Foto bij • 80.

• Candice Brittany Melrose.

Ineens valt mijn blik weer op zijn arm en mijn gedachte word helder. 'Harry! Je arm!' Roep ik uit en Harry knikt. 'Kun je de doek voorzichtig verwijderen?' Vraagt hij zachtjes en ik knik, waarna hij recht gaat zitten.
Voorzichtig probeer ik de doek eraf te halen maar mijn handen trillen teveel. 'Laat mij maar.' Zegt Anouk en ze komt tussen ons in zitten. Meteen zie ik paniek in Harry zijn ogen en ik leg mijn hand op zijn schouder. Zijn ogen vinden de mijne en hij word weer rustig. Wat is dat toch? Wat heeft hij ineens?
Voorzichtig haalt ze het stuk shirt van Harry zijn arm af en ik zie hoe haar ogen groot worden. Ik ga even een doekje halen.' Zegt Anouk dan en ze staat op, waarna Harry meteen weer naar mij toe kruipt.
Hij legt zijn hand in mijn nek en trekt hardhandig mijn gezicht naar die van hem toe waarna hij zijn lippen tegen die van mij aandrukt. Meteen ben ik zijn hardhandigheid vergeten en leg mijn hand op zijn wang waarna ik hem gewillig terug kus. Ik hoor wat gefluister van Anouk en Liam en dan laat Harry mijn lippen voorzichtig en langzaam los, om weer op adem te kunnen komen.
Anouk overhandigd me een doekje en ik strijk zachtjes met het doekje over zijn arm.
'Dit is nu al de 2e keer dat jij mij moet verzorgen.' Zegt Harry dan. Ik kijk hem in zijn ogen aan en knik. 'Maar ik vind het niet zo erg.' Zeg ik dan en ik geef hem nog een kus.

'Ik neem jullie mee naar het ziekenhuis. Die snee in Harry zijn arm moet echt gehecht worden.' Zegt Anne dan. 'Nee, ik wil niet naar het ziekenhuis.' Zegt Harry dan. 'Candice gaat met je mee.' Zegt Anne. 'En Liam gaat ook mee.' Zegt ze dan en ze kijkt naar Liam die even verbaasd terugkijkt maar zodra Anne naar mij knikt, knikt hij ook.
Langzaam helpt Liam mij omhoog en zodra Harry ook staat grijpt hij meteen weer mijn hand, waarna ze ons naar de auto begeleiden. We gaan bij Anne op de achterbank zitten terwijl Anne achter het stuur kruipt en Liam aan de andere kant. Harry heeft nog altijd mijn hand vast en knijpt er even in. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Gelukkig heeft hij zijn slechte arm aan de andere kant zitten.
Ik sluit mijn ogen en voor ik het doorheb voel ik hoe de vermoeidheid mijn lichaam overneemt en we in slaap vallen.

'Ik heb hier 2 slachtoffers van de storm in Holmes Chappel.' Zegt Anne dan. 'Dan mogen jullie deze gang uitlopen, de eerste deur meteen rechts en dan het kamertje links naar binnen. Jullie worden meteen geholpen.' Zegt het meisje achter de balie en Anne knikt.
'Liam, mag ik misschien een handtekening?' Vraagt het meisje. Woede overspoelt mijn lichaam. Harry staat hier bijna op instorten en zij heeft het lef gewoon om te vragen of ze een handtekening mag van Liam? Wat een lefkip.
Ik wil haar net aanspreken als ik een 'Nee, nu niet sorry.' Van Liam mijn gehoorgangen binnen hoor komen en hoe hij mijn bovenarm vastpakt en me achter Harry en Anne aan meestuurt naar de goede ruimte.

- -

Aaaah, echt wat zijn jullie lief!
JEEEJ DE 505 ABO'S !!!
Dank jullie wel <3. xxx

Reacties (15)

 • FlyingMinds

  Oh nu heb je te weinig koekjes:P
  En ik wil weten wat e met harry is!

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super geweldig mooi en goed geschreven <3

  7 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  sneeeelll verderr voor onze poor harry

  7 jaar geleden
 • Qsdfghjklm

  Super duper mega leuk verhaal! Snel verderrr!

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Whehe ben ik de enige die dat stukje over de handtekening van Liam best wel hilarisch vond?? Mwhihi lawl.
  Snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen