Foto bij • 81.

• Liam James Payne.

Ik schrok me dood toen ze vertelde dat ze Candice ook voor de zekerheid wilde onderzoeken. Ik zit met mijn vingers gekruist in de wachtkamer te wachten tot er enig iemand een deur uit komt en ons meer informatie geeft.
Louis heeft al een paar keer gebeld, Niall heeft al een sms gestuurd en ook Anouk heeft gevraagd of alles oké met mij was...
Ik ben niet eens degene die er slecht aan toe is. Harry was ontzettend gebroken en helemaal de kluts kwijt, en Candice wat ook niet helemaal goed meer volgens mij. Er moeten dingen gebeurd zijn daar die wij niet weten, ze wilde ons ook helemaal niets vertellen, wat ik ergens wel begrijp, maar ik ben zo bezorgd.

'Anne Cox en Liam Payne?' Vraagt een vrouw van Anne haar leeftijd als ze het kamertje uitkomt. We knikken en Anne gaat meteen staan. 'Blijft u maar zitten.' Zegt de vrouw en ze neemt plaats naast Anne en draait zich dan half op de stoel naar ons toe.
'We hebben wat testjes afgenomen bij mevrouw Melrose en meneer Styles. Ook heeft meneer Styles 5 hechtingen in zijn arm en hebben we de uitslag van de testen.' Zegt ze dan. Meteen knikken Anne en ik dat ze door met praten.
'Het is ernstig en niet.' Zegt ze dan en meteen hapt Anne naar lucht en voel ik mezelf wat duizelig. Met een van de 2 is het dus niet goed... Beide mijn beste maatjes...
'Mevrouw Melrose heeft alleen een trauma maar komt er wel overheen. Meneer Styles daarin tegen gaat wat lastiger worden.' Zegt ze dan. Meteen zie ik hoe Anne verstijfd.
'Hij heeft net als mevrouw Melrose een trauma aan dit alles overgehouden, maar ook verlatingsangst opgelopen. Dat kan nog wel eens lastig worden. Vooral voor jullie werk meneer Payne. Hij is nu namelijk bang dat iemand die hij lief heeft hem verlaat door dit gebeuren. Nu is het nog heel ernstig, maar het zal minder worden, alleen helemaal overgaan zal het niet meer. Hij zal altijd bang blijven dat mensen waar van hij zielsveel houd uit zijn leven verdwijnen voor altijd, en er niets meer overblijft.' Zegt ze.
'Daarom schrok hij ook zo toen ik Candice hielp op te staan, en raakte hij in paniek toen Anouk tussen ze ging zitten...' Mompel ik zacht, en Anne draait zich met een ruk naar mij en kijkt me vragend aan.
'Toen ik ze buiten op de stoep vond wilde ik ze mee naar binnen nemen. Ik tilde Candice eerst op en meteen vlogen Harry zijn ogen open en riep hij haar naam, waarna hij meteen opstond en zich weer strak rond haar klemde. En toen Candice over de wond op zijn arm begon wilde ze de onderkant van zijn shirt eraf halen, maar daarvoor trilde ze teveel. Anouk nam het over en kwam tussen hun zitten waarna er paniek in zijn ogen verscheen en hij helemaal de weg kwijt was, tot Candice haar had op zijn schouder legde en hij haar ogen vond en wist dat ze bij hem was. Hij houd heel veel van haar en is nu bang dat zij hem verlaat of bij hem weggaat, voorgoed.' Zeg ik.
'Is dat echt?' Hoor ik de zachte stem van Candice en ik draai me naar het geluid toe. Meteen sta ik op en loop ik naar haar toe. 'Ja Candice.' Zeg ik dan en ze klemt zich strak aan me vast.
'Harry houd heel veel van je Candice, heel veel.' Fluister ik en ik zie hoe ze glimlacht.
'Maar dat komt wel goed hoop ik?' Zegt Anne dan.
'Ja, natuurlijk. Hij zal gewoon de oude worden, maar die angst zal hij altijd houden.' Zegt de vrouw dan en we knikken, waarna de deur open gaat en Harry binnenkomt.
Meteen laat Candice mij lost en rent ze naar hem toe.

- -

Bedankt voor de top gister nog!
Ik was oppassen maar kon het niet laten snel even op de IPad te kijken en heb het gezien hoor!
Dank jullie wel! xx

Reacties (13)

 • TheBlueJay

  heftig....

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Ahw das echt heel zielig voor harry:(

  8 jaar geleden
 • lovatohurr

  Aww.. wat erg.. snel verder .. nu!=$

  8 jaar geleden
 • Bolognese

  Wow heftig,Poor Hazza:(

  8 jaar geleden
 • MYxLoubear

  OOoooowwwhhhh:(Dat kan nog eens leuk worden, maar zo sneu!! Verder? <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen