Foto bij • 78.

• Candice Brittany Melrose.

Ik druk een kus op zijn bovenarm en Harry kijkt me even vanuit zijn ooghoeken aan. 'We gaan het halen Harry.' Zeg ik vastberaden en ik buig me weer terug en til zijn hand op, waarna ik daar weer een kus op druk.
Ik zie hoe we langzaam verder Cheshire inrijden en hoe er meer dingen verwoest zijn. Gelukkig gaat de storm nu de andere kant op, en verlaat het Engeland.
Ik zie hoe alles al verwoest is en hoe de wind vervaagt.
Ik kijk naar Harry en zie dat hij strak voor zich uitkijkt, recht naar de weg. Hij knijpt hard in zijn stuur en af en toe schokt de auto omdat de wind zoveel druk geeft. Ik zie hoe Harry weer een bocht omgaat omdat er weer een weg verspeld word door een boom.
'Dat was mijn oude werk, de bakkerij...' Ik kijk op van Harry zijn ruwe, trillende stem en zie hoe hij op zijn lip bijt terwijl er weer een traan over zijn wang rolt. Ik weet gewoon niet wat ik erop moet zeggen. Het is gewoon te moeilijk.

Ik zie hoe we verder uit Holmes Chapel rijden en hoe Harry steeds minder hard in het stuur knijpt. De wind word dus ook minder. Ik zie ook hoe de regen minder word en de straten er droger uit komen te zien. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas en zie dat ik 25 gemiste oproepen heb en 28 berichten.
Ik pak ook Harry zijn telefoon. Hij heeft er 19 en 26. Ik zucht even diep en besluit de oproepen bij ons beide te verwijderen. Daarna ga ik naar mijn inbox en zie dat het allemaal verschillende berichten zijn van de jongens, Anouk, Perrie, Eleanor, Paul heeft mij zelfs een keer ge-smst, Lou, Tom, Angela, een paar Collega's..
Ik pak ook Harry zijn telefoon en zie dat hij ook allerlei berichtjes heeft van verschillende mensen, allemaal om te vragen of we iets van ons kunnen laten horen.
Ik zie een berichtje van Louis die ertussen opvalt: Niall heeft in een paniekerige bui tegen de pers gelult dat jullie vast zitten in cheshire. Er gaat nu rond dat jullie dood zijn. Geef alsjeblieft een teken van leven Hazz! Ik mis mijn cupcake! Ik kan niet zonder je! Ik slik een keer en voel dat er een eenzame traan over mijn wang loopt.
'Ssst, Candice, we zijn thuis. We zijn over een uur thuis.' Fluistert hij en ik kijk hem even aan waarna ik me naar hem toe buig en een kus op zijn wang drukt. 'Je bent zo sterk geweest Harry.' Fluister ik. 'Jij sterker.' Zegt Harry dan en een klein glimlachje komt op mijn gezicht te staan.
Ik wil net met mijn telefoon Liam gaan bellen als er een kruisje in mijn batterij verschijnt en hij uitvalt. 'Fuck. Telefoon leeg.' Vloek ik zacht. 'Pak de mijne.' Zegt Harry. Ik knik en zoek het nummer van Liam op terwijl ik met zijn telefoon probeer te bellen. Ik hoor een pieptoon en dan een vrouwenstem die begint te vertellen dat het tarief te laag is om te bellen. Ik zucht diep. 'Je hebt geen beltegoed meer.' Zeg ik dan. Harry slaat even op het stuur. 'Fuck. Nou, we zijn bijna thuis.' Zegt hij dan. Ik knik en pak zijn hand vast waar ik even in knijp. We gaan het halen, we gaan naar huis!

- -

Nu ben ik degene die met open mond zit,
met tranen in de ogen,
gillend door de kamer rent,
van de stoel afvalt,
Er ontzettend mongolisch uitziet met een big-smile op mijn gezicht,
en heeeeeeel blij doet.

Eerste in de top, bijna 500 abo's....
WAUW ! <3
Dank jullie wel! <3
Echt ge-wel-dig!
ik hou van jullie.
Echt, ik ga koekjes bakken en kom ze persoonlijk bij jullie brengen.
Dank jullie wel! <3 xxx

Reacties (27)

 • FlyingMinds

  Geef mij koekjes!:D
  En tis zi f*ckinh spannend!!!

  8 jaar geleden
 • Xwoezel

  Ze kunnen ook sim-kaart verwisselen:|

  8 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  Kom dan maar naar papendrecht koekjes brengen hahaah GIVVVVEEEE MEEE!!!!

  8 jaar geleden
 • CliffordKitten

  KOEKJESSSSSSSSSSSS!:D

  8 jaar geleden
 • XSanneLovex

  Snel verder!!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen