Foto bij • 79.

Candice Brittany Melrose.

Zodra Harry de auto op de parkeerplaats bij Liam voor zijn huis heeft staan stap ik uit de auto. Harry stapt ook uit en ik ren om de auto heen naar hem toe. Ik zie hoe hij op zijn knieën is gezakt en op de stoep zit, terwijl tranen over zijn wangen rollen. Ik kan het gewoon niet aanzien, gewoon door het aanzien van hem begin ik te huilen.
Ik kniel bij Harry neer en ik kruip in zijn armen waarna ik mijn handen in zijn natte krullen klem en hem strak tegen me aandruk. Ik voel mijn shirtje nog natter worden van zijn tranen dan het al was, maar het boeit me niet zoveel. Ik trek hem dicht tegen me aan, zo strak ik kan terwijl ik zie hoe mijn tranen in zijn krullen nog natter maken.
'Alles is weg.' Fluistert hij. 'Ik ben gewoon alles kwijt van vroeger. Alles.' Huilt hij. 'Sssst.' Sus ik zacht en ik wrijf met mijn andere hand over zijn rug, zover ik daar nog energie voor heb. Ik merk nu pas echt hoe moe ik ben, hoeveel het me gesloopt heeft, deze dag.

'Harry! Candice!' Hoor ik de stem van Liam dan en ik voel hoe hij zijn lichaam tegen mijn rug plakt. 'Jullie zijn er. Jullie hebben het overleeft. Jullie leven nog!' Roept Liam uit en ik hoor hoe hij ook snikt. 'Harry! Candice!' Hoor ik dan de stem van Anouk en niet veel later voel ik hoe ze aan onze zijkant komt zitten.
'Kom mee naar binnen, jullie zijn helemaal vies en nat.' Zegt Liam en hij staat op, maar Harry en ik geven geen kik. Ik wil niet meer. Ik wil helemaal niets meer, alleen maar bij Harry blijven. Ik voel hoe Harry zijn grip rond mijn middel verstrakt. 'Ik.. Ik wil niet meer...' Huilt Harry.
'Jawel, kom.' Zegt Liam en hij tilt mij op. 'Candice!' Roept Harry uit en zijn ogen sperren open. 'Ssst, ik ben hier Harry. Ik ben hier.' Fluister ik en ik sla mijn armen weer strak om hem heen terwijl ik hem help om hem mee naar binnen te nemen.
Daar krijgen we van Liam meteen een warme deken en verdwijnt Anouk de keuken in. 'Ik ga even de rest van de jongens bellen en jou ouders Harry.' Zegt Liam en ik knik terwijl ik Harry tegen me aantrek. Hij is helemaal overstuur.
Zachtjes streel ik over zijn rug heen als Anouk terug komt met 2 warme mokken chocolademelk. Ze reikt er een aan mij uit en als Harry wat rechter gaat zitten pakt hij er ook een aan. ik houd een arm rond zijn schouders terwijl ik een nipje neem van het hete drankje. Harry kijkt me met rode ogen aan en drukt een kus op mijn lippen. 'We hebben het overleeft.' Fluistert hij zacht en ik knik waarna er een traan over mijn wang rolt. Ik wil Harry nooit meer zo breekbaar zien. Ik ben gewoon bang dat Harry straks uit elkaar gaat vallen van al zijn verdriet en pijn.
'Ja, met Liam!' Ik schrik van zijn stem en kijk op in zijn richting. 'Harry en Candice zijn allebei hier. Ze leven nog.'

- -

Ahw, dank jullie wel!
Nu zal ik nooit meer vergeten dat ik redelijk kan schrijven. hahah.

Oh, ik heb gisteravond nog om half 12 koekjes staan bakken voor jullie,
en aangezien jullie nu met 499 zijn,
en ik er 500 heb gebakken, heb ik er zelf ook nog eentje!
Dus jullie mogen er allemaal hier eentje pakken. (:
Hihi, <3

En ja, om uitleg te krijgen over Harry zijn gedrag moeten jullie nog eventjes wachten.
Dat komt namelijk in de volgende hoofdstukjes, waarom hij zo raar deed/doet,
maar ik ga vanmiddag naar mijn vriendinnetje op de camping,
en aangezien dat in de middel of nowhere is en ik alleen maar internet met wifi op mijn telefoon heb,
kan ik als ik zondag terug ben pas weer activeren...
Sorry! <3

Reacties (23)

 • Tomlinsbear

  Dit drama is niet cliché. Ik heb nog nooit zulke soort drama gelezen

  4 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Oh arme arme harry:(

  8 jaar geleden
 • Sophietjuh99

  OMG! IK GA FLAUWVALLEN!!! O.O DIT VERHAAL IS TE AWSOME!! ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN!!!
  *VALT FLAUW*

  8 jaar geleden
 • lovatohurr

  Je schrijft echt goed damn.. snel verder !!

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  ocharme...

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen