gedachten heb.

En ik vond jullie reactie's zo leuk!
Dank jullie wel.

Ja, ik ga jullie hier echt mee achterlaten.
Weltrusten! xxxx <3

Reacties (17)

 • FlyingMinds

  OHMYGOD!!!!:O

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  Omg!!!! Neeeeeeeeeeeee...

  6 jaar geleden
 • Elis

  O wee als hij iets heeft

  6 jaar geleden
 • Deliamy

  Oh nee.
  Weetje, dit had je niet verteld..
  Harry MOET het overleven!

  6 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Laat Harry via de achterdeur ongedeerd uit het huisje komen please:O

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen